Kako ucite?

• Začetnik teme Začetnik teme oui
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ne podvlačim ništa nego pročitam lekciju u to posle izlažem svojim rečima, jer imam dosta predmeta koje moram učiti iz knjige i kad bih sve podvlačio i bubao postao bih ludak verovatno.

ja jednom pročitam pa šta zapamtim, zapamtio sam :D
al kad mi je baš stalo do ocene onda mnogo lakše pamtim
inače nemam koncentraciju, stalno mislim na komp...a tek kad mi ga oduzmu kako ću da mislim na njega...

Šta će ti?Pa što onda ideš u školu?

Pa i ti ides u skolu,pa kazes da ne ucish:razz::lol:
Vazno mi je da imam EXTRA ocene u dnevniku....a sta sam od svega zapamtila:lol::lol::lol:to mi nije bitno!!!!!

Prilozi

• !cid_61659D98-BF9B-422B-A89B-EF30AA2A2FF0.jpg
    !cid_61659D98-BF9B-422B-A89B-EF30AA2A2FF0.jpg
    34,7 KB · Pregleda: 6
Postoje one mape uma, kao crtas, pravis asocijacije na datu oblast, bla, bla, bla...
Ja nikad nisam ovako ucila, tako da ne mogu da dam svoje misljenje o tim mapama uma...

Moj metod ucenja je jednostavan.NPR.:Ako imam da naucim lekciju iz istorije od 12 str. ja citam u sebi ili naglas(ako sam raspolozen onda naglas),i sta zapamtim to zapamtim.
OVAKAV METOD UCENJA KORISTIM OD SVOG PRVOG RAZREDA,INACE SAM UVEK ODLICAN NA KRAJU RAZREDA,NAJCESCE SA PROSEKOM 4,65,DOK NA POLUGODISTU BUDEM NEGDE OKO 4,3.

INACE VEOMA VAZNO:OBAVEZNO PAZITE I SLUSAJTE NA CASU(NEKI KAZU DA IM JE SMOR DA SLUSAJU),ALI IPAK AKO NISTA ONDA SE PRAVITE DA SLUSATE.VERUJTE TO JE KLJUC:grin:

emm ja najbolje uchim kada to radim nekome u inat (Kao u filmu Pravna plavusha) :D npr. u osnovnoj sam stalno redjala loshe ocene, i onda dodje neka likusha i proziva me kako sam glupa xD
Sledecja tri kontrolna sam dobila petice, a ona 3, 4 :D To nikad necju zaboraviti

Pa i ti ides u skolu,pa kazes da ne ucish:razz::lol:
Vazno mi je da imam EXTRA ocene u dnevniku....a sta sam od svega zapamtila:lol::lol::lol:to mi nije bitno!!!!!

Ja uglavnom ne učim,ali kao što piše u jednoj od mojih pesama:"A kada je gusto,tad se uči žustro",ali ja ono što naučim znam za ceo život,tako da mogu da ga primenim kad god mi zatreba...:razz:
A tvoja struka,zahteva dozu odgovornosti,koju ti u ovoj temi nisi pokazala...:razz::lol:

Back