KK Crvena Zvezda

в.тегетлија и свињошевић су зло и болест кошарке. То је била суштина мојих коментара, измењених..
Човић је набијач комплекса фрањоидима .
Падате глодари вечерас од зелених зечева, напуниће вас вилдоза и ко већ.. и тројка. И после вам следи низ пораза, без пантера повређеног, болтаузера и још неких ћопавих.

Звезда је победник вечерас, јер је нападачка игра била феноменална и трибине пуне, али резултатски пораз због допингованих мајмуна басконије, судија лопова, преступа, мрачења спортских медија, фалио је тај један поен да је играо Недовић, Теодосић, Топић. Али победићемо све остале за топ 8, имамо лаган распоред у наредних десетак утакмица. Изузев реала, можда барса, монако, виртус, биће напето, али остале тимове добијемо са овакво убитачном игром, залагањем, уз читаве играче, једном новом четворком и без судија лопина, и саботажа јсдп багре и система глобалистичке политичких власти (који у Давосу спремају неке нове смртоносније вирусе па можда за месец дана буде крај кошарке).
Њихов главни интерес да кроз медијску хоботницу црног клуба мраче, трују, мрзе и смањују интересовање јавности и навијача за Звезду и пуну арену, као и целовиту Србију, али не успева им. ИНАТ је нешто на шта душмани нису рачунали, публику најлуђу на свету, клуб понос града, земље и Звездину екипу која све боље игра, уиграва се, јесте касно Човић саставио јачи тим због притиска марионетске власти и усмеравања наших пара за комшију малог који је у неверици и све већој паници, али многима помрсићемо конце.

IMG_20240119_043002.jpg

20240119_040817.jpg
583771_zvezda-baskonia-31_f.jpeg

Poslednja izmena:
Bacio si tu foru jedno 10 puta,jel moguce da ne mozes novu da smislis?Toliko su te pukli kompleksi kad smo vam odrzali cas kosarke u derbiju.
nemam komplekse od fmp a.. mali ste :) KK Rekreativo :) je l moguće da se deset godina sramotite?!??! :D 10 ej!!! gledam raspored..pa vi ćete biti 17 ti ako Asvel zaređa sa pobedama! !! u suprotnom 16 ti!!!

Poslednja izmena:
Иако си вероватно на платном списку хрватске службе ширења мржње у српском спорту. кад те видим тако идиотски напаћеног немам више воље да те вређам, ни ликујем због пораза КК офи поразан и сигурног пута ка зачељу и 18 месту. Ни окретање телаптопа не помаже.
И судије лопови ће напустити робију руменоглуа ускоро, онда вам тек спаса нема.

Али јбг, ти се смејеш сав срећан.. јер си навијао за усташе зелене.

За Звездин шампионски поход се ми Цигани Звездаши питамо!
Међутим како год.. ако падамо ми паода и паодизан.

Poslednja izmena od moderatora:
в.тегетлија и свињошевић су зло и болест кошарке. То је била суштина мојих коментара, измењених..
Човић је набијач комплекса фрањоидима .
Падате глодари вечерас од зелених зечева, напуниће вас вилдоза и ко већ.. и тројка. И после вам следи низ пораза, без пантера повређеног, болтаузера и још неких ћопавих.

Звезда је победник вечерас, јер је нападачка игра била феноменална и трибине пуне, али резултатски пораз због допингованих мајмуна басконије, судија лопова, преступа, мрачења спортских медија, фалио је тај један поен да је играо Недовић, Теодосић, Топић. Али победићемо све остале за топ 8, имамо лаган распоред у наредних десетак утакмица. Изузев реала, можда барса, монако, виртус, биће напето, али остале тимове добијемо са овакво убитачном игром, залагањем, уз читаве играче, једном новом четворком и без судија лопина, и саботажа јсдп багре и система глобалистичке политичких власти (који у Давосу спремају неке нове смртоносније вирусе па можда за месец дана буде крај кошарке).
Њихов главни интерес да кроз медијску хоботницу црног клуба мраче, трују, мрзе и смањују интересовање јавности и навијача за Звезду и пуну арену, као и целовиту Србију, али не успева им. ИНАТ је нешто на шта душмани нису рачунали, публику најлуђу на свету, клуб понос града, земље и Звездину екипу која све боље игра, уиграва се, јесте касно Човић саставио јачи тим због притиска марионетске власти и усмеравања наших пара за комшију малог који је у неверици и све већој паници, али многима помрсићемо конце.

Pogledajte prilog 1484448

Pogledajte prilog 1484445Pogledajte prilog 1484447
:fdlan: :fdlan::fdlan:

Pogledajte prilog 1485439
vi bi da se pobijete zbog ovog , jedan do drugog
Možda ovi iz projekta Utoka Danilović - Dodik,jer njima je bitnije šta se kod nas dešava.
Nego Manga & ostali moderatori sa ovog dela foruma,jel vi možete da držite na lancu ove zagrebačke izbeglice na njihovoj temi?
Nije me bilo više meseci ovde na forumu i za pola sata pročitaš samo baljezganja i provokacije navijača Mozzart koreografija !

