KK Crvena Zvezda

Znači svi koji su napustili teren su izbačeni?
Ovo treba prekinuti da neko ne izgubi glavu.

Žali Bože svega...ova godina Vujoševića i Čovića trebala je odmah biti završena nakon tv duela kod Bećkovićke.

- - - - - - - - - -

Na kraju je Gašić tražio da se pravi faul kako bi ostali sa jednim igračem i samim tim došlo do prekida utakmice. Pa daj :hahaha:

Kažem ti,nisu im se sve zamisli obistinile...ovo na kraju im je bio rezervni plan.
Ništa nije isto bez "pobegulje" kraj aut linije.

"Ovo je večeras bilo sramno, ne priliči jednom sportskom događaju, ali nisam iznenađen što se ovo desilo. Iskren da budem, ovako nešto nisam video do sada, životi su bili ugroženi. Na kraju, titula nije borba za život i smrt. I mi možemo da pričamo o sudijama, ali nećemo", poručio je trener Crvene zvezde.

A evo i jedna gospodska izjava.

Ne bi me čudilo da je Vujošević tražio od onog mladog centra (hebem li ga kako se zove nešto makedonski čini mi se) da udari Nelsona i započne tuču...

Samo da pitam, znaci ne pretim/vredjam... Zasto LAZES da je Vujosevic trazio da Milutinov NE uradi nesto sto NIJE uradio, jer je Nelson njega udario, DVA puta za 5s dok traje akcija u kojoj na kraju Bertans dobija presmesni faul (peti), te nakon ta 2 nicim izazvana udarca reaguje onako, jel mozda licemerje, obraz=djon ili nesto trece, dakle samo pitam???

Naravno da jeste, onih 3-4 minuta dok jesu Panteri nesto pevali, bile su uvrede Duletu, Bogdanu i Grobarima uopste (dete malo i slicne klinacke gluposti), ostatak vremena su sedeli i grickali semenke, eventualno stajali...
Kako bese ono rece onaj vas, a mi u pesmu pretvorili:"Hoce st... da vas nabije, 20 razlike, pi... limene"!! :hahaha:

Evo odgovora Deje, sa stilom.

Tadija Dragićević upotrebljen je ukupno nula sekundi u dve utakmice finala plej-ofa između Crvene zvezde i Partizana.

Kada je, bez najave da se radi o povredi, bolesti ili tegobi, trener crveno-belih Dejan Radonjić ostavio bivšeg kapitena kluba suvog na klupi i tokom 40 minuta igre sa crno-belima u ponedeljak uveče, novinari su na konferenciji za medije želeli da čuju koji je razlog za to.

Radonjićev odgovor je bio kratak:

"Nije igrao večeras".
http://mondo.rs/a702018/Sport/Kosarka/Zasto-ne-igra-Tadija-Dragicevic.html

Ja nisam ni primetio da ga nema.

Back