pop80
Elita
- Poruka
- 16.580
višemilionski državni projekat FMP večeras ne bi trebao da ima problema protiv Valensije koja igra očajno.. jedino se nadam da će sudije da poguraju Špance
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Čović o poštenju?
Све ЕЛ екипе устају и пљују лоповски судијски државно усташоидни кк пројекат робије, бодирогу лопину. Бахати лоповлук судијски привилегиване секте у црном на који ми Звездаши упозоравамо годинама, сад виде сви.
Спремамо се да истим оружјем узвратимо непоштујући закон, правду ни судове законе, да наш спорт кошарку вратимо да бољи играчи побеђују и праведно расподељени буџети.
Судије лоповске словеначке АБА ЕЛ мафије јавор (као јуче болтхоузер мртви ) пљачкају вечерас Звезду у валенсији.
Само силом решити ствари!![]()

mi izazvali ono u madridu?
Добро нисте ви, већ пантер и лимар. Ваша прљава игра и милионерска повлашћеност ће вас опет коштати.mi izazvali ono u madridu?
ljulj ga odvali udarcem za zatvor (bilo je 0-1 u seriji a u toj drugoj utakmici pri zrezultatu - 17 na dv min do kraja) i mi izazvali?
dobro sve je jasno.
kako je to panter izazvao?Добро нисте ви, већ пантер и лимар. Ваша прљава игра и милионерска повлашћеност ће вас опет коштати.
Pogledajte prilog 1459684
Pogledajte prilog 1459687
Судије лопови
Pogledajte prilog 1459688
Pogledajte prilog 1459690
Pogledajte prilog 1459695
Kakav projekat, potrošili ste sto miliona i u KK i u FK i kakva vam je slepačka igra i u fudbalu i košarci. Sa FK Radničkim bukvalno samo sudije nije igrao za vas, u košarci ste pokazali nesposobnost.
Све ЕЛ екипе устају и пљују лоповски судијски државно усташоидни кк пројекат робије, бодирогу лопину. Бахати лоповлук судијски привилегиване секте у црном на који ми Звездаши упозоравамо годинама, сад виде сви.

nego kakve su prognoze za četvrtak? 

Ne pomažu ni sendviči.Au bre što ih toliko mrzišpobeđena nezgodna , nikad jača Alba i za sad izbegnuto poslednje mesto.. ali idu teže utakmice i nadamo se da će FMP uskoro biti zakucan za samo dno..![]()