Kako se ponasate na casu?

Ma najache kod nas na geosu...Kad odgovarash jednom zavrshio si,i uzivash 2-3 meseca,a tada radish shta hocesh.....ja obichno spavam../.....
i kod nas na geosu mi smo 8 razred i sve pisemo u svesci samo ponekad nesto malo treba da se iz knjige procita a u sveci 5-6 stranica od pocetka godine odgovaras na pocetku 1 lekciju i onda si mesec dva miran a i kad ucimo novu lekciju 10 minuta ucimo 35 minuta se zezamo a i nastavnica je super tako da je geografija extra

bleja, torokanje sa drugaricama, dopisivanje, spavanje, crtanje po sveskama, pazenje na casu (????!na informatici jedino)......u sustini nikad nisam aktivna jer me zimr, imam extra ocene al sve na kampanj varijantu....4 iz vladanja jer kasnim na svaki cas u proseku 15 min, xexe...mada me razredni puno voli pa je bleja:)

yglavnom se pravim da slysham shta profani prichajy...zvrkam po svestzi (jednoj jedinoj kojy nosim y sql)...pishem stihove nekih pesama koje sy mi kao hit dana po klypi...pricham sa TziK :) gadjam se sa Tomitzom pardon Stefanom...debilishem se sa bratom Tjefom...smejem se raznoraznim Nakaritjevim i Sokitjevim provalama koje nastajy na svaki min chini mi se...na svakih 5 min gledam kad tje da zvoni...popravljam shishke gledajytji y ogledaltze y torbi (lol)...radim sa TziK psihoanalize i vodimo dnevnik TziK...drndam skrnavi mob ;p...baaa smorila sam se ...i tako :)

Pa zavisi od casa i profesora...Npr. na matematici ne dizem glavu sa sveske jer se radi punom parom(prirodno-matematicki smer),na ostalim casovima kako kad...Na nekim opustencija ziva,zvrljam nesto po klupi,blejim okolo,cekam da zvoni...A na vecini sam mirna jer sam smorena... :P

Pa...na vecini chasova ne slusham nastavnika vec pricham sa drugaricom iz klupe ili sednem sa Jovanom,uzmem slushke u ushke (na mp4 imaju 2 prikljuchka za slushalice pa moramo da sedimo zajedno) i slusham Majkla Dzeksona,Abbu,Prljavo kazalishte,FOB ili shta vec...na srpskom sam aktivna (sedim u prvoj klupi i nastavnica me stalno neshto pita a i gleda u mene stalno tako da ne mogu da redim shta hocu..:roll: Na matematici reshavam zadatke jer je moj prosek iz matematike sa chiste petice pao na 2,6 :roll: otkad je doshao stari nastavnik,tako da sada popravljam keca kojeg sam dobila a da mi nije jasno kako ( Nije mi priznao nekoliko zadataka jer se taj princip radi u 2. srednje a ne 7. osnovne...po meni glup razlog ali ajd' necu da teram inat odice mi se o glavu...znam to vec iz iskustva...) i to je to...

Dakle kako se ponasate na casu.

Ja priznajem nisam mirna...wolim da pricam da se zezam......sa mobom ziwkam druga on mene.Jednom nam se desilo da smo zaboravili da iskljucimo zvono i ono se culo.Pa mi jednom nastawnica uzela mob...:lol:

Da was cujem...

Mirna sam...Jedino na likovnom, fizickom, hemiji i fizici nisam mirna...
Uvek se zajebavam...A jednom me ova iz fizike uhvatila kako se dopisujem lalalala :mrgreen:
Ma idem ja ubrzo iz ove skole...Samo jos ovaj prijemni i matura...eeeeeee;-)

I nosim majcu DEEP PURPLE
in rock
da vide nastavnici i ona decurlija shta je pravi rock.(ne shvatajte ovo kao uvredu ako slushate grand nemam protiv granda nishta)
More, ima da imaš nešto protiv Granda, ja ću te naterati! :lol:

( Nije mi priznao nekoliko zadataka jer se taj princip radi u 2. srednje a ne 7. osnovne...po meni glup razlog ali ajd' necu da teram inat odice mi se o glavu...znam to vec iz iskustva...)
Ima ona izreka - ko radi, taj i greši. S tim što se ta izreka ne priznaje jedino u matematici.

Ja sam uglavnom mirna, i to onda kada ne znam gradivo. Necu dzabe da cackam mecku. Kada nemam sta da radim ja lepo uzmem pa nesto crtam, ili ucim neki drugi predmet. Recimo, geografija, ruski i engleski su casovi na kojima se tootaaalnoooo smorim, tako da ih uglavnom koristim u neke druge svrhe. :)

Back