KK Crvena Zvezda

Ima mnogo kvalitetnih trenera...ali to zvezdina uprava treba da kontaktira sa njima i odluci...tesko je ovako napamet reci...mogu da nabrojim desetine trenera ali pitanje je sta zvezda moze i hoce, a to se vec pita uprava...ne mora trener da ima mnogo iskustva, bitno je da zna sta hoce i kako hoce...ovo do sada je svakako veoma lose, tacnije , katastrofalno vodjenje ekipe...covek jednostavno nema osecaj za igru...o mentalitetu pobednika necu ni da pricam...zvezdin napad je ocajan...nema kretnji, nema ideje, nema tempa, ritma...jednostavno nula...

Ne moraš da mi nabrojiš desetine dobrih trenera. Nabroj mi nekoliko...
Evo da počnemo: D.Ivanović je slobodan.

Ne mora da bude slobodan, zavisi kakav angazman ima i kakav ugovor...Sakota, Ruso, Djurovic..to samo onako, nabrajam....mada po meni je najbolje odmah angazovati, na primer,Gurovica...sansa za evroligu je propustena pa neka pocne...on ima kosarkasko znanje, ima autoritet, ima mentalitet, ima srce...

Pa Đurovića možeš i lično da pitaš da li bi preuzeo Zvezdu. Eno igra svaki dan šah sa penzionerima... A tu je negde i Šakota.
A Gurović sve ima osim trenerskog iskustva i znanja.
Ako treba neko da menja Radonjića to mora biti proveren i dobar trener tipa Duška Ivanovića.Može ako hoće i Kokoškov (al njega uzeše Slovenci).

Poslednja izmena:
Neko je već sračunao kakva će vam biti grupa u Evrokupu. Po trenutnom stanju na tabelama, najverovatnije: Nižnji Novgorod (ovi su sigurni), zatim Oldenburg/Cedevita/Bilbao/Šalon i Panionis/RKG. Laganica.

Poslednja izmena:
Najslabija karika je Radonjić. Da imate oštrijeg trenera koji bi dreknuo na igrače da se trgnu kad se lomi rezultat, da bude frajer da ih motiviše da podignu nivo igre pred kraj, druga pesma bi se pevala. Ovaj je Čovićeva marioneta, šarlatan koji glumi trenera timu kojem nije dorastao.

Sent from my U8815 using Forum mobile app

Sad, kada je nastavak takmicenja u Evroligi ostao samo san, moze da se podvuce crta ispod tog ucesca..
Ono sto mi u ovom rosteru Zvezde nikako nije jasno.........
Kupili su Marjanovica, kupili su Dzenkinsa,pazarili su ove godine i Blazica i Silba,Radenovica, ostao im je od prosle godine Nelson.
Ocigledno ekipa koja za nase uslove nije jeftina.
Sad posle trecine sezone, moze slobodno da se kaze da je sto se tice Evrope Marjanovic potpuni promasaj, da je Dzenskins uglavnom bio visak i da se lako moglo i bez njega.
Skoro sma siguran da Milicic ne bi kostao koliko ova dvojica, a bio bi neuporedivo korisniji za ekipu(kako sam nacuo svojevremeno, on je imao neki dogovor sa Kahom pre sezone, ali je to Skariolo stopirao i to za nekih 500 000 po sezoni, sto je generalno cak i Zvezda mogla da plati).
OK je, Milicic ocigledno ime svoje bubice, mozda mu se i ne igra kosarka, ali me uistinu cudi da niko u Zvezdi nije ni probao da ga dovede.

Ovako ispalo je da Zvezda sa ovom ekipom nema kvalitet za Evroligu, ali je problem Zvezde u tome sto bi uz relativno male promene i u rosteru i na klupi Zvezda imala konkurenat tim ne samo za drugi krug nego i za TOP8 u Evropi.......
Ali dobro, to je valjda skola koja treba da se plati.

Najslabija karika je Radonjić. Da imate oštrijeg trenera koji bi dreknuo na igrače da se trgnu kad se lomi rezultat, da bude frajer da ih motiviše da podignu nivo igre pred kraj, druga pesma bi se pevala. Ovaj je Čovićeva marioneta, šarlatan koji glumi trenera timu kojem nije dorastao.

