Dragon~Reborn
Iskusan
- Poruka
- 5.830
Е то вам је КК Црвена Звезда.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nista ne ocekujem veceras. Bolji smo tim, ali nam je trener retard. Moguce je da ce Vujosevic konacno iskoristiti ogromnu prednost u strucnosti.
Priča se da je situacija sa timom samo odraz dubljih previranja u klubu, pošto SNS struja navodno namerno sabotira Čovića, "ulazi" u igrače, itd. Na tajmautima se mogla videti velika nervoza pojedinih igrača. Ne znam koliko je istinito, te priče se cele godine mogu čuti, možda je to samo trač kao refleksija toga.
Ako izgube od zlatokose možda ova budala od trenera i bude najurena.
Kakve veze ima SNS sa bilo cim?
Sad se i SNs mesa u kosarku?
Pa Vucic je lepo rekao da NEMA PARA za Zvezdu i Partizan.
Ako se to ispostuje, onda cemo videti ko je sposoban da nadje pare a ko nije..........
Ne tipujem na Covica , ali sam sasvim siguran da ni paraziti Vujosevic i Danilovic nece znati da nadju pare pa ce otici, sto bi bila NAJBOLJA vest za Partizan.

Kosarkaski klub Crvena Zvezda, SNS planira da da Vucicevom burazeru na upravljanje. Kao sto ona seljacina Kokeza vrslja u fudbalskom klubu uz pomoc drzavnih para, i para privatnika koje SNS ucenjuje, to se isto planira i sa Andrejom Vucicem na celu kosarkaskog kluba. SNS plan je da budu glavni u svim mogucim porama drustva. Ako u nekom javnom WC-u baba sera nije iz SNS-a, oni ce to da menjaju. Alaviju i drcniju vlast Srbija nije imala jos od 46-e, i pre toga ono prvi put kada su Pasicevi radikali dosli na vlast.

Očekivao sam da će Radonjić nakon tri uzastopna poraza dobiti otkaz, ili da će sam ponuditi ostavku
Da ima obraza otišao bi sam. Ali nema. Unazadi nas slepčuga za tri godine.