KK Crvena Zvezda

Све ЕЛ екипе устају и пљују лоповски судијски државно усташоидни кк пројекат робије, бодирогу лопину. Бахати лоповлук судијски привилегиване секте у црном на који ми Звездаши упозоравамо годинама, сад виде сви.

Poslednja izmena od moderatora:

Све ЕЛ екипе устају и пљују лоповски судијски државно усташоидни кк пројекат робије, бодирогу лопину. Бахати лоповлук судијски привилегиване секте у црном на који ми Звездаши упозоравамо годинама, сад виде сви.
Спремамо се да истим оружјем узвратимо непоштујући закон, правду ни судове законе, да наш спорт кошарку вратимо да бољи играчи побеђују и праведно расподељени буџети.
Судије лоповске словеначке АБА ЕЛ мафије јавор (као јуче болтхоузер мртви ) пљачкају вечерас Звезду у валенсији.
Само силом решити ствари! 🩸
Čović o poštenju?
:hahaha:

mi izazvali ono u madridu?

ljulj ga odvali udarcem za zatvor (bilo je 0-1 u seriji a u toj drugoj utakmici pri zrezultatu - 17 na dv min do kraja) i mi izazvali?

dobro sve je jasno.
Добро нисте ви, већ пантер и лимар. Ваша прљава игра и милионерска повлашћеност ће вас опет коштати.

20231207_142328.jpg

20231207_142323.jpg

Судије лопови
20231207_142057.jpg

Добро нисте ви, већ пантер и лимар. Ваша прљава игра и милионерска повлашћеност ће вас опет коштати.

Pogledajte prilog 1459684

Pogledajte prilog 1459687

Судије лопови
Pogledajte prilog 1459688

Pogledajte prilog 1459690

Pogledajte prilog 1459695
kako je to panter izazvao?

tako sto ga je ljulj ( u drugoj utakmici u madridu pri rezultatu u seriji 0-1 pri rezultatu u drugoj utakmici plus 17 za partizan dva minuta pre kraja)

odvalio udarcem za zatvor???

Ovaj Boltauzer(slovenac) sudija deluje kao da je na platnom spisku Partizana.Ko zna svasta moguce.
Sto se zvezde tice ima tu dosta korektnih igraca ali pitanje mogu li razviti dobru hemiju i brzu timsku igru.Valensija delovala energicnije i svezije i brze.Interesantno je da i u Zvezdi ima igraca koji nisu ni za a ba ligu ali igraju evroligu sticajem okolnosti.Gledajuci utakmicu sa Valensijom nikako nisam imao nadu da Zvezda moze dobit.
Valensija bila agresivnija.

Poslednja izmena:

Kakav projekat, potrošili ste sto miliona i u KK i u FK i kakva vam je slepačka igra i u fudbalu i košarci. Sa FK Radničkim bukvalno samo sudije nije igrao za vas, u košarci ste pokazali nesposobnost.

IMG_20190818_182834.jpg

Судије су лопови.
Стоп депресији, гроБари '91

Мени је јуче био сасвим добар дан,
Токио, Одбојка
и знам ускоро умреће мала еуро институција - кк птаризан.

-k9zcj9.jpg

IMG_20231209_152511.jpg

IMG_20230418_175626.jpg

Монголоиду са кyрве суд-ијске
Ми 🔴⚪ смо фудбалски прваци СВЕТА и Светски рекордери непобедивости на домаћем терену.

Ви сте само наша лоша копија.
У грбу вам Звезда у имену Бари, чији сте ви навијачи у ствари?!

