KAKO SAOPSTITI MUSKARCU?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dušo, moj ti je savet da pratiš svoje instikte i ne slušaš nikoga sa strane. Situacija je vrlo delikatna i zahteva dosta znanja i životnog iskustva kojeg naravno nemaš. Ne bih da ti delim savete, već ti preporučujem pomoć stručnjaka za ovakve i slične probleme, koji su i meni pomogli. Obrati im se na adresu odgovori@yahoo.com i bićeš sigurno zadovoljna. Biće ti neke stvari puno jasnije i lakše ćeš doći do rešenja problema - govorim ti na osnovu svog iskustva! Ćao, i neka bude muškarčić!

Nista tebe ne kosta da sacekas josh dve tri godine koliko ti decko kaze. Da bi dete bilo docekano zeljeno i bez nervoze i eventualnih svadja u toku trudnoce.
Materinski instinkt je sasvim normalan za devojku koja je u dugoj i stabilnoj vezi , ali ipak trebalo bi i on da zeli dete.
I na kraju nece ti proci voz za godinu dve ;)

e, mrzi me sve da citam...
kao imas 21 godinu i hoces da se "skrasis"... pa i vreme ti je...sta da cekas...posle je lakse, ono ispiti i dete...mislim ti ucis a dete raste...
posle zamolis komsinicu da ti pokaze neku laksu mustru za heklanje... ono, bas se skrasis...muzic, ruckic, decica, ispitici, afirmacijica..ih!

Ne vredi nekog nagovarati da postane otac.
Nekako mi se cini da ce doci dan kada ce reci:htela si dete, ajde ti (stani, dodaj,okupaj...)
Zivot ima toliko mogucnosti, da ga treba spoznati sto bolje, da bismo deci imali sta da kazemo i da ne dodjemo u situaciju "mogla sam, ali nisam zavrsila fakultet/zaposlila se/smrsala..."ako ste vec situirani, putujte, uzivajte, zavrsi fakultet,ostvari se u poslu, posle nema nazad.
to je do kraja vasih zivota , najvaznija odluka, i tezak zadatak.

LillyCole:
Ne vredi nekog nagovarati da postane otac.
Nekako mi se cini da ce doci dan kada ce reci:htela si dete, ajde ti (stani, dodaj,okupaj...)

Jes' vala, meni se ovo stalno desava zbog kera.
Ajd' prosetaj kera.. Ako ga mrzi, ma jok, ti si htela kera, ti si rekla da ti nista nije tesko.

I ******, istina ziva. I ker je moj. Na papiru nas, ali uglavnom moj. Staisfakcija mi je sto mene bolje slusa. :) Ljubi je gazdarica.

e, karlito, aj'te poslusamo...
dakle, ovako:

ma, udaj se, bre! Ove sto te savetuju da prvo skole zavrsis, nisu ti prijatelji..Jok! Rodi, dok nije kasno. Zamisli idilu, ti imas 42 godine i udajes cerku! A u 43 vec si baba, a u punoj snazi...tj. mozes da pomognes ceri i pripazis dete dok ona spremi neki ispit (to ako je luda da studira)... Kazi ti tom svom da te odma' zeni, ako je ozbiljan i ako te voli... Neces, valjda, posle dvajespete da radjas!?
Ovako se to SAOPSTAVA MUSKARCU : "necu da pletem sede, vec mi je 21 godina, il' me zeni pa da imamo dete, ili odlazi iz mog zivota, a ja znam sta cu i kako cu!!!" (ovaj drugi deo recenice se odnosi na rezervnog zenika kojeg, kao svaka normalna zena sto stremi brzoj reprodukciji, valjda, imas? )
Eto, slatka moja, to ti je moj savet.

e, edit: doslo mi da se osvrnem na post Donatora... i nastavim u istom stilu..."Duso moja, samo ti slusaj sebe i svoje INSTINKTE jer si mlada i neiskusna i okreni telefon baba Stanuce...ona ce da te posavetuje najbolje sta i kako - mislim, iskusna je i profesionalac... E, neka bude muskarcic (ebes zensko, koj ce ti? pa da se posle jedva uda! :( "...

