Zalgiris je ekipa opasna kuci, moyda po prvi put su poceli da igraju i odbranu, sto je sasvim nespojivo sa njihovim mentalitetom, ali je tako moralo jer fali para(kvaliteta) koji pokusavaju da nadoknade odbranom.
Jedan Real ih je potcenio i umalo izgubio u gostima(Anderson je veoma veoma opasan igrac).
Ipak, u Bg nemaju sta da traze, a na strani su bas onako profilisani, kao sto je Valensija ili Laboral Kuca, a znamo kako je to bilo.
Real je po meni najjaca ekipa Evrolige, sa sjajnim igracima, i bezbroj mogucnosti na parketu.
Protiv njih treba probati prljavo bezobrazno, na kvarno, mada sumnjam da ce uspeti.
Barselona- ne znam, mozda gresim ali meni s enjihov roster uopste ne svidja, i uisitnu me cudi da imaju ovoliko pobeda.
Cigance(Navaro) trosi svoje minute uglanvom bezveze, jer sustigle godine i mnogo vise nedostatak zelje za igrom.Proradice jendom u 10 meceva, valjda nece protiv Zvezde.
Imaju mase pod kosem, imaju brzinu na bekovima ali mi tu fali nesto....
Protiv njih igrati potpuno organizovnau kosarku, bez jurcanja, po svaku cneu usporiti svaki napad,maksimalno protisnuti bekove , tmao je Huertas koji ima kvalitet, ali je nekada brzoplat, a na njega se ugleda i Hezonja veoma cesto.
Ako uspe da kvalitetno zatvori ofanzivni skok, i limitira Tomica u poenima i skoku, ja mislim da je to egal mec.
Galatasaraj - to ne bih ni komentarisao.Zvezda je bolja ekipa od njih, i u Turskoj su izgubili sopstvenim glupostima.
Posle prvog kruga Zvezda je JACA ekipa nego sot je bila pre, a za Galatasaraj se to ne bi moglo reci.
Panatenaikos - ja sma ubedjen da je Zvezda MNOGO jaca ekipa od danasnjeg Panatenaikosa, i to u svakoj liniji tima.
Makabi - iskreno nisam ih nesto gledao ove godine, ali znajuci sta i kako rade proteklih 30 godina jasno je da je to skupa ekipa dobrih pojedinaca, koja po svoj prilici igra mnogo vise individualno a tu bi jedan TIM kao sto je Zvezda, koja ima 10 upotrebljivih igraca, trebalo da lako resi, barem u BG.
Alba - j.b.g njih uopste nisam gledao, ali.........Nemci i kosarka?Ako su po drugima iza svih ovih pre nabrojanih, onda su i iza Zvezde.
Mada sam ubedjen da ce Zvezda bas u Nemackoj da se "prospe".
i to je to.........Da je jos jedna cetvorka koja moze da ima dvocifreno skokova i poena(tipa Radenovica recimo, ne treba bolji), smeo bih se kladiti da je Zvezda najozbiljniji kandidat i za F4
Uostalom videcemo vec....Ja tako mislim.........