- Poruka
- 63.764
Ће си идемо барабар на кафу...Kakav sam bakzuz igleda da hoću
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ће си идемо барабар на кафу...Kakav sam bakzuz igleda da hoću
Чега? Великих пара?Ja sam na granici
Путујеш а не пријављујеш???Ne na granici na kojoj se pokazuje pasoš

Niko ne masta o tome
Ја маштам

Замисли нас маторе форумашице на кафиJa nikad nisam maštala o venčanici i balskim haljinama ali jesam o tome da se domognem 'starosti , otkačim sve obaveze s vrata i 24h dnevno imam samo za sebe da uživam kako hoću. Samo da je zdravlja.
To je drugo detinjstvo, samo si malo stariji

Замисли нас маторе форумашице на кафи
Или, седимо по кафићима и форумашимо...

Na obali reke, a pecate iz camca? Bice da ne ljuljam camac ja nego alchajmer.Il na obali reke pecamo, a Mugatu ljulja čamac
I viče " kako bre možete da uživate , tako ste stare !"
Čamac je vezan za obalu da nas ne odnese strujaNa obali reke, a pecate iz camca? Bice da ne ljuljam camac ja nego alchajmer.

Aaa to je kad po stare dane upoznate prave sebe, pa lepoČamac je vezan za obalu da nas ne odnese struja
A zbog romantike i ljuškanja pecamo iz čamca

Ти пецај, ја ћу у једној руци да држим сунцобран, а у другој књигуIl na obali reke pecamo, a Mugatu ljulja čamac
I viče " kako bre možete da uživate , tako ste stare !"

Prvo da pogledam u korpu, ako vidim sns sendvic onda svakako.Ти пецај, ја ћу у једној руци да држим сунцобран, а у другој књигу
А Мугату може да весла и да псује бабе
Начитали смо се овде свега и свачега по питању година и старења, од тога да смо ок са тиме, до тога да су људи 40+ већ једном ногом у гробу
Да ли вас вређа кад неко помиње године или схватате да је то неминовно?
Да ли вас ујутро изненади неко непознато старије лице у огледалу, старије од менталне представе коју имате о себи?
Да ли размишљате о затезању, хијалуронима, ботоксима, филерима или пуштате да време ради своје, остављајући трагове проживљеног живота?
Да ли мислите да старите лепо, или вам се не свиђа оно што видите у излогу крај кога пролазите?
Jeste bez preterivanja gledam se juče u prodavnici dok sam isprobavala kupaćke gaćke
Toliko sam hot da bih samu sebe kresnula
 .
.  .
.  .
.  .
. To ne,...vidim i šta ne treba.i ne razmišljam o starenju osim što me nerviraju naocare za citanje nikako da se naviknem

Ne znam za Minu, al ja te sendviče nemam. Znači , zavrći nogavice i pridruži nam se.Prvo da pogledam u korpu, ako vidim sns sendvic onda svakako.

Ili nepoznatog uzroka smrti posle ovakvih izjava.Žene su sa 40+ bukvalno jednom nogom u grobu dok muškarci mogu da uživaju do prve srčke ili šloga
A ti se baš štrecaš na ovakve izjaveIli nepoznatog uzroka smrti posle ovakvih izjava.

Evo lokna mi se od muke ispravila.A ti se baš štrecaš na ovakve izjave
Joj, tu, u mom kaficu se okuplja neko musko drustvo. I vidim ja jedan od njih onako, da kazem po starinski, kibicuje na korzou. Najpre sam mislila da gleda nekog iza mene. Nakon toga da me pomesao sa nekim. Nakon toga da ne vidi dobro. Trenutno mislim da je narkoman.