КАКВИ СМО ИДИОТИ - МИ МОРА ДА ПРОПАДНЕМО !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Него ми кажи ДЕМОКРАТО коју си ти ЛИВАДУ продао да би дошао у град па ти сада СМЕТАЈУ ЉУДИ !

Погрешио си што си је продавао јер си само на својој ЛИВАДИ могао да коментраишеш ко ће где да живи а у Србији за то немаш право!

Imas prava ali da se ponasas kao gost, a ne da se raspojasas i nameces svoja pravila.

МОЛИМ?

Ало бре ЖЕНО такве говоре можеш да шириш само на тој СВОЈОЈ ЛИВАДИ !

Нико овде са Космета у Србији није ГОСТ него СВОЈ НА СВОМЕ а ти можеш бити на своме само на тој ЛИВАДИ са које никада ниси ни отшла!

Ето ... сад је Јошка секта, а до скоро си овде причала да ти је Јошка као брат

Не лажи демократо него ми кажи коју си ти ЛИВАДУ ПРОДАО а очигледно никада са ње ниси ни отишао

МОЛИМ?

Ало бре ЖЕНО такве говоре можеш да шириш само на тој СВОЈОЈ ЛИВАДИ !

Нико овде са Космета у Србији није ГОСТ него СВОЈ НА СВОМЕ а ти можеш бити на своме само на тој ЛИВАДИ са које никада ниси ни отшла!

'Ajde dosta. Neka kultura mora da se zna. I red.

Продали су сву земљу на КиМ, покуповали су станове у Београду, Новом Саду и Нишу и поотварали приватне фирме, тиме нам диригујући услове под којима ћемо да радимо ...

Strašno. To je krivično delo.. po kome ono članu zakona...

'Ajde dosta. Neka kultura mora da se zna. I red.

Наравно да мора да се зна овде на 30 страна ШИРИШ ГОВОР МРЖЊЕ !

Ко је бре твој гост у Србији ,Србин је ГОСТ у Србији ?

Слушај твој лични гост може да буде само онај ко дође на ТВОЈУ ЛИВАДУ или у твоју кући а каква си ја не верујем да ти ико и долази!

Pa jeste, na mene mislis kad kazes da sam u komunizmu stekla stan i da sam odnekud dosla. Pa sta i ako sam dosla. Takvi i treba da se sele svudapo svetu, svuda su dobrodosli.

A ti se hvalis i hvalis sa tim tvojim dedom i kad te niko ne pita!

Deda pa deda! Moj deda je bio knez!

Ауууууууу..... па ти си ипак пијана..... ем си све побркала, помешала...ем ниЂе везе....... него сиктер тамо у кухињу да переш судове, није ова расправа за тебе......

....... и шта кажеш... ти му дођеш КАО ДРУГАРИЦА КНЕГИЊА........:hahaha::hahaha::hahaha: а после мене нападаш да се хвалим...

quote_icon.png
Оригинал поставио picololeone
Imas prava ali da se ponasas kao gost, a ne da se raspojasas i nameces svoja pravila.

Imam prava da se ponašam kako ja hoću pod uslovom da ne kršim zakon.
Gost mogu biti samo kada me pozoveš na kafu i dođem u tvoj stan.

Тачно, али данас свака шуша мисли да је Србија нечија приватна прћија... ЗАТО И ЈЕСТЕ ОВАКАВ НАСЛОВ ТЕМЕ...ето видиш у ком се правцу развила расправа: СРБИ ПРОТИВ СРБА..... жалосно колико се олоша накотило о овој пропалој земљи...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back