KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledao sam ja, bilo je nekoliko zanimljivih bisera, sad ne mogu da se odmah setim.......
Pita ga voditelj, da li kao Pat Rajli, posle utakmice gleda te utakmice pokusavajuci da ih analizira..Dule kaze:
-Gledamo utakmice, gledamo prosle utakmice, gledamo sledece.........:D
Samo voditelj je dosta neuk sto se same kosarke tice, pa je sam intervju bio vise okrenut generalnim stvarima, oko kosarke, i zivota.....
Lepo uradjeno, ali ne nesto specijalno.

hehe, postao sam divna osoba
sutra protiv Olimpijakosa
strasna ekipa
http://www.euroleague.net/competition/teams/showteamstats?clubcode=oly
spolja Teo, u reprezentaciji dobio na samopouzdanju i mnogo je napredovao ove sezone, Papalukas, ziva legenda, Pen, moze da bude nezgodan, ali moze i da ga ne ide, tu su jos i Halperim i Beverli koji mogu biti jako korisni
na krilu Childres, neverovatna atleta, zna da bude veliki potrosac lopti
na cetvorci Kleiza, najveca opasnost, sjajan strelac
pod kosem Burusis, Sofoklis i Vujicic, strasni igraci
veliki su favorit, ako ne udju u finale to ce biti veliki neuspeh za njih
nasi sa druge strane imaju najkompaktniji tim cije su perjanice Maric, Bo, Roberts, Veseljko i Kecman
http://www.euroleague.net/competition/teams/showteamstats?clubcode=par
samo da ne udju u problem sa faulovima, mozda je atmosfera narusena zbog ovoga sa kartama, ali nasi nemaju sta da izgube, a mogu puno da dobiju
morali bi da odigramo ko protiv Makabija u Beogradu, ne smemo dozvoliti da resavaju napade u 10 sekundi i da iskoricavaju to sto imaju brze igrace na pozociji 4. i 5., jos ako ih ne krene sut imamo sanse da dobijemo
bitno je da i igraci sa klupe vrse dobru selekciju pravljenja licnih gresaka
sve u sve svemu, na papiru sanse su nam male, oni su veliki favoriti, mi mozemo odigrati sa 100% mogucnosti, a oni su jaci i sa 75%
sa druge strane mi bas takve volimo da pobedjujemo
ostaje nam da verujemo u igrace i Duleta koje ni mi ni uprava ne zasluzujemo da mogu da nas usrece
SMRT FASIZMU, ZIVEO PARTIZAN!!!

Ne postoji način da se predvidi večerašnja utakmica,čak i za one koji su najobjektivniji,tj. koji ne simpatišu naš klub.Jedno je sigurno,Partizan igra daleko bolje u gostima (Pariz je gostujući teren bez obzira na broj naših navijača) nego ranijih sezona.Partizan igra bolje u gostima od Olimpijakosa.Partizan nema breme favorita.Partizan ima fantastičnu hemiju unutar ekipe.Parizan nema uslov da zbog nečega mora nešto da uradi ( Olimpijakos ima-zbog novca koji je uložen u njih)Partizan ima trenera u top 3 u Evropi.Ovo je objektivno tačno.Subjektivno-samo me Teodosić i donekle Kleiza brinu,ostali su manje-više nevažni.
I još nešto-od treme pred utakmicu već danima mi se znoje dlanovi ( tako sam se osećao i pred Indijanopolis -što je,dakle,dobar znak):hahaha:Realno,u nedelju,Partizan-Barsa,pa kom obojci-kom opanci.Aj u zdravlje !!!

