- Poruka
- 46.570
aj ne lupaj ti si u sekti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj ne lupaj ti si u sekti
SPC je miroljubiva ? Svestenik Kacavenda daje blagoslov Skorpionima.jel ti znas o cemu pricas?
znaci sekta, jedna od gorih jer se izdaje za miroljubivu a baza im je indoktrinacija i ispiranje svesti gde porodicu postavljaju u zavisan polozaj. imas knjige onih koji su pobegli iz njihovih kandzi.
upletena je cak i u pedofiliju od samih vrhovnika tj. njihovih poglavara imas na netu dosta linkova ali najveci greh je manipulacija psihom mladih. pisao dosta o tome ovdena pdf religija, ako te zanima odradi search. mrzi me da se ponavljam.
kako sad lutko lupam.. 'ocemo opet sa linkovima o pedofiliji iz vrha sekte ti tvoje.... pa o bestseleru one jadne zene engleskinje sto joj je tvoja sekta unistila zivot, pa ocemo od onoga sta se sve kod vas zabranjuje deci... ja mogu celu noc... ako si raspolozena da ti izreklamiram sektu![]()
A gde su zapisana ta predanja? Imam neki utisak da ih u Svetom Pismu (pisanoj Bozijoj Reci) nema!
Ili su to predanja koja pokusavaju da 'dopune' Sveto Pismo, posto je Bog zaboravio neke stvari da uvrsti u Sveto Pismo?!
Pozdrav Hungane. Kako ide?![]()
@juta
velika je razlika kad uhvatis popa pedofila i kad ti sam vrh organizacije ogrezne u njoj a izdaje se za nesto drugo kao kod jehova. uostalom ljudi su gresni, svi ljudi na ovom svetu... nema coveka koji nije pocinio neki greh ali se ne lazemo medju sobom da smo idealni kao sto jehove imaju obicaj.
Vladika ipak spada u vrh organizacije. Koliko ja znam Jehovini svedoci deluju legalno u Srbiji.
Pedofilija u SPC-u: Kupovali smo za vladiku mladiće do 11 godina, starija su mu bila "prljava"
http://cro.time.mk/read/e706bdd263/f25968ba37/index.html
Vladika ipak spada u vrh organizacije. Koliko ja znam Jehovini svedoci deluju legalno u Srbiji.
Pedofilija u SPC-u: Kupovali smo za vladiku mladiće do 11 godina, starija su mu bila "prljava"
http://cro.time.mk/read/e706bdd263/f25968ba37/index.html
Da li hoces da kazes da pomenuti vladika nije pedofil ?e vis ja necu sad zinat da se spustam na tvoj nivo i da postavljam linkove svega vezano za jehove ali cu ti reci da u srbiji legalno deluje toliko sekti da je to najbolji dokaz ko zeli da urusi poverenje u spc.... a u srbiji ko sto znas po popisu ima skoro 80 posto pravoslavnih tako da koleginice juta mozes da trucas do mile volje o cemu hoces, ne dotice me... jer ja sam sa bogom od kako sam progledao)
a ti to nikad neces shvatiti.....
Da li hoces da kazes da pomenuti vladika nije pedofil ?
U Srbiji postoji zakon o verskim zajednicima da mogu slobodno da deluju.
Tako da mozes da presipas iz praznog u supljeg svoj verski fanatizam i da mrzis sve koji nisu u SPC, SMESNO.
mrzis ti a ne ja....) u mojoj veri je ljubav u tvojoj i moninoj pre svega mrznja i to prema spc jer toliko vernika nijedna druga verska zajednica ili sekta na balkanu nikad nece imati... vi ste mogao bih reci cista srca na nivou statisticke greske i valjda vam zato i treba ovako agresivna propaganda na forumu po parkovima ili door to door...
)
nama, pravoslavcima, svaki kamen ove zemlje srbije je istorija nase vere, natopljena krvlju nasih predaka koji su za nju dali sve. i vise od zivota.
ali ko sto rekoh... ti to ne razumes.
A gde su zapisana ta predanja? Imam neki utisak da ih u Svetom Pismu (pisanoj Bozijoj Reci) nema!
Ili su to predanja koja pokusavaju da 'dopune' Sveto Pismo, posto je Bog zaboravio neke stvari da uvrsti u Sveto Pismo?!
Da li hoces da kazes da pomenuti vladika nije pedofil ?
U Srbiji postoji zakon o verskim zajednicima da mogu slobodno da deluju.
Tako da mozes da presipas iz praznog u supljeg svoj verski fanatizam i da mrzis sve koji nisu u SPC, SMESNO.
Usmena predaja.
„ Tako dakle, braćo, stojte čvrsto i držite predanja, kojima ste naučeni, bilo našom riječju, bilo poslanicom “ (2 Sol. 2:15)
Ne drzis se ovoga? znaci da si jeretik.
Nazalost. Nadam se da ce uskoro ukinuti taj zakon.U Srbiji postoji zakon o verskim zajednicima da mogu slobodno da deluju.
Nazalost. Nadam se da ce uskoro ukinuti taj zakon.
Crkva tj. sekta koja propoveda rat i daje blagoslov Arkanu i Mladicu, sigurno nije dobra.Pricanje kakava je ova, a kakva je ona crkva nista dobro ne donosi ni jednoj ni drugoj crkvi.
covek razdvaja, a Bog ujedinjuje.
Pravoslavne porodice ne ispiraju mozak svojoj deci ? Ma kakvi.
sta to, zivo me zanima.kako sad lutko lupam.. 'ocemo opet sa linkovima o pedofiliji iz vrha sekte ti tvoje.... pa o bestseleru one jadne zene engleskinje sto joj je tvoja sekta unistila zivot, pa ocemo od onoga sta se sve kod vas zabranjuje deci... ja mogu celu noc... ako si raspolozena da ti izreklamiram sektu![]()
Nemoj ovde da reklamiras svoju sektu LDP koje je nastala cepanjem od DS.
jehove su sekta... po meni gora od drugih jer u porodicama konstantno ispiraju mozak deci... a kad deci isperes mozak nijedan greh nije veci od tog