KK Crvena Zvezda

Sutra se verovatno lomi sezona. Ako dobijemo topaloviće izbijamo na prvo mesto i do kraja igramo sa indijanskim ekipama, što znači prednost domaćeg terena u plej ofu. Zato sutra treba dati jaku podršku ekipi, jaču nego ikad i idemo do pobede.

Ovu ekipu treba što pre rasturiti.Radonjića odmah najuriti. Momentalno.
Ostaviti samo Jaku, Luku,Bobija i Đenku i ove klince. Ostalo sve u pichku materinu. Od Cibone su mi se smučili. Više i ne gledam utakmice. Samo pogledam rezultat. Što se sezone tiče prelomljena je u Areni. Ovo sada je sviranje kujcu.

Priča se da je situacija sa timom samo odraz dubljih previranja u klubu, pošto SNS struja navodno namerno sabotira Čovića, "ulazi" u igrače, itd. Na tajmautima se mogla videti velika nervoza pojedinih igrača. Ne znam koliko je istinito, te priče se cele godine mogu čuti, možda je to samo trač kao refleksija toga.

Nista ne ocekujem veceras. Bolji smo tim, ali nam je trener retard. Moguce je da ce Vujosevic konacno iskoristiti ogromnu prednost u strucnosti.

Bolje da izgubimo. Možda onda i ovu neznalicu od "trenera" i najurimo. Može Gurović ako niko neće a može i bez trenera. Isto bi nam bilo. Ako dobijemo i ovaj ostane upropastiće i sledeću sezonu.

Za Zvezdu bi bilo najbolje da najure Radonjica............Ionako je domace rpvenstvo manje vise nevazno, sem psiholoski za ekipu.
Sto se tice utakmice, ja rekoh vec.Partizan ima BOLJU ekipu od Zvezde, jer Vujosevic bolje koristi prednosti svojih igraca..
Sva Radonjiceva taktika cele sezone se sastajala u tome da se prave izolacije za igru jedan na jedan Dzenkinsa ili Marjanovica, za prodore Blazica, a ako ne ide onda sut sa placa Dragicevica ili Simonovica.
To nije ozbiljna kosarka ako u sastavu nemas Lebrona, Vejda, Bosa ili nekog dominantog igraca koji moze garantovati 20 poena iz te izolacije.

Priča se da je situacija sa timom samo odraz dubljih previranja u klubu, pošto SNS struja navodno namerno sabotira Čovića, "ulazi" u igrače, itd. Na tajmautima se mogla videti velika nervoza pojedinih igrača. Ne znam koliko je istinito, te priče se cele godine mogu čuti, možda je to samo trač kao refleksija toga.

SNS je resio da pusti Covica niz vodu, da.

Kakve veze ima SNS sa bilo cim?
Sad se i SNs mesa u kosarku?
Pa Vucic je lepo rekao da NEMA PARA za Zvezdu i Partizan.
Ako se to ispostuje, onda cemo videti ko je sposoban da nadje pare a ko nije..........
Ne tipujem na Covica , ali sam sasvim siguran da ni paraziti Vujosevic i Danilovic nece znati da nadju pare pa ce otici, sto bi bila NAJBOLJA vest za Partizan.

- - - - - - - - - -

Ako izgube od zlatokose možda ova budala od trenera i bude najurena.

Trebalo bi da bude dovoljno i ovo od Partizana...........Da ima obraza sam bi otisao.
Ali to je stara Vujoseviceva skola, bez imalo morala i obraza.

Kakve veze ima SNS sa bilo cim?
Sad se i SNs mesa u kosarku?
Pa Vucic je lepo rekao da NEMA PARA za Zvezdu i Partizan.
Ako se to ispostuje, onda cemo videti ko je sposoban da nadje pare a ko nije..........
Ne tipujem na Covica , ali sam sasvim siguran da ni paraziti Vujosevic i Danilovic nece znati da nadju pare pa ce otici, sto bi bila NAJBOLJA vest za Partizan.

