KAKO SAOPSTITI MUSKARCU?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad_LupimLupim:
Dakle... ne znam bas, ali recimu: "Hocu, tako i tako i kraj! Pravi dete il' se tornjaj."
Nema tu sta da se mudruje dalje, stvar taka i taka, ti hoces i gotovo. Saopstis mu, pa nek' on vidi sta ce dalje... aj' molim te, sad kao nesto da mu zavijas u oblande :roll:

Eto, savest mi cista, odgovorio sam na temu (:
KLL, ne čitaš između redova..ccc..nije pitanje kako da sroči rečenicu, nego kako da je sroči, a da on pristane. Ja bi rekla da tu neke oblande moraju da padnu.

ganna:
ej cao, nova sam, pa mi bas i ne ide nesto, jel moze neko da mi pomogne...please.
Evo, duso, hocu ja. Samo mi nije jasno sta ti ne ide i u cemu da ti pomognem? :roll: Ako ne mozes da ubedis momka da pravite bebu, imas savete ovde. Ja predlazem da mu tu informaciju serviras uz ove... cokoladne napolitanke. A ako ti nesto drugo ne ide u zivotu - postavi temu. Ako imas neko intimno pitanje - postavi temu tipa "ja pitam za najbolju drugaricu". Jel sam ti pojasnila? 8-)

Ајд, нек дигну два прста сви који су факултет завршавали због проширивања видика!
:lol: ;-)
Да сам тела да ширим видике попела би се на вр солитера....а факс сам завршила да би имала леба да једем (с мојом платом једва и то! :-( )

maricicak:
Studiram, i nije mi problem ko ce me hraniti a kamoli ko ce hraniti moju decu. Imam posao cim zavrsim fax a to ce biti uskoro. Na drzavnom sam faxu, na budzetu, fax mi ide odlicno, putujemo stalno, izlazimo, jednom recju uzivamo. Ja imam i dosta vremena za sebe, i da se sredjujem i sve ostalo ali ja nisam tip devojke kojoj zivot moze da ispuni odlazak od frizera kod manikira preko pedikira i ostalo-to mi jednostavno nije uzivanje(naravno da to sve obavljam ali umereno kao svaka normalna zena). Mislim da bih imala vremena pored deteta i da se posvetim i sebi i svom muzu.(umem jako dobro da se organizujem), a u zadnje vreme sve cesce razmisljam o tome da imam i previse slobodnog vremena, da bi mogla i bebu da imam.

Mozda ste i u pravu??? ko zna

Devojko, iz ovoga se moze zakljuciti da hoces bebu zato sto imas previse slobodnog vremena? Da razmislis mozda o nekom pilatesu i sl.?
Salu na stranu, kad budes pocela da radis, a kazes da te vec ceka posao, predomislices se. Ako je posao dobar i zanimljiv, ako budes imala vise novca, ako budes mogla da putujes, da upoznajes nove ljude, odlazis na zanimljiva mesta... promenices misljenje. Zamisli da sutra budes nezadovoljna i da to tvoje dete oseti i trpi. Opet, ne mora da bude tako, mozda smisao tvog zivota zaista bude tvoja porodica.
Ocigledno si jako odgovorna osoba ali mislim da si se malo zbunila i pobrkala taj osecaj odgovornosti sa spremnoscu na neke krupnije korake. Nista ne gubis ako sacekas jos malo.
Ako sve bude isto i nakon toga, onda kreni u realizaciju.

maricicak:
Danas sam bila kod ginekologa, rekao je da ispunjavam sve uslove i da mogu slobodno da radim na tome, ali......ipak smo odlucili da sacekamo jos godinu dana, dok ne zavrsimo fax i kucu.
To znaci sa 22 cu praviti bebu, ako zatrudnim odmah te godine(mada ja mislim da se deca ne prave tako lako), rodicu sa 23-24, sto je po vama vec neko ''optimalnije'' vreme.

Sta li cu nauciti za 2-3 godine? Neku zivotnu mudrost? Mozda da zavijam sarmu? Mogu li na njoj da vezbam povijanje bebe????????????????????????????

Dodajem ovo sad jer tek iscitavam sve postove.

