KK Crvena Zvezda

Nikad od ovoga lika čovek
20231227_184829.jpg

Velika je šteta što Zvezda nije privatni klub i nadam se da će jednog dana i biti . S druge strane, potpuno razumem panični strah vas jugoslavenskih komunista od privatnog vlasništva. Da se vas pita, i dalje bi vi krkali iz istog kazana.

Как'е смо ми среће нас би купио онај вођин арапин амбар или звоне и радоја маде ин косова.

Jbg, mozes ti o zagorju mi o krcunu ubici draže, ali vi se konfuzija, fuzija sa zelegnikom gde je on polovicni ako ne vecinski vlasnik...

Prakticno vi ne postojite ko samostalna zvezda odavno... To sto vi fuziju i kolaps raspad kluba ne želite da pominjete je drugi par cipela

Vas vlasnik je čović

Неће још дуго Рафаело,Донатело, Сплинтер и другари да се шепуре. Ускоро се свира крај.

verovatno si zaboravio sezonu kad su navijači ( naravno ne Delije, sluge svakog režima ) nego simpatizeri u Pioniru zviždali Čoviću juniioru i terali ga iz kluba. Na konferenciju izlaze kapiten i najbolji strelac u istoriji kluba Branko ( 2 poena i jedna asistencija ) Lazić i Nebojša..
Lazić nešto ke nja u fazonu brani Filipa ( Pudla mu to nikada nije zaboravila i zato će vam panjina igrati još 10 godina min do penzije tj dok bude hteo )
posle njega izlazi Čović i kaže: Ovo je moj klub a ne vaš.. nek navijači naprave svoj klub pa neka dovedu koga hoće!

znači Pudlica vam u facu kaže da je to njegov klub a ne klub svakog Zvezdaša, navijača, simpatizera i koja je bila vaša reakcija? tišina!!!! zašto tišina? pa zato što i sami znate da je rekao istinu.. da ovo nije vaš nego njegov klub! hrani vas pljuvanjem po Partizanu, neke zavere i sprege, ispire vam mozgove i vi zaboravljate suštinu..
e sad zamisli da Ostoja kaže nama koji dolazimo u Arenu ili nebitno..bilo kom navijaču Partizana: Partizan je moj klub a ne vaš kako bi se proveo..

vi ste jbni FMP koji je promenio ime u Zvezda.. imaš snimke, papire..

sud je 2018 te doneo odluku da isplatite dug od 270 000 eura Ivanu Todoroviću, koji nikada ali nikada nije igrao za Zvezdu! Igrao je za FMP! zašto mu ovaj klub koji se sada zove FMP ne isplati dug nego Zvezda?
Da ti nacrtam:

ja Pera Perić pozajmim od tebe 200 eura
u međuvremenu promenim ime u Mitar Perić ( po zakonu imam pravo da promenim ime kad god poželim )
ti od mene tražiš da ti vratim dug..
ja se pravim lud: e ti si od Pere pozajmio ne od Mitra.. ja sam sada Mitar..idi traži Peru..

e zato je sud presudio da FMP mora da vrati dug.. to što se sada zove Zvezda nema nikakve veze

Попа за Патријарха!

Довели смо малог Топа, видећемо како ће се снаћи на плеју. Сигурно само да ће бити бољи од ментола напијера кога је римокатолички фрањевачки лоби плаћао да нас саботира.
Дрчелић најављује још нека појачања.
А лоповски гробари увек режимски ануслизачи доводе вишемилоинска појачања у рустеру од 26 играча, које уигравју за камерунску репрезетацију, док кк трпају Аба анонимуси и виртуси, вођени духом кобре.

Довели смо и просечног Фредија Гилића под кошем, ваљда у нади и са задатком да буде ноћна мора смрди легеју. 🪓🩸

Poslednja izmena od moderatora:

Довели смо малог Топа, видећемо како ће се снаћи на плеју. Сигурно само да ће бити бољи од ментола напијера кога је римокатолички фрањевачки лоби плаћао да нас саботира.
Дрчелић најављује још нека појачања.
А лоповски гробари увек режимски ануслизачи доводе вишемилоинска појачања у рустеру од 26 играча, које уигравју за камерунску репрезетацију, док кк трпају Аба анонимуси и виртуси, вођени духом кобре.

Довели смо и просечног Фредија Гилића под кошем, ваљда у нади и са задатком да буде ноћна мора смрди легеју. 🪓🩸

Pogledajte prilog 1473174

Браво за малог Топа. Очекујем и да добије минуте, да се истрпи.

Међутим упркос свему, редови пред Мараканом, тражи се карта више за Арену. Инат и љубав народа ка Црвеној звезди, у фудбалу и кошарци, јединој српској спортској суперинституцији је огромна. Наспрам усиљеног маркетиншки плагијатрски наметаног инстант преконоћног режимског кк паратизана, купљених сендвич новопристалица и судија лопова криминалне управе ЕЛ.
Који 4.1 нека стрепе ако краду домаћи клуб, Звезду која у овом тренутку у полувремену меча против фенерпчкеа упркос лоповском суђењу делује у успону форме предвођена Боломбојем и свежим Топићем.
Надам се у Четвртак ККЦЗ победи у супердивљем амбијенту цигана лудака.

Poslednja izmena od moderatora:
20240104_221524.jpg

И би победа КК Црвене звезде над јсдкк партијзан офигокеа мозартом 88:72 у ЕвроЛиги .
Победа сјајне атмосфере препуних трибина црвено-белог народа навијача поноса Београда, Србије Косова Метохије против милионерског државног пројекта следбеника гробијашког турског рументизма.
Велика победа силе светла, добра, правде и кошаркашког бога Теа, над мраком олоша мрзитеља лопова, дрогираних пантера нунелија и камерунаца. Кк порезан без смрде зака легеја па се лакше дисало у Арени. А ми без Митре и Тобија, са њима победа би била убедљивија. Фреди Гилеспи стварно на путу да постане ноћна мора за фрање! Тренер Грк савршено водио меч. И перфектан је био жељко румени-седокоси уклапајући се у колорит 🔴⚪ весеља.
У сваком окршају добра и зла буде и жртви, повреде Боломбоја и Топића. Упркос томе и државним милионима, допинзима привилегијама херојски тријумф на крају, подвиг и заслужено славље. Уз нека појачања и са овом енергијом и убилачким шутем Звезда би стигла до финала ЕЛ. Ако се по почетном јутру Нове године познаје година цела биће још много црвено-белих радости. 🎅🔴⚪🎉🥳❤️🎄🏆🎈🍄🇷🇸🏆

20240104_230751.jpg

20240104_230808.jpg

20240105_030641.jpg

20240104_221438.jpg

Back