Sent from my U8815 using Forum mobile app

Nije Radonjic Coviceva marioneta.
Ako tako posmatras, onda je Murinjo Abramoviceva marioneta.........
Sasvims am siguran da Covic nema nikakav uticaj na trenera, taktiku ili nesto slicno oko vodjenja ekipe........
On je glavni finansijer , i kao takav treba da se pita za mnoge stvari.
Uostalom on je doveo Radonjica, a Radonjic je sam birao ekipu za ovu sezonu

PS:Inace je istina........Radonjic je najslabija karika, i nije trener koji zasluzuje da vodi ovu ekipu, i koji je uopste dorastao Evroligi.....
Ali bi Zvezda trebala da ima manir velikog kluba, sto jos ni blizu nije, i da sa tom ekipom koju je Radonjic birao istera sezonu do kraja, pa onda presece stvari.

Ovaj rezultat u ovoj konkurenciji nije sramota ni za Radonjića, ni za klub. Problem je samo u tome što je ova konkurencija bila zvučnija no što stvarno jeste, i činjenica je da se moglo više uraditi. Makabi je samo svoja senka, a PAO nije ni svoja bleda senka. Sramota kako igra PAO i da su prošli dalje treće kolo pre kraja. Laboral ima šarene rezultate, a Lokomotiva se švercovala svo vreme, malo precenjena ekipa. Niko ne može da odbrani do kraja svoj parket, čak je pala i čuvena Makabijeva arena, niko ne može da poveže jednu celu dobru utakmicu, svi igraju šareno i na mahove. Jesu ove ekipe na papiru bolje od vaše i nije sramota, ali činjenica je da je bilo mnogo prilika da se uzme nešto više, a ona je iskorišćena samo u Vitoriji.

Što se Radonjića tiče, konsolidovao se u odnosu na loš početak sezone (po meni), ali se i iskristalisao kao onaj trener koji je dobar teoretičar, koji zna da se pripremi, koji radi, ali koji očito zakazuje pri vođenju utakmica. On je relativno mlad trener, a ovaj nivo mu je novi. Ukoliko i ove sezone ne uzme najbitnije trofeje u Srbiji i regionu sa osetno najboljim i najskupljim sastavom, definitivno mu se trebate zahvaliti na saradnji. Možete i odma sada, u čovićevskom stilu, pa da se opet raspadnete, ja nemam ništa protiv.

Slabije karike od njega su skupi igrači koji malo pružaju, kao Dženkins i Šilb, koji je verovatno najskuplji stranac u Srbiji ikad, a videli smo ga večeras. Takvog igrača plaćati preko pola miliona evra godišnje, da prodaje lopte u serijama, a napucava Megu... a kako ih je Radonjić dovodio letos, mogu zamisliti - Šilb se ne uklapa u Radonjićevu filozoviju nikako, on je najverovatnije doveden sa vrha, iznad Radonjića, gazde a.vučić i čovke su pitali menadžera Raškovića koji mu je najbolji igrač, i ovaj preporučio ovoga.

Poslednja izmena:
Pa zar niko nema ideju koga bi trebalo dovesti umesto Radonjića? Da vratimo Vukoičića za kojim su mnogi plakali kada je otišao.
Ili da prodamo Šilba, Dzenkinsa i Jaku pa da ponovo angažujemo Karija. Rekoh već da bi Ivanović trenutno mogao da zameni Radonjića al bi i njega pljuvali jer nije iz BG (čak je i Crnogorac) tako da on otpada.

Poslednja izmena:
Ne postoji nijedan ozbiljan trener koji ce na trecini sezone doci u klub od koga se ocekuju trofeji, a da on nije nimalo uticao na roster ekipe.
Jedini motiv bilo kom treneru da dodje u toj situaciji je da uzme pare.
A kako Zvezdi treba neko ozibljno resenje, bolje da sa tim saceka kraj sezone.

