Ne ali.. um.. 15 puta je mnogo xD
Koliko ti vremena to oduzme?
Koliko ti vremena to oduzme?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ti. . . .sta ti znash......?secam se kad mi treba,za odgovaranje ili kontrolni,a posle toga....sta ce mi....
![]()
Uci se sa razumevanjem polako citas,pamtis svaku rec,procitas lekciju,napravis pauzu,ponovis je bez knjige.Vodi racuna da steceno znanje ne ometa ono sto treba da se uci,napr:ucis hemiju,posle hemije uci istoriju,razumes neku drustvenu nauku,a ne posle hemije fiziku
nikako...ja ne ucim ...mrzi me , cim uzmem knjigu poludim takav sam jbg..

Šta će ti?Pa što onda ideš u školu?

to mi nije bitno!!!!!Pa i ti ides u skolu,pa kazes da ne ucish:razz:
Vazno mi je da imam EXTRA ocene u dnevniku....a sta sam od svega zapamtilato mi nije bitno!!!!!
Pa i ti ides u skolu,pa kazes da ne ucish:razz:
Vazno mi je da imam EXTRA ocene u dnevniku....a sta sam od svega zapamtilato mi nije bitno!!!!!

Ja ne podvlačim ništa nego pročitam lekciju u to posle izlažem svojim rečima, jer imam dosta predmeta koje moram učiti iz knjige i kad bih sve podvlačio i bubao postao bih ludak verovatno.
Ja uglavnom ne učim,ali kao što piše u jednoj od mojih pesama:"A kada je gusto,tad se uči žustro",ali ja ono što naučim znam za ceo život,tako da mogu da ga primenim kad god mi zatreba...:razz:
A tvoja struka,zahteva dozu odgovornosti,koju ti u ovoj temi nisi pokazala...:razz:![]()
u koju ti skolu ides??
i sta nameravas posle nje??
MEDICINSKA SKOLA ,,BEOGRAD,,8-)
Ti imaš tri, pa imaš 100 kečeva, ja imam malo više.

Ti imaš tri, pa imaš 100 kečeva, ja imam malo više.

Glavonja....
Poslaću te ja u medicinsku,pa nek te tamo leči Sanja...![]()

Glavonja....
Poslaću te ja u medicinsku,pa nek te tamo leči Sanja...![]()

Axa.......da ga JA ubijem....koliko znam da lecim