Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
И у контексту је такође смешна....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha! Joj jeste smesna ali kad malo bolje razmislim istinita je i van konteksta! I ja imam tek malo vise od 20 godmishka:kad se izvuce iz konteksta, ova recenica je veoma smesna![]()

Ma dada zrela si i to, on je nezreli seronja, sve devojčice koje se udaju sa 19 su krajnje zrele u suštini... to je to. I mora biti da ti je dosta provoda. Valjda brak podrazumeva da toga više nema. Nikada.maricicak:Zanima me vase misljenje? Problem ide ovako: imam 21 godinu, on 25. ja studiram, 3. godina faxa, on zavrsava studije, ceka ga posao posle, sve ok, , zivimo zajedno vec dve godine, volimo se, sve je super. Ja bih zelela da imam bebu i kad god pomenem tu temu on kaze, ajde da uzivamo jos malo, pa za godinu-dve.(jer njegov brat ima malog sina-antihrist). Meni je stvarno super sa njim, nemam na sta da se pozalim. Vec mi dosta izlazaka i provoda, to sam sve prosla i sad bih volela da se skrasim. Mislim da nemamo sta vise da cekamo?
P.S. Obozavam decu i uvek sam ih obozavala, cak i tog malog (kako on kaze antihrista) volim... jel moguce da mi je proradio materinski instikt?
Kakvo je vase misljenje?

E, Divlja, stvarno... Šta fali "emancipovanoj ženi"? Ti nisi emancipovana? El nije i to nagrđivanje želje žene za svojom voljom više jbeni kliše... svašta.divlja:I to opet precutno u ime nekakve "emancipovane zene", od koje mi se prevrce zeludac. Znam majke i domacice koje su kvadrilion puta emancipovanije od onih koje se tako "voze", a u sustini su obicna curetina.
a i kilaza i sve drugo...
Pa meni ovo miriši na Leskovčanku koja se udala za Bg-boya da bi ostala u prestonici i sada radi sve po pravilu. Došla, odstudirala prvu godinu i već našla za koga će da se uda, ako joj ide, što da napušta faks? Nekako su te devojke uvek "zrelije" od ovih koje nemaju prisilu da se udaju iz ovog ili onog razloga. Ali dobro, sigurna sam da se ova udala iz ljubavi, ovo samo pišem radi reda, tako... ima slučajeva.Charlotte:Mislim da postoji predrasuda o devojkama koje rano postaju majke-da su neobrazovane, da nemaju sta drugo da rade i zato radjaju decu, da ih ne zanima karijera. Neretko to jeste tacno, ali mislim da u ovom slucaju nije.
O jbeš ga, uzmi Vujakliju. Emancipacija je izraz koji je divan, ali je grozno pripisan isključivo ženama, pa su onda tim ženama pripisani brkovi, ali i vi kada biste se malo osvestili videli biste da ste žrtve Slobine neemancipacije.Kad_LupimLupim:E, kad god pomenete to vase "emancipovane", ja pomislim na marcipan i odma mi se jede slatko... sta vam je bre to?
Ma pusti je...ona misli da su svi mushkarci neki patrijarhalni monolit kalup,-zena pere noge,jadna se muchi,kuva,radja,samo sedi kod kuce,on je zlostavlja...itd.Kad_LupimLupim:Znam sta znachi emancipacija, nego se zayebavam. Nije mi uopste divan izraz... i kakve veze sad Sloba sa ovom prichom i odkud ti znas ko je cega zrtva![]()
Dakle... ne želiš biti emancipovan? Šta ti nije divno? Ton, boja, sklop reči, akcenat?Kad_LupimLupim:Znam sta znachi emancipacija, nego se zayebavam. Nije mi uopste divan izraz... i kakve veze sad Sloba sa ovom prichom i odkud ti znas ko je cega zrtva![]()
I Frozi je mnogo pametan, samo da bi njega pitao moraš da uđeš u četvrtu dimenziju i postaneš on.Enfroz2891.:Ma pusti je...ona misli da su svi mushkarci neki patrijarhalni monolit kalup,-zena pere noge,jadna se muchi,kuva,radja,samo sedi kod kuce,on je zlostavlja...itd.
Pa-pa-paranoja...
Lexa:I Frozi je mnogo pametan, samo da bi njega pitao moraš da uđeš u četvrtu dimenziju i postaneš on.

Liv Tyler:Haha! Joj jeste smesna ali kad malo bolje razmislim istinita je i van konteksta! I ja imam tek malo vise od 20 goda "radni staz" 4 - 5 god tako da jos nisam naucila sta se gde stavlja a kamoli kako se prave bebe i KAKO SE CUVAJU :shock: Pa bih ipak jos malo da ucim i sacekam jos koju godinu
![]()

Ma ljudi, ja jedva cekam da budem mama, sta god vi govorili ruzno o tome.
Hvala ovima koji me razumeju.........
maricicak:Ma ljudi, ja jedva cekam da budem mama, sta god vi govorili ruzno o tome.
Hvala ovima koji me razumeju.........
Tebe skoro svi razumeju ali ti ne razumes da si jos mlada za decu, deca su jedna velika ali i lepa obaveza, dali si nekada razmislila dali si spremna za njihov plac a neznas zasto place za ne prespavane noci pa neces imati bas uvek tih 2 sata za kafenisanje itd
Mislim da si jos mlada.......
Ma prepisivala sam biologiju...mishka:E sad vec lazes. Ajde verujem ti da ne znas kako se odgajaju i podizu.... i kako se neguju.
ALI KAKO SE PRAVE. Znas, znas, ucila si jos u OSNOVNOJ skoli.![]()