Izvini, moram da dodam - ovo je samo moje misljenje - mislim da si ti "control freak" (kako li se to strucno kaze na srpskom)... Odlazis kod ginekologa, razgovaras o planiranju porodice, a gde je u svemu tome tvoj decko? Mislim da stvaras male iluzije o sopstvenom zivotu, vidis stvari koje jos uvek nisu tu. Nemoj me pogresno razumeti, to mi je malo malo bolesno. Podrzavam ideju da neko postane roditelj ali, kao sto rekoh u prethodnom postu, mislim da si pobrkala neke pojmove. Nadam se da me je samo tvoje pogresno izrazavanje navelo na ovakav zakljucak, ukoliko je to u pitanju, izvinjavam se.

Hellen:
Ајд, нек дигну два прста сви који су факултет завршавали због проширивања видика!
Да сам тела да ширим видике попела би се на вр солитера....а факс сам завршила да би имала леба да једем (с мојом платом једва и то! :-( )
Hellen...:D
Carica

Ja sam postavila uslov decku da ako hoce da me zeni , vencanje mora da bude na St. Lucia i medeni mesec u njihovom luksuznom hotelu...na kraju krajeva isto toliko para bi potroshio i za ''srpsku tradicionalnu svadbu'' od 13918595 zvanica sa pijanim tetkama i narodnim pevacicama...
...tako da udacu se brzo :D

Tuzni_patak:
Gde si ti Lexo....
Nadam se da se odsustvo sa foruma pravda uzbudljivim i sretnim okolnostima u životu....
Može i u vezi ove teme, naravno....
Eo Patak, bila malo do mora, pokrali me, ostavili da se gola vraćam sa plaže u 3 ujutru... Okolnosti su, dakle, svakako bile uzbudljive... srećne... pa disqtabilno je. U vezi teme, el bi ti bilo milo da budeš kum, možda voliš narodne običaje?

Hellen:

ma mnogo si mi ti vickasta u poslednje vreme..mora da si JEDNA OD NJIH?:mrgreen:

Enfroz2891.:

froz..ti si meni izgledao kao jedan od onih decaka koji su veciti kontrasi, i zato nikad ni sa jednom zenom ne mogu naci zajednicki jezik..sad se medjutim ispostavilo da ti imas neke TAJNE drugarice:confused:

misim..gde su mi oci bile?i koje su to?osim ove jedne koja se sama razotkrila?i sto s njom, ako boga znas, maam bi mogla da ti bude?qq.nista mi nije jasno

..e da da da...tacno...ja sam u srednjoj bezala od istorije ko od bauka...
..jedva namaknem neku 4-ku...
...a sad kad god stignem odmah se hvatam za neke istorijske knjige , gledam arheoloske filmove itd...
...u stvari skola vam ubija zelju za znanjem :)

Hellen:
:( :( :(

Hellen:

Pa cekaj zar fakultet ucis samo, da bi imao vecu platu? Dobru platu i dobar posao? Zar ti to fakultet garantuje?

Valjda se zeljeni fakultet upisuje zato jer te to interesuje, jer zelis da naucis sto vise iz te oblasti i da to upotrebis u praksi, da se dokazes...itd?
Sunja koje zavrse fakultet, dodju na posao i ne znaju teoriju da upotrebe u praksi a zaposlili se zbog plate ima malo more....i takvi ljudi nisu korisni ni sebi, ni firmi...ma nikome ne koriste....zna se gde idu takvi....

Ja nisam upisala fakultet da bi imala leba da jedem...vec zato sto uzivam, u tome...zato sto volim da citam, ucim, da radim na sebi., jer me to ispunjava..itd...
Zavrsen fakultet ne garantuje ti posao, jos manje pare...niti znaci da ces kad zavrsis raditi to sto si studirao...
A za leba ce bit..mora bit.. Kako? Radices bilo sta..i ono sto ne voles...kaD se mora, mora se..

Ја сам мало банализовала, ал то и јесте суштина...

Да, обично људи уписују факултете не да би имали много јаловог знања из одређене области, него да би им то знање користило у животу да могу да се баве одређеним занимањем које им се допада...да би спојили лепо са корисним и себи приуштили луксуз да могу да живе од посла који воле...(што је ипак привилегија мањег броја људи)
Зар не?
За само проширивање видика није потребно уписивати факултет, полагати све оне испите, штребати ноћима, гристи се сваки пут од треме, штребати и предмете које не волиш, плаћати огромне паре за школарину, живети у изнајмљеној соби са грозном газдарицом, или са 3 цимера и два падобранца у студентском дому пуном бубашваба.....него лепо у библиотекицу, па прошируј видике и ради на себи зарад свог личног задовољства...ако имаш маму и тату да те издржавају...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back