Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Od jutros stanje u Beogradu kao da dolazi papa u paketu sa Obamom 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ulog je veliki..
Gazda je resio da se "kocka"........
Utakmica bez problema ce ga drasticno pribliziti A licenci............
I obrnuto, ako bude problema.
Iskreno recneo, skoro sam ubedjen da ce biti problema.......I to vleikih.
Lepo ja kažem već nekoliko nedelja - padamo u igri,bezidejni smo postali,mnogo srljamo,nema svežine i ne vidim kako će se iz ovih situacija izvući.
Šteta,imamo tim za još neki veći uspeh u EL.
Nemoj da si nerealan mi nemamo kvalitet za top8, poneka pobeda i to je to. U 16 smo usli na dobru odbranu i svezinu, u ovom delu takmicenja mora i napad da radi. Nazalost mi smo preumorni i nemamo snage za 40 minuta.
Nemoj da si nerealan mi nemamo kvalitet za top8, poneka pobeda i to je to. U 16 smo usli na dobru odbranu i svezinu, u ovom delu takmicenja mora i napad da radi. Nazalost mi smo preumorni i nemamo snage za 40 minuta.
Na osnovu čega to zaključuješ?Na naprotiv mislim da imamo tim,možda ne za TOP 8 ali da se uključe u tu borbu - imamo definitivno.
Ja problem već odavno vidim u toj prekopotrenoj svežini u igri.
Bio bih prezadovoljan sa 3-4 pobede.

Bravo za gusle ! Iako sam Grobar lepo je videti da se cuva neka tradicija a tribine su vazda bila dobra prilika za to. Kome smeta junacka istorija naseg naroda i to sto je slavimo neka ide u tursku da im se dodvorava i izvinjava za ubistvo.....
Inace zvezda nema trenera kao sto je Dule Vuosevic pa samim tim i ne ume da iskoristi energiju tribine, a Dule je to sjajno umeo da odradi....to je cela prica....da zvezda ima takvog trenera mogla bi do final 4 jer ima kvalitet za tko nesto, a ovako nece biti nista vise od ovoga.