Kako preboleti

kraljevcanka:
Da,mnogi kazu da ce proci...mnogi me tese time...al jos uvek nikakvog efekta...
Smejem se ja,zezam se cisto da makar malo olaksam sebi,ali sta to vredi kada kratko traje i zatim opet u bedak... :-? :( :(

Kao sto vidis, svi smo mi to prosli, i srecom ostali normalni, imaces i ti tu srecu.
Mislim, dok to ne prodje, najbolje ti je promeniti mesto, neko vreme, a nebi bilo lose da nadjes i neko novo drustvo, upoznajes nove gradove, nove ljude, nove momke, i onda ce doci i nove ljubavi, i tu ce patnji biti kraj.
Posle nekolko godina, to ce ti na neki nacin biti sve smesno, uvideces da je patnja bila bezpotrebna, ali obavezna, jel nas ona sve ceka, nekog pre a nekog kasnije.
I ZATO HRABRO, AKO STA MOGU DA POMOGNEM TI MI JAVI....

I sad npr da nadjes nekog buduceg... mozda bi u njemu videla bivseg ili bi mozda u podsvesti dok si sa ovim mislila na onog i tako... Zato treba malo vremena da se ohladis i onda ciste glave u nove radne pobede...

kraljevcanka:
oke,da kazem odlepicu se od njega ne mogu ne ide,ja ne mogu da kazem sebi "e od danas prestajes da volis i nikada vise neces pomisliti na njega"?A i to je jace od same osobe,to je osecanje kojim ne mozes da upravljas da mozes,bilo bi MNOGOO lakse.Pa da je covek od kamena mislim da to ne bi mogao!
Drugo da kazem vraticu se...bez obzira koliko se voleli posle svega nikada nece biti isto...ali nikada...
Nisam rekla da necu da se snadjem u zivotu bez njega ili vec TEBE,hocu,zivot ide dalje,ali nece biti isti,nece dan zraciti onim zrakom kao pre i to je razlika...
Necu imati kome da pozelim dobro jutro,niti da kazem ono sto osecam itd...

Nemam vise komentara,mislim da cu se povuci sa ove teme i ako je licne prirode.
Laku noc svima

Da, i LARA ti je dobro rekla, "cuvaj se muzike koje si slusala sa njim", mislim u razno raznim momentima to moze da te podseca na njega. Zato nebi bilo lose da slusas nesto sto te ne podseca na njega.
I ZATO PROBAJ DA SLUSAS STO VISE GUSLE, ONE MNOGO HRABRE, I SIGURNO TE NECE PODSECATI NA NJEGA.
OVO TI JE DOBAR NACIN DA GA ZABORAVIS!!!!!!!

Eeeee,sad sam vas provalila.....heh
Kraljevčanka i Cvele...hihi
E,Kraljevčanka.......znaš šta.....izvini ,ali sad mi te nimalo nije žao,.....ali nimalo......I ako ne iskuliraš roditelje ,i ne budeš sa čovekom koga voliš ti si najveća budala na svetu ....Šta više ,žao mi je tog čoveka,koji je osudjen (nebitno iz kojih razloga).....ali nikako nije u redu....

kraljevcanka:
oke,da kazem odlepicu se od njega ne mogu ne ide,ja ne mogu da kazem sebi "e od danas prestajes da volis i nikada vise neces pomisliti na njega"?A i to je jace od same osobe,to je osecanje kojim ne mozes da upravljas da mozes,bilo bi MNOGOO lakse.Pa da je covek od kamena mislim da to ne bi mogao!
Drugo da kazem vraticu se...bez obzira koliko se voleli posle svega nikada nece biti isto...ali nikada...
Nisam rekla da necu da se snadjem u zivotu bez njega ili vec TEBE,hocu,zivot ide dalje,ali nece biti isti,nece dan zraciti onim zrakom kao pre i to je razlika...
Necu imati kome da pozelim dobro jutro,niti da kazem ono sto osecam itd...
Ti neces njega da prebolis i to je to...ne znam zasto ste raskinuli kad se volite...Dokaz je sto se ovde dopisujete...
Ako vec neces s njim a on te i dalje voli onda dosta patetike...Ovako samo povredjujes i sebe i njega...

cvele_kv:
Pa ***** mu majku ne mogu vise evo opet sam se iznervirao,ako je tako kako pises u majcinu,dodji bre,ajde dodji,zaebi i mamu i tatu i sve,ako mislis da neces moci da se snadjes u zivotu bez mene,sta ce ti onda takav zivot,ja volim tebe ti volis mene,i sta ti sad jos fali,ajde reci ovde pred ljudima sta ti jos fali???Jel to volis da mucis sebe,ili volis da ti bude lepo????
Razresi jednom sta zelis,nemoj da mucis vise i sebe i mene,ili reci vise nikad necu da pomislim na njega on za mene ne postoji ili ces da uradis nesto drugo.

