KK Crvena Zvezda

@Lomnica

Rek'o sam ti vec, svaki post u kojem pominjes lazove, laganje, licemere i sl. ce ti biti brisan u celosti.

Rekao si i TRI PUTA u obavestenjima da ce SVAKO vredjanje Vujosevica i Covica biti brisano u celosti, a poster KAZNjEN poenima shodno tezini uvrede, ALI se nisi pridrzavao za Duleta NIKAD, pa ni sad, zasto nisi obrisao ono da je lopov, zasto je 3 dana stojalo (i pored moje prijave 2. dana) da je maloumnik i psihicki oboleo, SVE postovi koste, koji je bre kur... ovde da mu se SVE dozvoljava a meni brises ceo post jer sam trazio da prizna da laze (nisam rekao da je lazov nego da dokaze ili prizna da je slagao)!!!!

Rekao si i TRI PUTA u obavestenjima da ce SVAKO vredjanje Vujosevica i Covica biti brisano u celosti, a poster KAZNjEN poenima shodno tezini uvrede, ALI se nisi pridrzavao za Duleta NIKAD, pa ni sad, zasto nisi obrisao ono da je lopov, zasto je 3 dana stojalo (i pored moje prijave 2. dana) da je maloumnik i psihicki oboleo, SVE postovi koste, koji je bre kur... ovde da mu se SVE dozvoljava a meni brises ceo post jer sam trazio da prizna da laze (nisam rekao da je lazov nego da dokaze ili prizna da je slagao)!!!!

Neke uvrede prema N.C/D.V su kaznjene, a za neke smo progledali kroz prste obema stranama. Nije isto kad neko jednom u 2 nedelje uvredi javnu licnost , i kad neko, kao npr. ti, u SVAKOM postu druge clanove naziva lazovima i licemerima.

Zato ubuduce nemoj da se trudis da pises takve postove, posto ce biti kompletno obrisani prvom prilikom. Dosta sam prepravljao za tobom.

Neke uvrede prema N.C/D.V su kaznjene, a za neke smo progledali kroz prste obema stranama. Nije isto kad neko jednom u 2 nedelje uvredi javnu licnost , i kad neko, kao npr. ti, u SVAKOM postu druge clanove naziva lazovima i licemerima.

A isto tako neko u svakom postu pojedine forumase naziva zaslepljenim i zatupljenim Vujosevicevim vernicima, pa nesto ne vidim da to preterano smeta...
I ako vec zauzmete neku politiku, treba da je se pridrzavate do kraja. To mislim sa onim nazivima "Dukljanin" i slicno, koji su opet poceli da se tolerisu...

Poslednja izmena:
To mesto u EL je sada wild card, pošto je istoj vraćeno, što znači da se plaća pola miliona evrića (pretpostavljam). No, to će biti sića za vas i ako do toga dođe, a ABA liga će naravno da lobira da se ide direktno.
Mediji su se malo zaneli, ali verujem da su vam šanse velike. Ipak, treba imati neke rezerve s obzirom na to da smo videli kako rade i ULEB i ABA.
Ne verujem ni da su Partizanu kvalifikacije 100% zagarantovane.

Barem ćete preko nas videti EL sledeće sezone :)

Jel to zvanični kanal? Vidim da su izbacili saopštenje, setili se posle dva dana da su pokradeni. :lol: A ti reče, ne vršite pritisak na sudije? :(

Nemam sad vremena, al sutra ću sa uživanjem pogledati, već vidim prvu situaciju - a da nije Radenović dobio faul da Bobiju ne bi bio ko zna koji u prvom poluvremenu, pošto ga je odvalio po rukama? ;) Fali kamera sa druge strane da se vidi ili ne vidi guranje.
Drugi Marjanovićev faul na prodoru, pa vi ne znate pravila, čist ulazak u putanju, odbrana rukama. Gde je Gagićev faul u skoku, zar biste tako jadne kontakte da svirate kao faul? Ono za Blažiča jeste pogrešna odluka.

Poslednja izmena:
I ne vršimo. Ako ste vi u prvoj utakmici napustili teren na 10 minuta, mi bi zbog ovoga trebalo da napustimo ligu na 5 godina. Umesto toga, čestitali smo sportski, tu je razlika između vas i nas.
Ovaj klip je postavljen čisto da bi javnost bila upućena u to kakvim se prljavim radnjama bavi KK Bežanija. Šmekerski potez uprave.

