КАКВИ СМО ИДИОТИ - МИ МОРА ДА ПРОПАДНЕМО !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Какве сам ја тезе заменила ?

Да ли си ти лично овде тврдила да су Срби са Космета ОКУПИРАЛИ ТВОЈ НИШ ,ТВОЈ БЕОГРАД И ТВОЈУ СРБИЈУ?

Па сам ја у први мах помислила да си ти постала приватни власник тих градова и саме државе Србије а испоставило се на крају да поседујеш
ту једну ливаду на којој ти смета комшијина крава.

И сада ми молим те напиши како сам ја заменила тезе?

А зар нису?

Komunistkonjo, da sam takav baksuz i "cistunac" kao ti koji preti na temama prijavljivanjem spama, do sada sam trebala bar 20 puta da te prijavim za klevetu, ali nisam. Prekini vise s tim glupostima.

Ти си мене УВРЕДИЛА тиме што си изнела да су Срби са Космета окупирали Ниш а Срби из Босне окупирали Београд!

Као да је Србија твоје приватно власништво!

То је драга моја ГОВОР МРЖЊЕ!

Пљујеш народ који живи годинама у колективним центирима и нема леба да једе да су добили станове у Нишу .Јесте добили су СОЦИЈАЛНЕ станове али су их добиле УГРОЖЕНЕ породице и не само ПРОГНАНИ СА КОСМЕТА него и социјално угрожени из Ниша.

Да си ти неки ЧОВЕК на првом месту дала би ту своју ЛИВАДУ која ти зјапи празна некој прогнаној продици из колективног центра на кориштење

Али не теби бре крава комишије на ЛИВАДИ смета

Ти си мене УВРЕДИЛА тиме што си изнела да су Срби са Космета окупирали Ниш а Срби из Босне окупирали Београд!

Пљујеш народ који живи годинама у колективним центирима и нема леба да једе да су добили станове у Нишу .Јесте добили су СОЦИЈАЛНЕ станове али су их добиле УГРОЖЕНЕ породице и не само ПРОГНАНИ СА КОСМЕТА него и социјално угрожени из Ниша.

Да си ти неки ЧОВЕК на првом месту дала би ту своју ЛИВАДУ која ти зјапи празна некој прогнаној продици из колективног центра на кориштење

И рекла је истину

562003_274065469350006_221433617946525_589977_1725960403_n.jpg

lol.gif
Uostalom, ja nisam kriva sto su komunisti bezemljasi po difoltu.

Ma koje stare Nislije, takvih ima na prste. Podmicuju one koji su sisli s okolnih planina '90-tih godina, napravili po koju kucu u predgradju i za sina ili cerku udavacu kupili stan, i sada oni to prodaju i zavladali su gradom. Onda su dosli ovi. Strahota.

Pa izgleda da ste vi intelektualno inferiorni kada vam vladaju ovi sa planina. Šta ćeš to je zakon prirode i tu se ne može ništa učiniti.
Mogu ti reći da i ovi što su došli nisu oduševljeni vama i dosta njih ima nameru da krene dalje. Ljudi koji se diče što su nekog prevarili (preyebaga!) i nisu baš prijatno okruženje.

Ma ti nisi normalna. Em zamenjujes teze em lazes em lupas gluposti.

SHVATI DA NECE DA DODJU NA MOJU ZEMLJU I U MOJU KUCU, BIRAJU! Oce leba bez motike! To si ih ti naucila, u komunizmu! I bezi vise jedanput!

Ma ti nisi normalna. Em zamenjujes teze em lazes em lupas gluposti.

SHVATI DA NECE DA DODJU NA MOJU ZEMLJU I U MOJU KUCU, BIRAJU! Oce leba bez motike! To si ih ti naucila, u komunizmu!

Сада износиш ЛАЖ ,они ти сметају у Нишу и Београду и у ЦЕЛОЈ СРБИЈИ а на ЛИВАДИ ти не би сметали!

Па сама си рекла да ти смета крава првог комшије ,мислим или остани доследна или прекини дискусију!

И још си рекла да си ти свуда у Србији добродошла а Срби са Космета нису ,шта јел то они нису СВОЈ НА СВОМЕ?

Сада износиш ЛАЖ ,они ти сметају у Нишу и Београду и у ЦЕЛОЈ СРБИЈИ а на ЛИВАДИ ти не би сметали!

Па сама си рекла да ти смета крава првог комшије ,мислим или остани доследна или прекини дискусију!

И још си рекла да си ти свуда у Србији добродошла а Срби са Космета нису ,шта јел то они нису СВОЈ НА СВОМЕ?

Ili za ovo nadji odgovarajuce moje postove, ili ZACEPI ZAUVEK!