Ili razresi ti...Sta ce ti devojka koja te sutne...i onda se prenemaze ispred tastature...Cas mogu...pa ne mogu...Pa volim te al necu s tobom..

teresa:
Ti neces njega da prebolis i to je to...ne znam zasto ste raskinuli kad se volite...Dokaz je sto se ovde dopisujete...
Ako vec neces s njim a on te i dalje voli onda dosta patetike...Ovako samo povredjujes i sebe i njega...

Lepo i tacno receno,ili hocu ili necu.A razlog imas u mojoj temi "Mama tata ili ja" na Lj&S

kraljevcanka:
Izgubili ste najdrazu osobu...osobu sa kojom ste zeleli sve,s kojom ste prosli mnogo,a voleli se jos vise (uzajamno).
Razlog prekida je cudan,i tezak,pa ga ne bih ni navodila!
Ali ono sto zelim pitati vas je kako preboleti,kako zaboraviti?
Postoji li bilo kakav lek za to ili ce ipak zauvek ostati bol i rana na srcu,kao i da se svagog trena setis osobe,vratis sve u nazad i zatim se stvore suze?
Da u svemu trazis nesto sto te na njega/nju podseca!!!
Kazu vreme leci sve,ali ja u to ne verujem puno...
Kakvo je vase iskustvo sto se ovakve situacije tice??
:(
Mislim da je to individualno.Meni je bilo potrebno i godinu dana da bih prebolela nekoga.A kako sam ga prebolela ne znam ni sama.Ugl. treba se posvetiti stvarima koje volis.Ja sam se posvetila dosta poslu.I prijateljima.

E, prepoznajem se...još uvek. Sad će godinu dana koliko pokušavam da prebolim. Borac sam veliki i borila sam se, jurila, zvala i trudila se da obnovim vezu, da sva naša ljubav ne propadne tek tako... Borila se, odustajala, ponovo borila, i videla da mi ništa ne ostaje sem da pokušam da zaboravim. Izlazim,nisam ni krenula a već jedva čekam zoru da dođem kući, spavam 15 sati dnevno da bi mi dan bio što kraći, da ne bi mislila. Svaki put kada se nasmejem taj smeh me zaboli, oslabila 10 kg, zatvarala se u sobu po 10 dana, bila na VMA 2 puta, padala u nesvest od takvog načina života. Razbila telefon jer sam ga zvala i opet je moj ko' zna koji pokušaj propao. A evo, već 10 dan, mogu da kažem da sam dobro. Jednostavno mi je pukao film i upitala sam sebe :"da li si ti bre toliko glupa da radiš sebi sve to kada je očigledno da ne možeš ništa da uradiš?". I postala realna. Krenula na kurs jezika, prestala da odbijam pozive, videla se sa bivšima, ponovo kao nekada počela da se radujem jutru, promenila boju kose, išla u shopping,pružila šansu TV-u, porodici i svemu onome što sam do sada odbijala. I počela da gledam u budućnost u kojoj njega nema. Sve njegove poklone i stvari spakovala ispod kreveta, broj izbrisala, adresu zaboravila a njegove mane preuveličala. I lepo sebi objasnila da će mi budućnost biti puno lepša bez njega a njemu biti puno puno lošija bez mene. SHVATILA SAM DA SAM BOLJA od sveg njegovog što ima sada bez meni, i da će jednog dana sve proći

kraljevcanka:
Izgubili ste najdrazu osobu...osobu sa kojom ste zeleli sve,s kojom ste prosli mnogo,a voleli se jos vise (uzajamno).
Razlog prekida je cudan,i tezak,pa ga ne bih ni navodila!
Ali ono sto zelim pitati vas je kako preboleti,kako zaboraviti?
Postoji li bilo kakav lek za to ili ce ipak zauvek ostati bol i rana na srcu,kao i da se svagog trena setis osobe,vratis sve u nazad i zatim se stvore suze?
Da u svemu trazis nesto sto te na njega/nju podseca!!!
Kazu vreme leci sve,ali ja u to ne verujem puno...
Kakvo je vase iskustvo sto se ovakve situacije tice??
:(
Prilichno losha, moram priznati, chim prochitash pravi recept javi i meni da se muchim trazeci :)