Ovaj klip je postavljen kao čista propaganda. Ćutali ste 2 dana pošto ste "pokradeni", i sad ste napravili video koji može da upali verovatno samo kod tebe i tebi sličnih, kojima je dovoljno samo sugerisati šta da misle i oni će misliti. O pravilima pojma svakako nemate. Naravno, morate nešto odgovoriti Duletu koji vas proziva na svim nivoima, pa su se danas raskokodakali svi, od kluba do raznih SNS aparatčika koji zaplaču čim neko kaže nešto loše o vođi. :mrgreen: A i sutra je utakmica, možda je ovo samo alibi za ono što nas sutra čeka od Glišića.

kojima je dovoljno samo sugerisati šta da misle i oni će misliti.

Reče neko ko ne misli svojom, nego Vujoševićevom glavom. Neko ko opravdava i najodvratnije postupke velikog vođe.

O pravilima pojma svakako nemate.

I evo ljudi, najveći intergalaktički stručnjak. Ako ste mislili da nešto znate, varate se, on zna bolje.

Daj obrati malo pažnju na to što pišeš života ti, prosto mi se nekad smuči čitajući. Ti pričaš o Zvezdinoj propagandi, a mag ne zatvara usta cele sezone o Vučiću, Čoviću, FMP-u, Arapima, Rusima, sudijama. :dash:

Evo rođaci, Čovićeva liga :mrgreen:
DV uspeo u svojoj nameri, sudije podlegle pritisku.

Sve postavljeno stoji, izuzev mozda prvog snimka sa faulom Marjanovica koji je i rukama i ulazeci u putanju napravio faul.
Ono sto sam ja sam bez ovog snimka primetio na samom mecu su oni koraci Lovernja dva puta, sto je cetiri laka poena Partizanu potpuno nezasluzeno, i koraci Lazicu na cistom dvokoraku, kao i posebno koraci Gagica koji su ustvari bili u trenutku kada je Zvezda jos mogla da se vrati u mec.
Tu je sviran faul plus bacanje, i onda jos tehnicka, a morali su se svirati koraci, jer su ibli i vise nego ocigledni.

Pre neki dan sma ovde rekao da je problem Partizana to sto kod njih igraju prljavi igraci, toliko prljavi da je to gadno videti.
Tu prednjaci Lovernj, koji non stop pravi korake u polazu, i jos gore se STALNO nepropisno rukama zagradjuje.
Da ne pricam kako u odbrani igra prljavo, gazeci po nogama protivnika, i udarajuci ga u trenutku van ravnoteze.
To se odlicno vidi recimo u ovom klipu, gde mu nije svirana namerna licna greska.
Odmah za njim to radi Bertans, koji stalmno uz pomoc ruku izlazi iz bloka, a o laktovima da ne pricam.

Razlika izmedju njih, i recimo jednog Lazica je u tome, sto bi 99% basketasa sa radoscu primilo jednog Lazic da igra, dok bi se vecina gnusala takve pokvarenosti Lovernja i Bertansa, i zaobilazila bi ih u sirokom luku.
Lazic ume da bude i prljav i grub, ali to kod njega potice iz istrajnosti, tvrdoglavosti i zelje da mu odbrana bude savrsena, dok kod pomenute dvojice veliku odnosno presudnu zaslugu ima sindrom Vujosevic, olicenje pokvarenosti u nasoj kosarci.
Da bi predupredio one koji ce sada da me prozovu zbog Lazicevog "udaranja" Bogdanovica, moram odmah reci sasvim jasno i glasno, da to sto je Bogdanovic pao NE ZNACI, da ja udarac bio jak.....Cak mogu reci sa sigurnoscu da nije, jer je nemoguce udariti tako jako bez zamaha, bilo ruke ili lakta...
A balerina je svoje vec rekla.........Cuj, reprezentativac.........Samo ciji pitam se..........Zavisi kako sudije budu sudile......

Poslednja izmena:
Bojim se da je Partizan u ovom momentu bolji tim od nas. Zapravo očekujem, i nadam se pobedama u verujem naredne dve utakmice, ali za to "čudo " ceo tim mora da se probudi iz mritvih i da odigra mnogo bolje

Bolji su...nisu ništa naročito kao tim ali koriste maksimalno sve naše brljotine.
Od one utakmice protiv Borca u Čačku totalno su se pogubili !

Back