gost 133940
Elita
- Poruka
- 23.648
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to Mona namirisala demone?![]()
nisu ukapiraliMona oseća slabost za piliće.![]()
treba se cuvati tih sto se oblace u crno![]()
a ti si demonJel to Mona namirisala demone?![]()
More, ljudi, mante se šale.
Ko je kadar da zakolje pile, taj sutra mož da zakolje gusku!![]()
More, ljudi, mante se šale.
Ko je kadar da zakolje pile, taj sutra mož da zakolje gusku!![]()
bona naravno al ponestalo mi![]()
kako da ne. jeretici obični.evandjeoski deo protestantskog pravca je nesto "najcistije" u biblijskom smislu.
A da li ti odbacuješ predanje koje apostoli zapovijedaju da se drži?Po meni, a zaista pokusavam i zelim da budem objektivan, jeres je upravo pravoslavna crkva koja je prepuna nebiblijskih ucenja, verovanja, stavova, praksa itd...
Po meni, a zaista pokusavam i zelim da budem objektivan, jeres je upravo pravoslavna crkva koja je prepuna nebiblijskih ucenja, verovanja, stavova, praksa itd...
kako da ne. jeretici obični.
Sekte:
Pseudohrišćanske (evioniti, montanisti, apokrifi, arijci, nestorijanci, gnostici, monofiziti, bogumili, staroverci, baptisti, nazareni, adventisti, Jehovini svedoci, mormoni, pentakostalci, Božja deca)
Pseudohinduističke i dalekoistočne (transcendentalna meditacija, karma centar, Sai baba, Čandrasvami, Meher baba, Hare Krišna, Falung Gong)
Sinkretističke (rozenkrojceri, Zlatna zora, masoni, iluminati, teozofska društva, Novo doba, Red istočnog hrama, sajentologija, Šinrikjo)
Satanističke sekte (Satanina crkva, slobodni spiritisti, Hram naroda, Belo bratstvo, Loza Davidova, Vrata raja...)
Šta je razlog da Srbi otpadaju od pravoslavne vjere? Kako se odbraniti od ovolike navale jeresi (sekti)? Da li bi bilo dobro zakonski zabraniti djelovanje ovih organizacija? Da li Udruženje ateista postaje sekta?
i meni je to sumnjivo što su klali piliće, još ako su pravili pileći paprikaš u pitanju je jedna stvarno opasna sekta.![]()
Pravoslavne sekte(Srpsko pravoslavna crkva,Ruska,Gruzijska,Rumunska,Bugarska,Kiparska,Grcka,Jermenska,Albanska,Makedonska,Crnogorska...)
Seli se ti iz te ulice,pogotovu ako imas decu. To sa klanjem kokosaka ne sluti mi na dobro. Mislim da je u pitanju opasna sekta.