Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Ode nam argument za gepekovanje.
Mada ko zna i za koga ova budaletina Andjus radi ovo.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je izraz "prebio" malo preteran jer je Covic ocigledno pokusavao da ga udari ali je Andjus ritmicki izbegavao.Koji je blam da te maleni Čović isprebija.
Mislim da je izraz "prebio" malo preteran jer je Covic ocigledno pokusavao da ga udari ali je Andjus ritmicki izbegavao.
Kog moze onaj da prebije? Udario ga par puta i to je to.
Pa to je bila ona fora, u kolima sedi zet koji je još mlad i solidnih gabarita, a malo dalje su tri huligančića, pa ako pomisliš da se braniš...Kog moze onaj da prebije? Udario ga par puta i to je to.

Pa već je loše završeno za ovu godinu.
Potpuno je nebitno ko će biti prvak u ovoj seljoberskoj ligi. Pokazali su se u Areni.
Mater im hebem gubitničku... I bolje da puknemo. Tada će valjda neko oterati Radonjića i većinu ovih njegovih kvaziigrača i luzera.
Verujem da ce Radonjic da ide posle zavrsnice ma kako se ona zavrsila. Vidi i Covke tabadzija da Radonjic nema dve veze sa trenerski zanatom.Pa već je loše završeno za ovu godinu.
Potpuno je nebitno ko će biti prvak u ovoj seljoberskoj ligi. Pokazali su se u Areni.
Mater im hebem gubitničku... I bolje da puknemo. Tada će valjda neko oterati Radonjića i većinu ovih njegovih kvaziigrača i luzera.
Jeste da smo blagi očaj (i to već tradicionalno u zavrnicama) ali zašto da bude "nebitno ko će biti prvak u ovoj seljoberskoj ligi"?
Po meni je to strah od neuspeha.Samo da ne bude nekakvih sr*nja na parketu i tribinama,pa ko bude bolji![]()
Pa to je i bio plan od starta, zar ne?Sluzbeni rezultat 0:20 i dovidjenja.
Pa to je i bio plan od starta, zar ne?