Ne ali.. um.. 15 puta je mnogo xD
Koliko ti vremena to oduzme?

Koliko ti vremena to oduzme?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ti. . . .sta ti znash......?secam se kad mi treba,za odgovaranje ili kontrolni,a posle toga....sta ce mi....

Uci se sa razumevanjem polako citas,pamtis svaku rec,procitas lekciju,napravis pauzu,ponovis je bez knjige.Vodi racuna da steceno znanje ne ometa ono sto treba da se uci,napr:ucis hemiju,posle hemije uci istoriju,razumes neku drustvenu nauku,a ne posle hemije fiziku
nikako...ja ne ucim ...mrzi me , cim uzmem knjigu poludim takav sam jbg..

Šta će ti?Pa što onda ideš u školu?

to mi nije bitno!!!!!
to mi nije bitno!!!!! npr. u osnovnoj sam stalno redjala loshe ocene, i onda dodje neka likusha i proziva me kako sam glupa xD
 npr. u osnovnoj sam stalno redjala loshe ocene, i onda dodje neka likusha i proziva me kako sam glupa xD To nikad necju zaboraviti
 To nikad necju zaboravitiPa i ti ides u skolu,pa kazes da ne ucish:razz:
Vazno mi je da imam EXTRA ocene u dnevniku....a sta sam od svega zapamtilato mi nije bitno!!!!!
Pa i ti ides u skolu,pa kazes da ne ucish:razz:
Vazno mi je da imam EXTRA ocene u dnevniku....a sta sam od svega zapamtilato mi nije bitno!!!!!

Ja ne podvlačim ništa nego pročitam lekciju u to posle izlažem svojim rečima, jer imam dosta predmeta koje moram učiti iz knjige i kad bih sve podvlačio i bubao postao bih ludak verovatno.

Ja uglavnom ne učim,ali kao što piše u jednoj od mojih pesama:"A kada je gusto,tad se uči žustro",ali ja ono što naučim znam za ceo život,tako da mogu da ga primenim kad god mi zatreba...:razz:
A tvoja struka,zahteva dozu odgovornosti,koju ti u ovoj temi nisi pokazala...:razz:
u koju ti skolu ides??
i sta nameravas posle nje??
MEDICINSKA SKOLA ,,BEOGRAD,,8-)
Ti imaš tri, pa imaš 100 kečeva, ja imam malo više.

Ti imaš tri, pa imaš 100 kečeva, ja imam malo više.

Glavonja....
Poslaću te ja u medicinsku,pa nek te tamo leči Sanja...

Glavonja....
Poslaću te ja u medicinsku,pa nek te tamo leči Sanja...

Axa.......da ga JA ubijem....koliko znam da lecim
  Axa.......da ga JA ubijem....koliko znam da lecim :razz:
:razz: