Kako ucite?

• Začetnik teme Začetnik teme oui
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ne ucim. :lol:

Desava se da nekad podvlacim neki tekst, ali za par minuta prestanem da razmisljam o tome sta citam, pa se desi da sutra vidim da je tekst podvucen, a da nemam pojma o cemu se radi...

Pa i ti ides u skolu,pa kazes da ne ucish:razz::lol:
Vazno mi je da imam EXTRA ocene u dnevniku....a sta sam od svega zapamtila:lol::lol::lol:to mi nije bitno!!!!!

Jao bozhe gospode. Jao qda ide danashnji svet i danashnja omladina. Jao strashno. Jao ne verujem. Jao baba sam. Ali jao pametna sam.
Ovo ne da mi nije jasno, nego... pa ni najvecji idioti u mojoj shkoli nikad nisu izjavljivali ovako neshto. Njima je bilo vazhno da imaju prolazne ocene u dnevniq.
I kao shto reche neko, ti idesh u medicinsq, ******! :cry:

mislim da je ozbiljno kukanje...jbt, Sanja, pa ti jednog dana treba da lecis ljude, a kako to mislis bez trunke znanja?

da, jbt, ajde ja to da kazem sto idem u govnaziju tamo vecinu stvari sto ucim nece mi ni trebati na faksu i na poslu...i meni pola stvari sto ucim u ovoj usranoj streberskoj skoli mi nije vazno ali jbt ti ides u medicinsku ti trebas da primenis to znanje na ljude posle...

Mislim da mi je najvaznije ono sto ucim na praxi,jer cu to na DECI (ne ljudima) moci da primenim,fizika,hemija & ostale gl00posti mi ne trebaju za lechenje.............

Deci, ne ljudima... alo, slushash li ti sebe?! Kao, na deci je manja greshka ako zajebesh? ...or what?

Fizika, hemija i ostale gluposti... chekaj, je l ti mislish da je shkolski program smishljao neko gluplji od tebe, klinke od petnaest godina kojoj je stalo samo da ima extra ocene u dnevniq a znanje ko yebe, i da ga je smislio tako bez veze s vezom?

:shock:

Back