Poslednja izmena:
Иначе тај хувентуд је ваш "кк птаризан офи игокеа загроб" победио пар пута пре неколико година у Еврокуп такмичењу у којем сте требали остати и даље са њима и сличним епизодно битним кошаркашким екипама Европе, где сте завршавали такмичење на 16 месту,.. да спрега политичке власти, опозиције и криминала вам није купила позивницу за улебов ЕЛ који сте пре одбијали да играте зарад фибе, и руководство ЕЛ сменили, убацили дрогирогу, направили милионерски камерунски пројекат (док болнице и путеви се не граде) . Подмуклим планом глобалистичке мафије уништавања витештва, традиције и образованости народа нарушава се дух старе поштене српске кошарке, затупљује мозак буљењем у лопту, као узор народу и омладини намећу , који ето као циркуски жонглери, фрикови имају неки дар да убаце лопту у канту. У данашњој цинцарско лихварској за паре и статус погибељној кошарци, победа по цену жртви битнија од здравог тела, духа и главе. Надам се да ће неке будуће српскије звездашкије поштеније власти забранити , укинути три поена, и јсд пројектизан синоним насилништва, судија лопова и мржње у баскетбалу. Тиме вратити Београдском спорту шарм, дух Малог Калемегдана који је постојао давно, 70их кад је у правој кошаркашкој игри српски тим Црвене звезде донео први Евро трофеј на ове просторе.

e brt nisi siguran ni da ćete Albu da pobedite..ccc... kakva ste vi gomila luzera.. svake sezone ista priča.. napadamo F4 a onda bude F4 kad okrenem laptop naopačke.. u fudbalu: nikad jači bili nismo, idemo u polufinale krac palac, dajte Siti da se igramo i onda jedan jbni bod iz 25 utakmica, najgora ekipa u Ligi Šampiona svih vremena koja obara sve negativne rekorde što postoje..
zar ne misliš da je možda problem u debilnoj selekciji igrača i u pojačanjima koja se pokažu kao promašaji
ne zna se ko je gori tu...ko je veća neznalica... ćoravi patuljak ili tandem terza-mrkela.. mrtva trka.. mada ja bih prednost za nijansu dao doktoru Terziću i bivšem mužu Lidije Vukičević..
pa brt da l je moguće da ni u fudbalu ni u basketu ne možete jednog jbnog igrača da dovedete i da kažete: ok ovaj je ispunio očekivanja..samo jednog!!! a doveli ste 20 ove godine! i to se ovi najskuplji pokažu kao najgori.. u košarci prošle sezone Kepeco cigla a ove flop Evrolige Nejpir koji vas bukvalno iz meča u meč sahranjuje.. u fudbalu 5 miliona za onog retarda Šerifa što loptu ne zna da šutne.. smeje mu se cela Evropa i Srbija jbt.. kače ga na špice :D

Poslednja izmena:
Зашто се дозвољава овај болесни упис изнад тровање лажима попут (25 утакмица?) и увреде председника Човића који му је крив што му је Звезда и ми бројнији Цигани уништили детињство и мали ккп. се упокојио и постао Офигокеа, а фк бункер закатанчен.

20231214_225527.jpg

Победили смо Албу убедљиво... после више година. Супериорна игра.
Појачања нам и даље требају на центарским позицијама пре свих.

Звезда ће освојити све, ако правде судијске буде, а ако се настави као до сад повлађивање критеријума ЕЛ лопова стоци параполитичкој, игнорисање покушаја убиства ледеја, свирање паратизанусу флопинга, чак 23 слободна бацања у трећој четвртини, а Звезди само 14 цео меч), биће реакције ка непријатељима!

IMG_20231216_131008.jpg

:bljak:

20231216_124133.jpg

Лоповски рекеташки кк параполитичар, снспсдос сендвич пројекат. 28 милиона евра отетих док се деца лече смсом и паре бачене без повратка на неке дрогиране странце, намештање ЕЛ судија, на политички маркетинг и кампању мртвог јсд гвнара политичких... Који своју антисрпску антибеоградску монтенигерску комунусташку језуитмасонску болесну идеолошку мржњу преносе на јсд птаризанске сендвичаре гробаре и ситне кримосе. Док та политичка мафија заједно намешта изборе и у јна бункеру пере паре и води трговину дрогом, органима, децом, зоофилијом, копрофилијом, проституцијом. Марш у загроб секто...

Народ воли скромне, грађани поштују поштене и сви желе Звезду шампиона јер се лепше живи! Ниједна од ваших х партија глас неће добити, без намештања, зато бојкот.. док се не појави чисто Звездашка старнка! Или ако баш морате да гласате на глупим изборима одаберите бар опцију која је доминантно Звездашка).
Овде само

БЕОГРАД СРБИЈА ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

Back