Kako manipulisati zenama!

bas si tvrd orah,220?:aha:

nista to, samo dobar manipulator ima privilegiju da manipulise sa mnom :aha:

- - - - - - - - - -

Manipulator nikada nije umišljen, pravi manipulator ostvalja utisak nečeg što se podrazumeva.
Ne ističe se ekstravagantnošću ali kada ga nema nekako je... kao da nešto
fali nema naboja, prozaično je.

E kada ti stalno bude zanimljivo sa nekim znaj da si u gravitacionom polju njegove manipulacije.
Manipulacija je predstava, ne muvanje riba za kratak provod ili neku sličnu banalnost.
Da bi uživao u toj najprefinjenijoj manipulaciji moraš imati senzibilitet, mnogo šire kapacitete.

U neku ruku, to je privilegija.

a to je ovako nesto
znam, cim mi je zanimljivo vrv manipulise, al sta cu kad mi zanimljivo i lepo :aha:

ja mislim da nista od toga nije bitno ni vredno pomena,da najvise manipulise kes i polusvet,one najprostije lazi sirovina,probisveti kojima puca k za sve kojima nije stalo ,ukratko stoka tretman
Ne primaju se sve ribe na kes, a i one nisu neki izazov. Ove za kes, dovoljno da vide kljuc od kola, jer su vrsne u poznavanju auto industrije i da rasire noge.

Nije teška tema. Aron je lepo podvukao najvažnije stvari
Jedna od stvari je opažanje kom tipu devojaka pripada neka devojka. Neke imaju kompleks krivice, i možeš ih nahvatati stvaranjem griže savesti. Druge vole da blistaju pa im treba to omogućiti, ali samo u okolnostima kad su s tobom.
Treba poznavati i sebe. Kad s kojim devojkama daješ maksimum, a u društvu kojih izgledaš kao bolestan prst.
U suštini, iza dobrog manipulatora leži mnogo vežbe, mnogo pogrešaka i mnogo uspeha. Postoje i prirodni talenti ali njih ne volim :mrgreen: (neki muškarci se rode srećni, a neki moraju mnogo da rade za malo ljubavi)
Neke vole da pricaju, neke da cute, ali vecina njih ceka da muskarac napravi prvi korak, da pridje, da kaze, tada se sve kod njih meri u vezi sa muskarcem. Od izgleda, da li je napravio neku gresku, sta je rekao itd. Tacno je da zene vole popularne muskarce, ali opet ne sve. Nekima je to odbojno, a moze da bude extra riba.

Greška, zato i kažem da treba biti pametan i veliki psiholog. Treba omogućiti da blista uvek, privid svih stvari je majka... Evo, Srbe lažu Evropom, dali nam šargarepu, a magarad idu, guraju... To se samo primeni i sa ženama. Nije tu ni filozofija uništiti ženu, osim ako to tvoje potrebe ne zahtevaju. Iza dobrog manipulatora stoji inteligencija, često i oblik psihopate ili sociopate, takvi ljudi su genijalni vladari. I ne, ne leži mnogo vežbe, treba talenta, treba intelekta, treba znati dokle se ide, kako, da osoba ne upadne u apatiju, da ne bude ovo, ono... Široka je to tema.

Švalerska etika nalaže da se žena ostavi u boljem stanju nego što je zatečena. Taman posla da mi se zameri nedostatak empatije u takvim situacijama.
A u konfliktu talent vs rad, uvek sam za rad. Talentovan tip bez iskustva može se naći, ali talentovanih nema mnogo. Većina mora da vežba i brusi ono najbolje što ima. Od izgleda, priče, tipa devojaka kojima prilazi itd.

Greška, zato i kažem da treba biti pametan i veliki psiholog. Treba omogućiti da blista uvek, privid svih stvari je majka... Evo, Srbe lažu Evropom, dali nam šargarepu, a magarad idu, guraju... To se samo primeni i sa ženama. Nije tu ni filozofija uništiti ženu, osim ako to tvoje potrebe ne zahtevaju. Iza dobrog manipulatora stoji inteligencija, često i oblik psihopate ili sociopate, takvi ljudi su genijalni vladari. I ne, ne leži mnogo vežbe, treba talenta, treba intelekta, treba znati dokle se ide, kako, da osoba ne upadne u apatiju, da ne bude ovo, ono... Široka je to tema.
Da iza dobrog manipulatora stoji inteligencija, ali i intuicija, bez nje ne moze se biti dobar manipulator. Tacno je da su oni na granici izmedju sociopate i psihopate, ali opet zavisi sta je cilj manipulacije. Manipulator svojim ulaskom odmah skrece paznju na sebe. Kao da je u pitanju sahovska igra. Sve figure postavljene na svoje mesto. Od prijatelja, do lovine. Najbitnije je kada stati. I koliko god devojka bila samosvrsna, kada naidje master manipulator, nikada nece biti svesna sta je zadesilo.

