Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
Prozelitizam? A da li je prozelitizam osvestavanje vodice? Kako je to osvecena vodica? Sta je to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nisi pročitao da i ateizam postaje sekta?![]()
Definitivno da bi bilo koja, tzv. sekta sa brojem sledbenika od preko nekoliko stotina miliona ili miljardu vernika bila velika "svetska" religija. Medjutim, etimoloski, sekta je manja grupa koja se odvojila od maticne, vece religiozne grupe ili manje udruzenje koje se odvojilo od neke vece vladajuce verske stranke; jeres.Размере и те како одлучују. Лаж коју прихвате милиони људи - постаје истина.
Узмимо за пример јеховине сведоке. Када би милијарду људи припадало јеховиним сведоцима, да ли би то и даље важило за секту или за једну од највећих светских религија?
Ti si definitivno opsednut muslimanima. Priznaj, bice ti pola oprosteno.Nema veze. Sekte su to. Samo im je cilj da vrbuju nove clanove.
Znam da si za. Sva sreca pa su tvoji istomisljenici malobrojni, tako da nikada necete moci da dodjete na vlast.Ja sam za. Pravoslavlje treba proglasiti zvanicnom religijom, uvesti ortodoksnu teokratiju. Ostali mogu da vjeruju u sta hoce u svojoj kuci, ali javno djelovanje zabranjeno. Sta mislis?
Udruzenje, kao sto i sma naziv kaze.Ateisti propovijedaju evolucionizam, stvaraju udruzenja protiv dogmi itd... sta je to ako ne sekta?
Nije ih poslao da idu od kuce do kuce nego bi dosli u neki grad i drzali propovedi u crkvi, sinagogi i slicno.Jer Isus je rekao da ce se propovedati jevandjelje po celom svetu i poslao je svoje sledbenike da to rade
A ti zelis?Samo lepo pitaju ako zelim i odu
Klanjas se i zenskom polnom organu. Prava paganska idolopoklonicka praksa.Jesi me video da to radim ?
Da ti nisu obecali web sex?Decko ..ja sam slobodan covek ..mogu verovati u sta ocu ..nisam slepo verujuci kao ti u Vavilonsku Crkvu
A ko to obozava ikone?ali obozavanje ikona, zar tu ne postoji malo problem sa drugom Bozijom zapovescu.
Ima u predanju. Već u "Stradanju sv. Polikarpa", hrišćanskoj poslanici iz II vijeka, hrišćani iz grada Smirne pišu kako su se svake godine na dan mučeništva svog učitelja "okupljali u radosti i veselju".a Slava, Preslava is sl. izmisljotine, gde je to u Bibliji?
Ne, to je predanje koje su nam ostavili apostoli.ali zar to predanje nije izmisljotina obicnih ljudi.
Osvecenje satora od sastanka i predmeta u njemu. Sta je to?Kako je to osvecena vodica? Sta je to?
Sto ne bismo? previse losih ljudi u Srbiji?Znam da si za. Sva sreca pa su tvoji istomisljenici malobrojni, tako da nikada necete moci da dodjete na vlast.
Sta mislim? Mislim da ne biste opstali na vlasti vise od dva meseca.
Udruzenje, kao sto i sma naziv kaze.
Tako je dogme su sekteSto ne bismo? previse losih ljudi u Srbiji?
Udruzenje protiv dogmi? Pa to su sekte.
Tako je dogme su sekte![]()
Evo Dveri osvojile vlast. Ispade da picolo ipak nije proyorljiva.
Dveri 3,9%
Treba da stignu rezultati s Kosmeta. Prelaze cenzus a onda koalicija sa SNS-om.
Treba da stignu rezultati s Kosmeta. Prelaze cenzus a onda koalicija sa SNS-om.
Da, da... I glasovi dijaspore...![]()
Nisam ja u tvojoj sekti da bi izaslaA sto ne izadjes iz sekte? Plasis se?
Ni[ta od tvoje pravoslavne teokratije, koja bi bila pravoslavna samo po imenu.
Zasto nista? Ni Toma nije los.
Evropski Toma? Toma igra po pravilima, dakle nema od toga ništa.![]()
Nisam ja u tvojoj sekti da bi izasla
a tvoje poricanje da si u sekti je opasno![]()
Nikad ne reci nikad. Mozda je to samo sminka. A ti se us.ro?
Toma je dobio mnogo para da napravi SNS, a da vrati nema odakle. Dakle...pametnom dosta. Radikali ispod cenzusa, 4.38%. .D Konačno smo im dohakali.
A ti se us.ro? Da ti ne oduzmu stan?