Ја да сам баш јако приморан да морам да баш имам своју кућу а да је немам, живео бих у камп-приколици или у најгорем случају у шатору (купио сам већ мало земљишта на селу али немам кућу), тако живе и данас многи људи у Азији и у Африци који и не живе пуно горе од нас, бедно је али ником не полажу рачуне, не плаћају казну и не дугују ништа, у 21. веку није ништа боље време што се тиче становања него у ранијим временима кад многи и јесу тако живели, јбш и банке и станодавце којима плаћаш глобу и који те шутирају у гу*зицу кад год им дође прилика, поготово у овом неправедном времену и друштву кад неки животно профитирају на више страна а неки животно пукну на више страна. "газда", што је назив заостао још из феудалног времена, ако прети, поставља изненада нове услове, понаша се узвишено над клијентом, тј. смрдљиви "газда", тај се понаша као мали апсолутистички монарх, то је најгори џелат који постоји и то у 21. веку, неком таквом суровом "газди" бих наплатио једну чашу воде 100 000 € да се нађе у невољи и да умире од жеђи, под инфарктом и без воде, без шале и без икакве гриже савести јер то и заслужује ако већ игра на дивљи капитализам, и то бих поделио у хуманитарне сврхе, ако играш се са туђим животима очекуј да се неко поигра и са твојим кад буде прилике, није греота да тај умре ако не плати чашу воде, такав човек то заслужује, без претеривања, то је само закон тржишта како они кажу, и у овом случају још и реципрочан, па јбг
. Да видим човека који живи у пећини са козама сматраћу га паметнијим од оног којем банка или станодавац прети шутом у дупе и одузимању раније уложене имовине у становање. Данас је и даље 1. а не 21. век, можда и праисторија, што се тиче становања за велики број људи.