Da iza dobrog manipulatora stoji inteligencija, ali i intuicija, bez nje ne moze se biti dobar manipulator. Tacno je da su oni na granici izmedju sociopate i psihopate, ali opet zavisi sta je cilj manipulacije. Manipulator svojim ulaskom odmah skrece paznju na sebe. Kao da je u pitanju sahovska igra. Sve figure postavljene na svoje mesto. Od prijatelja, do lovine. Najbitnije je kada stati. I koliko god devojka bila samosvrsna, kada naidje master manipulator, nikada nece biti svesna sta je zadesilo.

slazem se :aha:

Neke vole da pricaju, neke da cute, ali vecina njih ceka da muskarac napravi prvi korak, da pridje, da kaze, tada se sve kod njih meri u vezi sa muskarcem. Od izgleda, da li je napravio neku gresku, sta je rekao itd. Tacno je da zene vole popularne muskarce, ali opet ne sve. Nekima je to odbojno, a moze da bude extra riba.

Ne postoji apsolutni ključ koji otključava svako srce. Bar ja nisam naišao na njega. Čak ni novac nije apsolutni gospodar. Kod žena koje vole da drže glavnu reč, ako osete da takvog muškarca ne mogu da kontrolišu on im nije interesantan. Treba poznavati ono sa čim se radi

Manipulator nikada nije umišljen, pravi manipulator ostvalja utisak nečeg što se podrazumeva.
Ne ističe se ekstravagantnošću ali kada ga nema nekako je... kao da nešto
fali nema naboja, prozaično je.

E kada ti stalno bude zanimljivo sa nekim znaj da si u gravitacionom polju njegove manipulacije.
Manipulacija je predstava, ne muvanje riba za kratak provod ili neku sličnu banalnost.
Da bi uživao u toj najprefinjenijoj manipulaciji moraš imati senzibilitet, mnogo šire kapacitete.

U neku ruku, to je privilegija.
Manipulator je u centru paznje, ali to se primecuje samo na nivou nesvesnog. Manipulator je sve vreme usmeren ka tome da zenska bude jedinstvena, pazljivo sve slusa, prati, nije ga strah, ona je kraljica.

Ne postoji apsolutni ključ koji otključava svako srce. Bar ja nisam naišao na njega. Čak ni novac nije apsolutni gospodar. Kod žena koje vole da drže glavnu reč, ako osete da takvog muškarca ne mogu da kontrolišu on im nije interesantan. Treba poznavati ono sa čim se radi

dobar manilupator o svemu vodi racuna, bio musko ili zensko :)
dobro ce on osmotriti sta i kako pre nego krene u napad

Zena treba da lozi muskarca na sujetu,isto kao sto on njoj pronalazi slabe tacke..............I tako u krug .............Dok jednom ne dosadi,odnosno ne izmuze ono sto treba.........A pravi manipulanti to rade,ne gube vrijeme kao mi na forumu.............Pravi muski manipulant nikad nije sujetan,on igra ulogu zrtve,,,,,,,,Pa gledali ste film "On uopste nije takav"..........Mislim da se tako zove...............

U manipulaciji ne postoji plan, zato je improvizacija glavna. Ako neko krene sa stavom ima da padnes na dupe kada se pojavim, taj je prso. Treba dopustiti zeni da pokaze kako da se manipulise sa njom, a to svaka radi, samo treba pazljivo slusati i pratiti.

Zena treba da lozi muskarca na sujetu,isto kao sto on njoj pronalazi slabe tacke..............I tako u krug .............Dok jednom ne dosadi,odnosno ne izmuze ono sto treba.........A pravi manipulanti to rade,ne gube vrijeme kao mi na forumu.............Pravi muski manipulant nikad nije sujetan,on igra ulogu zrtve,,,,,,,,Pa gledali ste film "On uopste nije takav"..........Mislim da se tako zove...............
Pravi manipulant je onaj koji je u tom trenutku bas ono sto je zeni potrebno. Zato intuicija igra veliku ulogu.

Švalerska etika nalaže da se žena ostavi u boljem stanju nego što je zatečena. Taman posla da mi se zameri nedostatak empatije u takvim situacijama.
A u konfliktu talent vs rad, uvek sam za rad. Talentovan tip bez iskustva može se naći, ali talentovanih nema mnogo. Većina mora da vežba i brusi ono najbolje što ima. Od izgleda, priče, tipa devojaka kojima prilazi itd.