Neko nikad ne dočeka....
A možda će njegovo diplomiranje biti dobra prekretnica za sve....
Ako posle diplomiranja i posla ne dodje do sleganja, svašta može da se desi....
A mani babce sa foruma ,koje bi sve u 35+ da se udaju....
Zato forum i izgleda ovako.....tempirana bomba tračarije i frustracija, jedino za noćni život mogu da se dogovore....
A nisu sve devojke treća smena....

zorab:
e, karlito, aj'te poslusamo...
dakle, ovako:

ma, udaj se, bre! Ove sto te savetuju da prvo skole zavrsis, nisu ti prijatelji..Jok! Rodi, dok nije kasno. Zamisli idilu, ti imas 42 godine i udajes cerku! A u 43 vec si baba, a u punoj snazi...tj. mozes da pomognes ceri i pripazis dete dok ona spremi neki ispit (to ako je luda da studira)... Kazi ti tom svom da te odma' zeni, ako je ozbiljan i ako te voli... Neces, valjda, posle dvajespete da radjas!?
Ovako se to SAOPSTAVA MUSKARCU : "necu da pletem sede, vec mi je 21 godina, il' me zeni pa da imamo dete, ili odlazi iz mog zivota, a ja znam sta cu i kako cu!!!" (ovaj drugi deo recenice se odnosi na rezervnog zenika kojeg, kao svaka normalna zena sto stremi brzoj reprodukciji, valjda, imas? )
Eto, slatka moja, to ti je moj savet.
Ma da,mi vas mrzimo,i trebate nam samo za sex!'ajde pali!

zorab:
e, karlito, bas si karlito
nesto kao...onaj mali Joca iz pesmice Cika Jove Zmaja
Aj sidji sa stolice i ne javljaj se, bar dok ne pocnu dlacice da ti rastu.
e, i ono se naslo da diskutuje, bre!
A ti bi mogla da ostaviš nekoj banci gena svoje matične ćelije,pa da te kloniraju!
Ako hoćeš da u 40 rađaš decu,velika je šansa da ćeš roditi mečku!
Zato sam rekao da treba sama da bira,a ako napravi dobar izbor možda završi i te,toliko potrebne škole,u državi u kojoj je većina fakultetski obrazovanih građana nezaposlena,zbog lošeg izbora ili burazerske ekonomije. :roll:

Karlito Brigante:
A ti bi mogla da ostaviš nekoj banci gena svoje matične ćelije,pa da te kloniraju!
Ako hoćeš da u 40 rađaš decu,velika je šansa da ćeš roditi mečku!
Zato sam rekao da treba sama da bira,a ako napravi dobar izbor možda završi i te,toliko potrebne škole,u državi u kojoj je većina fakultetski obrazovanih građana nezaposlena,zbog lošeg izbora ili burazerske ekonomije. :roll:

e da im neko kaze......
sta imam sa faxom u ovoj drzavi?
ja ga zavrasavm ali to kod nas ne znaci:dobar posao,dobru platu.......

maricicak:
e da im neko kaze......
sta imam sa faxom u ovoj drzavi?
ja ga zavrasavm ali to kod nas ne znaci:dobar posao,dobru platu.......

Eto,i što si uopšte postavljala pitanje? :-?
Čisto da bi se, od nasih 100 mišljenja suprotnih tvom,uhvatila za ono jedno koje si htela da čuješ :roll:

Bezveze,trebalo je da ti svi kažemo da se slažemo sa tobom pa da procvetaš,pošto i ovako uz fax smatraš da to ne možeš. :evil:

Ma,jok! Htela je da čuje samo istomišljenike.
Ustvari,što li pa ja lupam glavu,šta je ona htela da čuje?
Nek se usklađuje prema čemu hoće( preporučujem mišljenje roditelja,ipak - su oni ti koji svom detetu žele najbolje, usput imaju mnooogo više iskustva u životu).

Hellen:
Па хтела је само да чује различита мишљења, а не да свој живот усклађује са нашим мишљењима...
E istina. Mi forumashi, po obicaju, mnogo seremo i pametujemo.
Devojka lepo pita kako da saopsti svom muskarcu, a mi raspleli filozofiju.
Dakle... ne znam bas, ali recimu: "Hocu, tako i tako i kraj! Pravi dete il' se tornjaj."
Nema tu sta da se mudruje dalje, stvar taka i taka, ti hoces i gotovo. Saopstis mu, pa nek' on vidi sta ce dalje... aj' molim te, sad kao nesto da mu zavijas u oblande :roll:

Eto, savest mi cista, odgovorio sam na temu (:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back