Vucic laze, kao po obicaju. Odmah su nasli 2 miliona za Zvezdu, da bi pokrili minus u fudbalu, da bi ovi mogli da igraju kvalifikacije za Ligu Sampiona, gde ce verovatno da ispadnu od nekih Moldavaca. Znaci, ipak bolesna deca nisu prioritet, tako da je Vucic lagao.

Kontekst toga sto je rekao, je pljuvacina po Vujosevicu, ali pre svega po Covicu. Ta poruka je pre svega upucena Covicu, i ona znaci 'Mi, SNS, obezbedjujemo pare, i nema sta ti tu vise da budes glavni'. Vucic je inteligentni licemerni lazov, i zato je jako tesko razumeti kontekst njegovih poruka.

Kosarkaski klub Crvena Zvezda, SNS planira da da Vucicevom burazeru na upravljanje. Kao sto ona seljacina Kokeza vrslja u fudbalskom klubu uz pomoc drzavnih para, i para privatnika koje SNS ucenjuje, to se isto planira i sa Andrejom Vucicem na celu kosarkaskog kluba. SNS plan je da budu glavni u svim mogucim porama drustva. Ako u nekom javnom WC-u baba sera nije iz SNS-a, oni ce to da menjaju. Alaviju i drcniju vlast Srbija nije imala jos od 46-e, i pre toga ono prvi put kada su Pasicevi radikali dosli na vlast.

Poslednja izmena:
A sada treba konstantno zvati Andjusa u emisiju, i stalno mu govoriti da pita svog drugara Vucica, da mu ovaj kaze zasto je lagao da vise nece davati pare Zvezdi i Partizanu.

I da prestane da se uvlaci vise onim SNS seljoberima, na celu sa Kokezom, koji izgleda kao da se upravo vratio sa okopavanja krompira na njivi. On uspesan menadzer, ubij se Srbijo odmah :dash:

Kosarkaski klub Crvena Zvezda, SNS planira da da Vucicevom burazeru na upravljanje. Kao sto ona seljacina Kokeza vrslja u fudbalskom klubu uz pomoc drzavnih para, i para privatnika koje SNS ucenjuje, to se isto planira i sa Andrejom Vucicem na celu kosarkaskog kluba. SNS plan je da budu glavni u svim mogucim porama drustva. Ako u nekom javnom WC-u baba sera nije iz SNS-a, oni ce to da menjaju. Alaviju i drcniju vlast Srbija nije imala jos od 46-e, i pre toga ono prvi put kada su Pasicevi radikali dosli na vlast.

Ovaj klub od Vučićeve vladavine ima Vučićevog brata u svojoj upravi, u koju se ubacuju malo po malo SNS kadrovi, tako da su dosad prebacili one Čovićeve. Ostalo je još samo da psi razgrabe šta mogu razgrabiti, ko će koju poziciju zauzeti, i od toga će zavisiti ovaj klub, a i onaj privremeno ugašeni.

Poslednja izmena od moderatora:
Sada sam provalio, ovo divljanje navijaca je SNS namestanje Covicu. Posto Covic voli da se ulizuje sa navijacima, ovi ih platili da naprave sranje, pa ce to da iskoriste kao jos jedan pokazatelj kako Covic ne drzi sve konce u svojim rukama. Sto je najjace, Covic je hteo da se ubaci u taj SNS-ovski krem, ali mu ocigledno nije uspelo, jer cak iako je onako prirodno ljigav, nije dovoljno ponizan da kleci pred tamo nekim seljacima.

SNS seljacka logika, tacno ih znam kako razmisljaju.

Мени само није јасно што се који ђаво гурају у мали, баксузни клуб са скромним европским учинком:dontunderstand:
Разумео бих да је то јак фудбалски клуб где се врте паре, али кошарка... једино ако неће да скупљају поене код навијача.

Dok gazda ceka da vidi sta ce mu reci njegov gazda, dal da ide ili ne, pa ce onda i Radonja da vidi sta ce sa sobom. :mrgreen:
I vi takvog coveka krivite i besite na stub srama. Njegova jedina greska je sto je uopste i dolazio tu, a nije da se nije znalo kakav je to klub. Onaj Vukoicic se zdravstveno raspao radeci u tim uslovima, a vi besite za onu stvar Radonju. Pravi krivci su na drugom mestu.

Back