Kako resiti stambeno pitanje u Srbiji i okruzenju?

Kada možemo da očekujemo očigledan pad prometa u Novom Sadu, ako je veliki zastoj u prodaji već pet meseci, poslednja dva meseca čak 40%?
Ne razumem pitanje. Pa vec imamo veliki pad prometa. Mozda si mislila na to kad mozemo ocekivati pad cena? To niko ne zna, ja verujem da cemo imati pad cena, ali nece to ici ni brzo. Ja cenim da cemo imati postepeni pad cena, narednih 2-3 godine po 10% godisnje, ali to je samo nagadjanje.Mada verujem da i sad moze da se obori oglasena cena vise nego sto je moglo prosle godine.

Ne razumem pitanje. Pa vec imamo veliki pad prometa. Mozda si mislila na to kad mozemo ocekivati pad cena? To niko ne zna, ja verujem da cemo imati pad cena, ali nece to ici ni brzo. Ja cenim da cemo imati postepeni pad cena, narednih 2-3 godine po 10% godisnje, ali to je samo nagadjanje.Mada verujem da i sad moze da se obori oglasena cena vise nego sto je moglo prosle godine.
Sorry, mislila sam na pad cena.

NIje bilo bas 20% godisnje, ali je ukupno za 3-4 godine cena pala za nekih 30-40%.

Uh... Nisam se dobro izrazila. Da je padala cena 20% svake godine, narednih pet godina pala bi na kraju na nulu, što je nemoguće.
Koliko procenata je padala cena pojedinačno svake godine, to ne znam. 2008 i kvadrat na Ceraku bio oko 2.000 EUR, nekoliko godina kasnije 900 do 1.000 EUR. Jeste se cena prepolovila u roku od nekoliko godina.

1700 e kv renoviranog stana u centru Novog Beograda?
Čoveku je očigledno hitno da proda, koji god da su razlozi.
Ima i dosta lažnih oglasa, postave stan i onda kada upecaju nekog da se javi kažu taj je kaparisan ali imamo sličan za "malo" više para dođite da pogledate .
Ako je nešto previše dobro da bi bilo istina verovatno i nije...

Od štrokavih prljavih vrata, pa sve do bojlera koji se raspada i iz koga vire žice... i sve to za otprilike 400 EUR sa računima...
А шта му фали?
Једино мало му убија цену што си ту..одмах у Приземљу јер ово,
ово да је неком 2 спрату-одмах 500 евра да не трепнеш.

Lux novogradnja na Vracaru, 2.161 evra po m2
https://www.halooglasi.com/nekretni...-id3723/5425642968826?kid=4&sid=1681152982560
1681153149273.png

Jeste dupleks u 2 nivoa, ali ja mislim da sada mozda prvi put nakon dugo vremena vidim neki stan na prodaju sa nekom normalnom cenom.
Bilo je i do sad nekih oglasa sa normalnijim cenama, ali ovaj je do sad najbolji.
P.S. Naravno da mozda postoji neki problem jer je cena zaista povoljna u odnosu na druge oglase, ali mislim da se uskoro necemo cuditi kad budemo vidjali ovakve oglase, bice ih sve vise.

Ne bih živela u tom svinjcu ni da mi plate toliko.
Много се ви фемкате ,нешто.
То бре карабурма,доле испод Аја Хуја која тек треба почне се гради...
то ће буде издато-колико сутра,
понављам.
само је Проблем што то бре,гледаш на ту траву напоље,само ми треба неки наркос са карабурме(
којим сама карабурма не оскудева,јел те),
да скочи из тог паркића,полупа прозор,ороби ме за 20 секунди и он одеее,
па га ти нађи у том парку

Lux novogradnja na Vracaru, 2.161 evra po m2
https://www.halooglasi.com/nekretni...-id3723/5425642968826?kid=4&sid=1681152982560
Pogledajte prilog 1324465
Jeste dupleks u 2 nivoa, ali ja mislim da sada mozda prvi put nakon dugo vremena vidim neki stan na prodaju sa nekom normalnom cenom.
Bilo je i do sad nekih oglasa sa normalnijim cenama, ali ovaj je do sad najbolji.
P.S. Naravno da mozda postoji neki problem jer je cena zaista povoljna u odnosu na druge oglase, ali mislim da se uskoro necemo cuditi kad budemo vidjali ovakve oglase, bice ih sve vise.
335 Хиљада евра те би ок?
Зашто ок?

Са том ловом,одеш на Занзибар ,живиш 10 година МИНИМУМ ,на вечитих 35+,да те 2 Црнкиње хладе лепезом од јутра до мрака.

335К?
са тим Парама направиш себи 3 Куће у Мачви,Подунављу,Хомољским планинама ДА БИРАШ!

335 Хиљада евра те би ок?
Зашто ок?

Са том ловом,одеш на Занзибар ,живиш 10 година МИНИМУМ ,на вечитих 35+,да те 2 Црнкиње хладе лепезом од јутра до мрака.

335К?
са тим Парама направиш себи 3 Куће у Мачви,Подунављу,Хомољским планинама ДА БИРАШ!
Trebalo bi da uzmes u obzir koliki je stan. Naravno da ne pricamo apsolutnom iznosu cene, nego o ceni poi m2. Naravno da je 335k ogroman novac, ja nemam ni 10% toga, ali do sad su za ovakve stanove trazili preko 3k evra po m2, a sad evo ima i za 2k evra po m2, sto je jako dobar pravac promene. Nadam se da cemo uskoro vidjati manje stanove od 50-60m2 sa istom cenom po m2, i to za renovirane stanove. Da se konacno cene vrate na neki normalan nivo i da za tipa 100k-120k evra mozes da kupis 50-60m2 dobrog stana na dobroj lokaciji. Pricam o Beogradu, naravno da u Nisu takodje ocekujem pad cena.

Trebalo bi da uzmes u obzir koliki je stan. Naravno da ne pricamo apsolutnom iznosu cene, nego o ceni poi m2. Naravno da je 335k ogroman novac, ja nemam ni 10% toga, ali do sad su za ovakve stanove trazili preko 3k evra po m2, a sad evo ima i za 2k evra po m2, sto je jako dobar pravac promene.
оНДА ОК :)
јер превише црногораца на том Врачару,
и због те жалосне околности треба цена ЈОШ ДА СЕ спусти:D

Back