Svaka cast momcima na borbenosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S.Posebna "zahvalnost" Rasicu na "igri",kao i onom ko ga je doveo u Partizan.
Kada tako oricas skoro sam siguran da u zivotu nisi sutnuo loptu na kos(jos gore ako jesi).
Jednostavno Partizan je dao svoj maskimum.
Ono sto je za mene bilo zadovoljstvo(ako se moze reci da je nesto zadovoljstvo posle poraza) je cinjenica da je Partizan danas i Partizan na pocetku ove sezone, pa cak i na sredini sezone , dve sasvim razlicite ekipe.
Partizan je sinoc igrao igru koju nije igrao cele sezone.Nikada nije na taj nacin postavljena igra u sezoni, i zahvaljujuci tome je Partizan uspeo i da dodje do produzetaka....
Ono sto je bio generalni problem Partizana celu sezonu je igra protiv ekipa koje imaju centre koji igraju na postu, i koji imaju sut spolja.....U takvoj igri, centri Partizana moraju da izadju iz reketa, a Roberts jednostavno ne moze da bude brz kao trojke-cetvorke koje tada koriste prostor ispod kosa Partizana(Klieza, Childres isl.), a Veseli opet nema dovoljno mase da ih zaustavi.......
Sve u svemu i pored oporog ukusa u ustima zbog lose odigranih 6 sekundi regularnog dela, ja sam generalno veoma zadovoljan igraom i onim sto su prikazali na parketu igraci Partizana.....Nijanse su odlucile(NE SRECA), i ne bi Childres bio toliko placen , da nije igrac koji u takvim zavrsnicama ne napravi prevagu na stranu Olimpijakosa....Da ne pricam da je Janakis BAS takvu akciju i postavio, sa sutem za tri, i skokom Childresa,i ostalim igracima van reketa(a svi su sem njega mogli sutnuti za tri)....
Svakako je to bio propuyst skautinga Partizana, mada je logicnije braniti trojku sto su i uradili, nego braniti ovakav skok Childresa...
Takodje suvise promasenih slobodnih bacanja je danak neiskustva, i prevelike zelje.....
a sto se Rasica tice....Pa bez obzira na pogodjene trojke, i bez obzira na pogodjena bacanja veceras je Teodosic bio jedan od najslabijih igraca Olimpijakosa.Veoma slab u odbrani, veoma spor u napadu, i igraci Partizan su ga mnogo puta izuzetno zatvarali, time lagano osvajajuci lopte.....Pa sto ne bi i Rasic mogao da ima slabo vece?
PS:Videste li ono kucanje Boa?
Ja ono nisam video iz vremena Nejta Arcibalda........skoro 30 godina.........Neverovatno...