Sad, kada je nastavak takmicenja u Evroligi ostao samo san, moze da se podvuce crta ispod tog ucesca..
Ono sto mi u ovom rosteru Zvezde nikako nije jasno.........
Kupili su Marjanovica, kupili su Dzenkinsa,pazarili su ove godine i Blazica i Silba,Radenovica, ostao im je od prosle godine Nelson.
Ocigledno ekipa koja za nase uslove nije jeftina.
Sad posle trecine sezone, moze slobodno da se kaze da je sto se tice Evrope Marjanovic potpuni promasaj, da je Dzenskins uglavnom bio visak i da se lako moglo i bez njega.
Skoro sma siguran da Milicic ne bi kostao koliko ova dvojica, a bio bi neuporedivo korisniji za ekipu(kako sam nacuo svojevremeno, on je imao neki dogovor sa Kahom pre sezone, ali je to Skariolo stopirao i to za nekih 500 000 po sezoni, sto je generalno cak i Zvezda mogla da plati).
OK je, Milicic ocigledno ime svoje bubice, mozda mu se i ne igra kosarka, ali me uistinu cudi da niko u Zvezdi nije ni probao da ga dovede.

Haha, jesi ti jedan od onih koji verujete da imate manji budzet od nas, pa cak i zvezda placa 600+ 000€ Dzenkinsa i 500 000€ Silba, bas nemate kinte...

Nevermind, ladno milionce na njih dvojicu, plus dazbine za njih, koliko su bese kod nas, 67% primanja? Jedino ako ih njihova veza i mecena Vucko nije prijavio na minimalac, kao sto je pola radnika u Srbiji prijavljeno na minimum za svoju strucnu spremu!? :hahaha:

Nevermind, ladno milionce na njih dvojicu, plus dazbine za njih, koliko su bese kod nas, 67% primanja? Jedino ako ih njihova veza i mecena Vucko nije prijavio na minimalac, kao sto je pola radnika u Srbiji prijavljeno na minimum za svoju strucnu spremu!? :hahaha:

A kada ćete reči koliko vi plaćate igrače, koliki vam je budzet, koliko plaćate debelom , koliko dugujete (samo za PDV -1,5 miliona)?
Da li je iko od nadleznih ikada video vaše poslovne knjige?

Neko je već sračunao kakva će vam biti grupa u Evrokupu. Po trenutnom stanju na tabelama, najverovatnije: Nižnji Novgorod (ovi su sigurni), zatim Oldenburg/Cedevita/Bilbao/Šalon i Panionis/RKG. Laganica.

Kad god je laganica,mi najgore odigramo.

Mislio sam da ce da nas pune svi u ovoj grupi sa po 20 razlike,ali ekipa je odigrala daleko iznad mojih ocekivanja,Nije se obrukala u nijednom mecu niti smo neki mec izgubili glatko sem onog u Izraelu.

Da je bilo malo vise srece i iskustva,mogli smo da budemo i drugi u grupi i glatko prodjemo dalje.Svaku utakmicu smo bukvalno gubili na jednu loptu i sve na svojim greskama.

Ne vidim razloga nekom nezadovoljstvu.Ja sam veoma zadovoljan kako je Zvezda odigrala EL ove sezone.Ako uzmemo u obzir to kakve ekipe igraju ovo takmicenje,sa kolikim budzetima,koliko godina,sa kolikim iskustvom i kvalitetom...ja sam stvarno prezadovoljan.

Prioritet su domaca takmicenja i to svima treba da bude jasno.

- - - - - - - - - -

Uđem na sajt B92 i vidim "Šilb: izgubili smo zbog grešaka" i tačno znam kakvi će biti komentari i svejedno se pocepam kad vidim :lol:

On toliko igra nonsalanto da mu je bolje da cuti. Trebao je da kaze ''izgubili smo zbog mojih gresaka''.

- - - - - - - - - -

Будућност попила Цедевиту, можемо на чело.

Sa kime mi uopste i igramo ovo kolo? Ja nemam pojma.

Zato postoji internet i sajt ABA lige. :mrgreen:
Protiv Zadra sutra u Železniku (Pionir zauzet).
Radonjić će biti lud ako ne počne da štedi Bobija, Nelsona i ostale nosioce, Zadar je preslab i svoju šansu bi morali dobiti mladi igrači, kao i oni koji su van bilo kakve forme poput Dženkinsa.

Back