Zasto lazes, lazovko lazljiva??!!

quote_icon.png
Оригинал поставио Komunistkinja

И рекла је истину

Шта лупеташ, бре....... пре свега БЕОГРАД ЈЕ ОТВОРЕН ГРАД А СРБИЈА ЈЕ МАТИЦА ДРЖАВА СВИХ СРБА НА СВЕТУ... како се усуђујеш да напишеш овакву свињарију.

Па у Београду пре ратних збивања из 90-тих 99% становника тзв."грађана" су смрдљиви Титови партизани-дођоши који и дан-данас живе у туђим кућама И ИСТИ ТИ СЕ ДАНАС НАЈВИШЕ БУНЕ ПРОТИВ ДРУГИХ СРБА-НЕСРЕТНИКА КОЈИ СУ ПРОГНАНИ И НАД КОЈИМА СУ ИЗВРШЕНИ БРОЈНИ ЗЛОЧИНИ.

Ко нормалан може да напише овакве бљувотине ??? Само џукела сељачка која се овде довукла са комуњарама и данас мисли ДА МУ ЈЕ ЋАЋА ОСТАВИО ГРАД НА ПОКЛОН......!!!!!!!!!!!!!!!

Шта лупеташ, бре....... пре свега БЕОГРАД ЈЕ ОТВОРЕН ГРАД А СРБИЈА ЈЕ МАТИЦА ДРЖАВА СВИХ СРБА НА СВЕТУ... како се усуђујеш да напишеш овакву свињарију.

Па у Београду пре ратних збивања из 90-тих 99% становника тзв."грађана" су смрдљиви Титови партизани-дођоши који и дан-данас живе у туђим кућама И ИСТИ ТИ СЕ ДАНАС НАЈВИШЕ БУНЕ ПРОТИВ ДРУГИХ СРБА-НЕСРЕТНИКА КОЈИ СУ ПРОГНАНИ И НАД КОЈИМА СУ ИЗВРШЕНИ БРОЈНИ ЗЛОЧИНИ.

Ко нормалан може да напише овакве бљувотине ??? Само џукела сељачка која се овде довукла са комуњарама и данас мисли ДА МУ ЈЕ ЋАЋА ОСТАВИО ГРАД НА ПОКЛОН......!!!!!!!!!!!!!!!

Надам се само да ће модерација реаговати и прописно казнити корисника Еремита због силних увреда које је изнео. Хвала

Ako neko misli da mu je ne caca, nego deda ostavio ne samo grad, nego i celu Vojvodinu na poklon, to si ti!

Pises o tome i kad te niko ne pita i jos se hvalis, a sada si nasao da "moralises". Izgubio se bre nacisto!

Te deda mi bio obucar,m te samar, te vodio konje, te ja sam iz kruga dvojke, te ceo Beograd je moj, te cela Vojvodina je moja, te cela Sumadija je moja, bezi bre!

Ти знаш да ли је неко продао земљу и где је дошао .Људи широм Србије продају земљу и долазе у градове већ 50 година уназад и ти сада нашао да ШИРИШ ГОВОР МРЖЊЕ према људима који су побегли или су протерани од НОЖА!

Па ја сам сигурна да си ти сам продао некu земљу да би дошао у неки град јер си у себи задржао тај менталитет који га има ова другарица

"МОЈ ГРАД ,МОЈА ЛИВАДА"

Пали бре од мене ... са комунистима не полемишем ... само изнесем тврдњу и завршим причу

Ako neko misli da mu je ne caca, nego deda ostavio ne samo grad, nego i celu Vojvodinu na poklon, to si ti!

Pises o tome i kad te niko ne pita i jos se hvalis, a sada si nasao da "moralises". Izgubio se bre nacisto!

Te deda mi bio obucar,m te samar, te vodio konje, te ja sam iz kruga dvojke, te ceo Beograd je moj, te cela Vojvodina je moja, te cela Sumadija je moja, bezi bre!

Извини, 'си ти пијана??? :eek:

Izvini ali ne mora. O tome je rec. Ne mora neprijatelju da se proda zemlja.

Naravno, ništa se ne mora. Ni da se živi. A život u enklavi okruženoj Albancima, sa školama u kojima su 2 razreda u jednoj učionici, sa lekarom koji dođe jedne nedelje, a 3 nedelje nije tu ,bez bilo kakvih mogućnosti bavljenja sportom za mlade, bez mogućnosti za izlaske, bez posla za ogroman broj i starih i mladih, ...i bez ikakve nade da će biti bolje jer su svesni da su ostavljeni i nije neki život koji bi neko poželeo svom detetu.

Извини, 'си ти пијана??? :eek:

Pa jeste, na mene mislis kad kazes da sam u komunizmu stekla stan i da sam odnekud dosla. Pa sta i ako sam dosla. Takvi i treba da se sele svudapo svetu, svuda su dobrodosli.

A ti se hvalis i hvalis sa tim tvojim dedom i kad te niko ne pita!

Deda pa deda!

Ne verujem cak ni da je Joska takav. :lol:

Poslednja izmena:

Vracar si zaboravila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back