Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Gazda Coki se mesa madjijama u transfer Novaka,mozda ce doci kod nas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Reč je o interesantnom igraču koji je pružao dobre partije u Vršcu i nacionalnom timu. Dobili smo informacije da je navijač Zvezde i da, interesujemo se za njega“, rekao je Ristović.

Gazda Coki se mesa madjijama u transfer Novaka,mozda ce doci kod nas.
Ne treba da kažeš ko ih yebe, nego "i oni su nama otimali svake godine igrače i mešali se u transfere, aj sad malo mi"![]()
Jeste treba biti zadovoljan sa 3-4 pobjede. Ali šteta je kad se vidi da smo mogli proći u top 16.Pre pocetka EL sam lepo rekao da cemo imati 3-4 pobede i da trebamo biti zadovoljni tim ucinkom bez obzira da li cemo se plasirati u narednu rundu.
Na taj moj post ''neki'' ovde su zinuli kao prazni ambari,govorili kako sam ja nenormalan,kako nam je ekipa nula i kako mozemo samo da sanjamo da cemo imati tri pobede.
Naravno,uz sve to je islo nezaobilazno potcenjivanje i omalovazavanje.
Sad se vidi ko je bio u pravu i ko se koliko razume u kosarku.
Jeste treba biti zadovoljan sa 3-4 pobjede. Ali šteta je kad se vidi da smo mogli proći u top 16.
Jeste treba biti zadovoljan sa 3-4 pobjede. Ali šteta je kad se vidi da smo mogli proći u top 16.
Da je bilo malo više sreće i boljeg vođenja sa klupe sada bi imali bar 5 dobijenih. Ali i ovako treba biti prezadovoljan.
Dobiti 3 ili 4 u EL je dobar rezultat. Kada se samo setim kako su neki prognozirali da će svi da nas delju sa 20+ i "sada ćete videti šta je EL".
Da je bilo malo više sreće i boljeg vođenja sa klupe sada bi imali bar 5 dobijenih. Ali i ovako treba biti prezadovoljan.
Dobiti 3 ili 4 u EL je dobar rezultat. Kada se samo setim kako su neki prognozirali da će svi da nas delju sa 20+ i "sada ćete videti šta je EL".
Cestitke na pobedi i samo da pozdravim onog forumasa koji se smejao poseti u Areni na Partizan - Budiveljnik
15.000 je ipak daleko mnogo vise od 6000![]()
Još tužnije što je to očekivano.Lepo veče u Areni.Očekivano loša poseta ali sveukupno bilo je uživancija.
Još tužnije što je to očekivano.
E, ako si ti video, od sad ne mora ništa da se broji i računa, samo tebe pozovu.Vama je bila neophodna pobeda i na mišiće niste skupili ni 12000 (zaj*bi šta pišu,ono se videlo da je bilo barem 7-8000 bilo praznih mesta) a nama u jednoj možda revijalnoj dođe preko 6000.