- Poruka
- 23.934
Malo sam pratio utakmicu. Kako je došlo do toga da se igra 5:3?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Partizan bolje igr'o sa 3 igrača...

Znači svi koji su napustili teren su izbačeni?
Ovo treba prekinuti da neko ne izgubi glavu.
Na kraju je Gašić tražio da se pravi faul kako bi ostali sa jednim igračem i samim tim došlo do prekida utakmice. Pa daj![]()
Bolje su igrali bez "pobegulje".
Ne bi me čudilo da je Vujošević tražio od onog mladog centra (hebem li ga kako se zove nešto makedonski čini mi se) da udari Nelsona i započne tuču...
Javljaju iz kontrole letenja da Milutinov još uvek nije sleteoKržljavi je Milutinov...

I Tepića treba izdvojiti, kao korektnog. Ovo ostalo, najodvratnija ekipa partizana ikad.
"Ovo je večeras bilo sramno, ne priliči jednom sportskom događaju, ali nisam iznenađen što se ovo desilo. Iskren da budem, ovako nešto nisam video do sada, životi su bili ugroženi. Na kraju, titula nije borba za život i smrt. I mi možemo da pričamo o sudijama, ali nećemo", poručio je trener Crvene zvezde.
Ne bi me čudilo da je Vujošević tražio od onog mladog centra (hebem li ga kako se zove nešto makedonski čini mi se) da udari Nelsona i započne tuču...
Звезда добила први меч на ИПОН.
Zakucavanje sezone Admirala!

Panteri se uzbudili, pevaju Bogdanu da je ustaša.

http://www.mozzartsport.com/vesti/navijaci-zvezde-bogdane-ustaso/78632Ne pratim tekmu, je li istina ovo?

http://mondo.rs/a702018/Sport/Kosarka/Zasto-ne-igra-Tadija-Dragicevic.htmlTadija Dragićević upotrebljen je ukupno nula sekundi u dve utakmice finala plej-ofa između Crvene zvezde i Partizana.
Kada je, bez najave da se radi o povredi, bolesti ili tegobi, trener crveno-belih Dejan Radonjić ostavio bivšeg kapitena kluba suvog na klupi i tokom 40 minuta igre sa crno-belima u ponedeljak uveče, novinari su na konferenciji za medije želeli da čuju koji je razlog za to.
Radonjićev odgovor je bio kratak:
"Nije igrao večeras".