SEMIFINAL 2 DATE CET LOCAL Partizan vs. Olympiacos May 07, 2010 21:00 21:00 Serbia: RTS (21:00 CET) Sweden: VIASAT SPORT (21:00 CET) Greece: SKAI TV (21:00 CET) Cyprus: NOVASPORTS (21:00 CET) Spain: TELEDEPORTE (21:00 CET) Turkey: SPORTMAX (21:00 CET) Russia: NTV+ (21:00 CET) Macedonia, F.Y.R. Of: A1 (21:00 CET) France: CANAL + (21:00 CET) Poland: CANAL+ SPORT (21:00 CET) Serbia: SPORTKLUB (21:00 CET) Italy: SPORTITALIA (21:00 CET) Croatia: SPORTKLUB (21:00 CET) Germany: SPORTDIGITAL (21:00 CET) Hungary: SPORTKLUB (21:00 CET) Africa: SETANTA AFRICA (21:00 CET) Romania: SPORTKLUB (21:00 CET) USA: ESPN 360º (21:00 CET) Slovenia: SPORTKLUB (21:00 CET) Canada: ESPN 360º (21:00 CET) Belgium: BESPORT (21:00 CET) Asia: ESPN STAR (21:00 CET) Czech Rep.: CESKA TELEVIZE (21:00 CET) USA: NBATV (21:00 CET) Ukraine: POVERKHNOST SPORT (21:00 CET) Canada: NBATV (21:00 CET) Denmark: VIASAT BALTIC (21:00 CET) China: CCTV (Delayed, 21:00 CET) Estonia: VIASAT BALTIC (21:00 CET) Italy: POP CORN TV (Delayed, 21:00 CET) Finland: VIASAT BALTIC (21:00 CET) Iceland: SPORTTV (21:00 CET) Lithuania: VIASAT BALTIC (21:00 CET) Internet: EUROLEAGUE.TV (21:00 CET)

Al cemo biti gledani :D

Mnoge pitanja se ponavljaju. Sad Dule dolazi i u politicke emisije. Svi hoce rejting, a zna se ko ga sada donosi. Ne znam samo gde su svi bili ranije, a sad se kao nesto smeskaju. Pogotovo ona iz "Da mozda ne" :roll:

Brate nije ti "Svedok" politicka emisija, tu raspravljaju o svakojakim temama.

Partizan ima fantastičnu hemiju unutar ekipe.Parizan nema uslov da zbog nečega mora nešto da uradi ( Olimpijakos ima-zbog novca koji je uložen u njih)Partizan ima trenera u top 3 u Evropi.

Koji bre TOP 3, Dule je u TOP 1 trenera Evrope:worth::worth::worth:

SEMIFINAL 2 DATE CET LOCAL Partizan vs. Olympiacos May 07, 2010 21:00 21:00 Serbia: RTS (21:00 CET) Sweden: VIASAT SPORT (21:00 CET) Greece: SKAI TV (21:00 CET) Cyprus: NOVASPORTS (21:00 CET) Spain: TELEDEPORTE (21:00 CET) Turkey: SPORTMAX (21:00 CET) Russia: NTV+ (21:00 CET) Macedonia, F.Y.R. Of: A1 (21:00 CET) France: CANAL + (21:00 CET) Poland: CANAL+ SPORT (21:00 CET) Serbia: SPORTKLUB (21:00 CET) Italy: SPORTITALIA (21:00 CET) Croatia: SPORTKLUB (21:00 CET) Germany: SPORTDIGITAL (21:00 CET) Hungary: SPORTKLUB (21:00 CET) Africa: SETANTA AFRICA (21:00 CET)SETANTA : SPORTKLUB (21:00 CET) USA: ESPN 360º (21:00 CET) Slovenia: SPORTKLUB (21:00 CET) Canada: ESPN 360º (21:00 CET) Belgium: BESPORT (21:00 CET) Asia: ESPN STAR (21:00 CET) Czech Rep.: CESKA TELEVIZE (21:00 CET) USA: NBATV (21:00 CET) Ukraine: POVERKHNOST SPORT (21:00 CET) Canada: NBATV (21:00 CET) Denmark: VIASAT BALTIC (21:00 CET) China: CCTV (Delayed, 21:00 CET) Estonia: VIASAT BALTIC (21:00 CET) Italy: POP CORN TV (Delayed, 21:00 CET) Finland: VIASAT BALTIC (21:00 CET) Iceland: SPORTTV (21:00 CET) Lithuania: VIASAT BALTIC (21:00 CET) Internet: EUROLEAGUE.TV (21:00 CET)

Al cemo biti gledani :D

Pazi ovo Afrika, Kina i NBA TV:per:
Cigane mozda nekad puste u Indiji:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back