KK Crvena Zvezda

Gledajuci ovako napamet, sem Valensije jedina ekipa sa A licencom koja je ispala je Bajern.
Jos je tamo Pesic, koji bi recimo Zvezdi moga da pozajmi Savanovica.
Svakako ne dobar kao Dubljevic, ali bi rupa na cetvorci bila odlicno popunjena.

Na koga vam lici ovaj navijac Partizana :D

Izgleda ce neko morati da se pravda uskoro :D

Nemanja-Dangubic.jpg

Dangubić.
Nikakva tajna.Jović je javno zezao Dangubića i tražio od njega da pevaju Zvezdine pesme zajedno na šta se Dangubić samo nasmejao.
Koliko znam,traženo je od navijača da ga povodom toga ne provociraju i ne vređaju.

Ja bih pre rekao da bi Dulo trebalo da se pravda vama, da vam kaže kako je došlo do toga da igrač koji je simpatisao Partizan pređe u Zvezdu, iako ste mu nudili nešto veću platu :D

Bitno je da je Dangubić izašao na pravi put, što se i može čuti na priloženom videu, na 2:00 :D

Mene Real oborio za skoro 100 000.
Veceras sam sve pogodio sem Reala, Barselone i Nimburka.
Dobitak oko 16 000...Da sam pogodio bilo kojeg od ova tri(promasio sam igrajuci Nimburk H1 i manje, doslo H2 i manje, Barselona H2 i vise, doslo H1 i manje, Real H2 i vise doslo H1 i vise) dobitak bi bio oko 130 000......

Tri puta za redom sudija Hristodulu "greši" u korist Reala. Zvezda psihički pada, a Real pogađa 5 trojki za redom i rešava meč.
Ukratko: krađa i španska ciganija. Da Bog da nikad ne osvojili EL.

Poslednja izmena:
Sve je to skola....................Treba vremena da steknes reputaciju I kod sudija..
Ovako su isto krali Partizan prvih godina u Evroligi.

Decije bolesti i na to se ne treba osvrtati.
Treba gledati utakmice koje se mogu dobiti

Poslednja izmena:
Nema momenta predaha.
Ne verujem da Zvezda moze da dobije sve do kraja, svi daju protivnici uvek daju 100% mogucnosti.
Jedva pobeda veceras.

Не знам зашто смо јурили победу на крају. Треба мало да се оладимо у Јадранској лиги, имамо већ прво место. Сада смо Партизану обезбедили 4. место и скоро сигурни окршај са нама у Ф4. А нисмо морали да имамо ту муку уопште.

- - - - - - - - - -

Moguće da neće biti puna Arena,tapkaroši prodaju karte ne manje od 3.000 dinara !

Треба лимитирати куповину карата за једну особу ! Максимум 4 ! Додуше клубу је свеједно, једна особа може да купи свих 20 хиљада, али навијачима није.

Ма то ће као и увек бити много више од кошарке. Већ видим Дулета како повлачи играче у другој утакмици због "неправедног суђења" ...

Back