Tu sam ja...ne sedim non-stop za kompom!!!!
Pa problem i jeste sto ga volim...
Znam da mucim i sebe i njega,ali kako da izvedem da svako bude zadovoljan..
Uvek cu jednu stranu povrediti...a to sam i ucinila na zalost.
A pored toga povredila sam i njega...znam..i oke,priznajem da sam skot na kraju...
Mozete da me osudite...ali zar nije dovoljan ovaj bol koji vec sada imam pa jos i to da mi krivljujete i vi!?
Zar nisam postavila pitanje kako preboleti,a nisam postavila ovo da bi me isudjivali...
Dovoljno je sto samu sebe krivim...
Mozda cak nisam ni trebala da postavim ovu temu,ali ipak je to bilo jace od mene...
Svakog trena pomislim na njega...i sta ja imam,nista...niti cu imati...
Zahvaljujem se svima na datim odgovorima,pa i da zatvorim ovu temu vec...
Evo jos samo jsvno da kazem i priznam

ZAUVEK CE DA TE VOLI TVOJ MIS,bez obzira na sve!!!!!!!!!!!!!!!

Zoko nemamo od toga nista ni ja ni ti,dzabe nam sto se volimo kad ne mozemo jedno drugom da pokazemo i pruzimo tu ljubav,jednostavno ne volis me toliko koliko pricas.Ja nisam ni musliman,ni cigance,ni kinez,ni turcin,to su gluposti,svi znaju i ko sam i sta sam,ja sam jedan obican mali privatnik,jedan obican Cvele,koji nema drzavljanstvo ni jedne od EU zemalja,koji lepo zivi i ovde u ovoj zemlji Srbiji,nemam fakultet,ali Cvele te je voleo i jos uvek te voli,slepo,vise od bilo koga... Ali mama mora da se poslusa,a da si me volela kao sto kazes,ne bi bilo ovako,slusala bi srce,ne razum,i sad bi bili zajedno,neko kazes mora da pati,zasto da patim ja???A samo jednom se zivi,niko ne zna sta mu noso dan a sta noc..Ipak me nisi volela toliko koliko pricas,samo sto ce mi trebati vrememan da to shvatim,jer ova budala te posle svega i dalje voli.
Puno pozdrava i sve najbolje,i pozdravi mamu,obavezno,progutace sve sto je izasrala kad tad.

pobogu devojko
jako je ruzno i neuvidjavno prema coveku da ovde pizdis kako ga volis a da si ga otkantala zbog tako nebuloznog razloga
i stvarno ne razumem kakvo razumevanje i sazaljenje, ocekujes
snosi posledice SVOJE odluke, tako to ide u zivotu
ili mu se vrati, ili cuti i trpi i pusti druge da nastave dalje, bez nepotrebnog nerviranja
nije ni lepo, ni normalno, ni nuzno da te tesi decko koga si ostavila

a ti sienna ne talasaj preterano

ja se izvinjavam na temperamentnom odgovoru, takva mi minuta dosla

S_K_V_O:
pobogu devojko
jako je ruzno i neuvidjavno prema coveku da ovde pizdis kako ga volis a da si ga otkantala zbog tako nebuloznog razloga
i stvarno ne razumem kakvo razumevanje i sazaljenje, ocekujes
snosi posledice SVOJE odluke, tako to ide u zivotu
ili mu se vrati, ili cuti i trpi i pusti druge da nastave dalje, bez nepotrebnog nerviranja
nije ni lepo, ni normalno, ni nuzno da te tesi decko koga si ostavila

a ti sienna ne talasaj preterano

ja se izvinjavam na temperamentnom odgovoru, takva mi minuta dosla

o sto si mi kulturan!!
prvo slazem se s tobom u vezi sa ovom koja kuka.
a tebi devojko, ako hoces da zadrzis principe, spavaj sa njegovim drugom, i onda ces videti da li te stvarno voli, ili ne!! pa ces videti da li je tvoje kukanje vredno njega!!!

mala, tutanj!!! :lol:
pojma nemas ni o ljubavi, ni o seksu, niti imas opstu kulturu kad ne znas da skvo moze da bude iskljucivo zensko.
ne bih da kvarim fabulu radnje :) pa vise necu replicirati na tvoje principe :lol: bem ti take principe...

Back