Poslednja izmena:
Možda ovi iz projekta Utoka Danilović - Dodik,jer njima je bitnije šta se kod nas dešava.
Nego Manga & ostali moderatori sa ovog dela foruma,jel vi možete da držite na lancu ove zagrebačke izbeglice na njihovoj temi?
Nije me bilo više meseci ovde na forumu i za pola sata pročitaš samo baljezganja i provokacije navijača Mozzart koreografija !
nije ovo menažerija , pa da neko nekoga drži na lancu

vi možete da držite na lancu ove zagrebačke izbeglice na njihovoj temi?
nemoj

Вау какав хумор, тражим га лупом.

Копи Север , пасте поп80 форумаш

IMG_20240122_045355.jpg

Nema vajde od stavljanja ruku preko lica.
Samo banovina i kada bi bilo mogucce cak i novcana kazna...ili oduzimanje 2GB neta...
trovaci ljudskih umova bi meni i tucali kamen kao bracca Dalton.

zapamti brate
JEZIK KOSTI NEMA, ALI KOSTI LOMI...
Svako dobro !!!

А ти си неки ауторитет из политичко пандурске фотеље? па би да кажњаваш, банујеш и овде? Наравно судиш лицемерно двоструким аршинима Делијама Звездашима за насиље и језик, а погане загробчане штитиш.
Све непримерено што сам писао није ни 10% оног што заслужују неки глодари који се први почели злонамерно да се коте на нашој теми, још од кад сам 2010 на форуму, лажу, гебелсују, провоцирају, манипулишу, видовњаче, мраче по налогу зле крими управе јсдп кк офигокеа и јсд птаризаи на ФКЦЗ теми.
Кад је Звезда прва, имам толеранцију за фрустрације, али кад лоше крене узвраћа се истом мером.
Прескочите ову тему ако нисте део црвено-беле северне армије.
Свакако ако културно пишете о спортском аспекту можда се не реагује оштро.
Мени је до сад овде избрисано око милион слова, сати писања и борбе против злих душмана. Неке од њих имам сачуване и можда их једног дана објавим у некој навијачкој књизи.

Насиље бууу.
MV5BNjM1NzQzOGMtNGU3Yy00MWUxLWIwOTAtMWJiNDUyODA2ODc5XkEyXkFqcGdeQXVyNjcyOTkzNTI@._V1_.jpg

Ако се судије болаузер, јавор и сретен спрече да краду...
Идемо даље.. у топ 8.🔴⚪

Nećemo lako.. Panteru ,:)
Brate koji si ti onaj klasicni najgori kompleksas,puna su ti usta Zvezde,ne bi me cudilo da si kao i vecina kao mali navijao za Zvezdu,pa otud i dolaze ovoliki kompleksi.Sve i da nisi,ubise te kompleksi kako god okrenes,sad ces ti meni da prodajes pricu kako ti nemas razlog da imas kompleks od nas,kako smo mi "Fmp" kako ovo kako ono.Prodji se tih decijih boginja molim te.Da ste najbolji lagao vas Zeljko,zato sto su vam od svega pare prece!

FMP ni posle 38 utakmica nije uspeo da pobedi samog sebe :D
i to pred 17 890 navijača ha ha
bliži se Albaaaaa... derbi začelja.. je l se tresu gaće Panteri ?? :D
Kako 17,890?Ja nisam to video,ne znam otkud ti te informacija?Jel mozes da nam kazes kako jedini imas tu informaciju?Jel ti Ostoja limar javio,ili drzavni projekat?Budi ljubazan pa podeli sa nama odakle izvor

Brate koji si ti onaj klasicni najgori kompleksas,puna su ti usta Zvezde,ne bi me cudilo da si kao i vecina kao mali navijao za Zvezdu,pa otud i dolaze ovoliki kompleksi.Sve i da nisi,ubise te kompleksi kako god okrenes,sad ces ti meni da prodajes pricu kako ti nemas razlog da imas kompleks od nas,kako smo mi "Fmp" kako ovo kako ono.Prodji se tih decijih boginja molim te.Da ste najbolji lagao vas Zeljko,zato sto su vam od svega pare prece!
pa nisam ja rekao da ste FMP nego vaš vlasnik..
papiri potvrđuju da ste FMP!!!
vaši igrači govore da ste FMP

Узми те (тоалет) папире што помињеш и обриши задњицу остоји у прислоници власнику кк офи игокеа зептер мозарт мега мутанта за чије фузије, милионске неплаћене порезе крими спонзорске и срадње са судијама постоје прави документи.

Звезда игра све боље, трибине Арене у ЕЛ рекордно све пуније, у инат лажима и болесном тровању теме годинама комшије малог, коме не помаже сав труд да смањи огроман број навијача највећег и кошаркашког клуба Црвена звезда. 🔴

Back