KK Crvena Zvezda

"Reč je o interesantnom igraču koji je pružao dobre partije u Vršcu i nacionalnom timu. Dobili smo informacije da je navijač Zvezde i da, interesujemo se za njega“, rekao je Ristović.

Šteta, ja sam tipovao na oštro saopštenje i demanti. :mrgreen:
Inače, Muta danas ide kod Vučića, i trač je da će dobiti pare ukoliko prosledi Birčevića u Zvezdu. To je zaista samo trač koji ima podlogu možda samo u vašem nedostatku četvorke i teškoj situaciji RKG, ali ako se taj transfer desi, da se zna podloga.

Poslednja izmena od moderatora:
Pre pocetka EL sam lepo rekao da cemo imati 3-4 pobede i da trebamo biti zadovoljni tim ucinkom bez obzira da li cemo se plasirati u narednu rundu.

Na taj moj post ''neki'' ovde su zinuli kao prazni ambari,govorili kako sam ja nenormalan,kako nam je ekipa nula i kako mozemo samo da sanjamo da cemo imati tri pobede.

Naravno,uz sve to je islo nezaobilazno potcenjivanje i omalovazavanje.

Sad se vidi ko je bio u pravu i ko se koliko razume u kosarku.

Pre pocetka EL sam lepo rekao da cemo imati 3-4 pobede i da trebamo biti zadovoljni tim ucinkom bez obzira da li cemo se plasirati u narednu rundu.

Na taj moj post ''neki'' ovde su zinuli kao prazni ambari,govorili kako sam ja nenormalan,kako nam je ekipa nula i kako mozemo samo da sanjamo da cemo imati tri pobede.

Naravno,uz sve to je islo nezaobilazno potcenjivanje i omalovazavanje.

Sad se vidi ko je bio u pravu i ko se koliko razume u kosarku.
Jeste treba biti zadovoljan sa 3-4 pobjede. Ali šteta je kad se vidi da smo mogli proći u top 16.

Jeste treba biti zadovoljan sa 3-4 pobjede. Ali šteta je kad se vidi da smo mogli proći u top 16.

Da je bilo malo više sreće i boljeg vođenja sa klupe sada bi imali bar 5 dobijenih. Ali i ovako treba biti prezadovoljan.
Dobiti 3 ili 4 u EL je dobar rezultat. Kada se samo setim kako su neki prognozirali da će svi da nas delju sa 20+ i "sada ćete videti šta je EL".

Da je bilo malo više sreće i boljeg vođenja sa klupe sada bi imali bar 5 dobijenih. Ali i ovako treba biti prezadovoljan.
Dobiti 3 ili 4 u EL je dobar rezultat. Kada se samo setim kako su neki prognozirali da će svi da nas delju sa 20+ i "sada ćete videti šta je EL".

Ti koji su ''prognozirali'' neka se zapitaju gde su im onih ''manje od 60 poena primljenih po mecu''.

Realno moglo je biti 6:3 lagano. Ali nismo se obrukali to sigurno. Nadam se da ćemo dobiti i u Litvaniji.

Cestitke na pobedi i samo da pozdravim onog forumasa koji se smejao poseti u Areni na Partizan - Budiveljnik

15.000 je ipak daleko mnogo vise od 6000 :D

Ja sam se smejao vašoj poseti ali ne znam da li sam i pisao ovde o tome.Ne znam odakle ti poređenje u dve totalno različite situacije?
Vama je bila neophodna pobeda i na mišiće niste skupili ni 12000 (zaj*bi šta pišu,ono se videlo da je bilo barem 7-8000 bilo praznih mesta) a nama u jednoj možda revijalnoj dođe preko 6000.
zapitaj se koliko bi ste vi imali da ste bili na našem mestu večeras (ne više od 2-3000 uz besplatne karte kao što ste radili i na utakmici protiv ukrajinaca).

Vama je bila neophodna pobeda i na mišiće niste skupili ni 12000 (zaj*bi šta pišu,ono se videlo da je bilo barem 7-8000 bilo praznih mesta) a nama u jednoj možda revijalnoj dođe preko 6000.
E, ako si ti video, od sad ne mora ništa da se broji i računa, samo tebe pozovu. :mrgreen:
Kad je Partizan 2011. već ispao iz TOP16 faze, protiv Reala je u Arenu došlo 15,000 ljudi na rezultatski beznačajnu utakmicu.

Ovo vaše nije ni za Pionir, a svi pričate o nekoj uspešnoj i dobroj kampanji vaših u EL, a ljudi nisu došli ni da pozdrave te igrače koji su po većinskom mišljenju, igrali odlično.
Vidi se da niste košarkaška nego fudbalska publika, na najbedniji meč srpske lige biste doveli više ljudi da gleda one vaše nesrećnike fudbalere u nesrećnoj srpskoj ligi, a sve je to nekoliko klasa ispod košarkaške Evrolige i vaših košarkaša u istoj.

Back