Čitala sam ovde jednog korisnika, a imala sam privilegiju da upoznam isto jednog vrhunskog manipulatora, koji je svim svojim bivšim ljubavnicama, kojih bi se zasitio zapravo dozvoljavao da one raskinu sa njim, i to na način da bi im se smučio negde, poznavajući njihove želje i sklonosti, pa je radio sve suprotno, čak je ta gromada od čoveka priznavala da je umeo i suzu da pusti kako bi im pao u očima...i kako bi ga one sa prezirom odbacije i sa što manjim emotivnim oštećenjem po njih :lol:
..
faktički on ih je oslobađao sebe, kad bi odlučio da krene u neko drugo osvajanje ili kad bi video da je veza zapala u stagnaciju i vodila ka izvesnom razlazu
..
nikad neću zaboraviti njegovo lice koje je imalo neki trijumfalni izraz, dok sam ja izgledala verovatno čudno sa svojim poluizgubljenim izrazom čuđenja na licu :lol:

Upravo tako..kao što je i Araon spomenuo, individualistički pristup.
Svaka jedinka je sama za sebe, sa posebnim afinitetima, sklonostima, uslovima formiranja i sistemom vrednosti.
..
Muvanje žene koja oseća prezir prema novcu, zbog kojeg su se njeni roditelji stalno sukobljavali, je totalno pogrešna karta na koju bi nju hteo da uhvati neki Manipulator, ciljajući da svaka žena pada na pare. Takođe žena koju će neki Manipulator da zaseni svojom pojavom u skockanom odelu, takođe može da bude totalni promašaj, jer dok je on muva sa žvakom Agenta za nekretnine, mašući svojim rukama i gledajući na svoj budž od sata, sa sve veštačkim osmehom na licu, nju takođe može da dovede do ivice povraćanja i gađenja, jer joj je na takav isti način i njen muž lagao i lažno se osmehivao dok je tako skockan, odlazio da se nađe sa budućom ljubavnicom.
..
bez prethodnog poznavanja subjekta Manipulacije nema ništa..kao što rekoše ovde neki izgleda već uznapredovali Manipulatori ili poznavaoci Teorije Manipulacije :lol:

Manipulator je u centru paznje, ali to se primecuje samo na nivou nesvesnog. Manipulator je sve vreme usmeren ka tome da zenska bude jedinstvena, pazljivo sve slusa, prati, nije ga strah, ona je kraljica.

Zapravo su vrhunski Manipulatori, jako dobri slušaoci, naročito u početku procesa manipulacije, a onda kasnije u drugoj fazi, jako dobri govornici.
..
Bez dobrog i pažljivog slušanja, nema vrhunske Manipulacije

- - - - - - - - - -

Pravi manipulant je onaj koji je u tom trenutku bas ono sto je zeni potrebno. Zato intuicija igra veliku ulogu.

E ovo je već stavka i nepoznanica za mnoge.
U ovo doba civilizacije, mnogi su glas intucije zamenili golim raciom i to je možda jedan dodatak ili začin vrhunske Manipulacije.

Suština cele priče, pored toga da dobiješ sve što ti želiš, je i da se zabaviš, to se radi uz strast, to nije dokazivanje, ni drugima, ni sebi, ti znaš da je to tako, ali je tu jako bitno kako se igra, čisto da ne ispadneš debil. I da, mislim i ja da je rad jako bitna stvar, da je talenat osnova, rad se nadograđuje, ali glupi ljudi, ljudi bez intelekta (intuicija je po meni deo intelekta samo) nikada neće biti manipulatori za krupne ribe... Milunku iz Surdulice ćeš obrnuti i bez talenta... Nije baš teška priča. :)

Ali kao što rekoh, samo ljudi koji ne znaju time da se bave, oni pljuju to, a i oni to koriste, makar i nesvesno. Pa i trener pred meč manipuliše ekipom... Jer čim se ti igraš sa nečijom percepcijom, osećanjima, ti nameštaš ono što treba da bude, ti si manipulator, a doslovno svako je to radio, samo na sebi svojstven način.

- - - - - - - - - -

Intuicija je po meni sklop inteligencije... Jer čovek koji logički ne može da poveže dve stvari, koja intuicija njemu može da bude jača strana... Jer je to sve povezivanje, čak treba i osećaj povezati.

Manipulacija je uvek pridobijanje pozicije, koristi, samo je pitanje koliko druga strana gubi, ali uvek neko gubi. :)

Nema neosvojive tvrđave. :)

- - - - - - - - - -

Ja ne znam odakle vama ideja da je zenama tako lako manipulisati.Cak sam ubedjen da one mnogo lakse i mnogo cesce manipulisu muskarcima.
Ali,dobro,tema je valjda za savete kako manipulisati zenama.Evo ja ne znam.

Da, one manje inteligentne koji će pasti pod vaginalnu manipulaciju, jer, budimo iskreni, retko koja žena ume emotivno i strastveno da manipuliše, to se uglavnom svodi na to "uradi to, ja širim noge"... Što je najjadniji i najgluplji oblik manipulacije, i one su bitne dok im vagina ima kakvu - takvu vrednost... I dok su u trendu, posle toga dođu nove i tako u krug....

Meni je vređanje inteligencije seksualna manipulacija, meni je to ispod časti da radim, zaista.

Ja ne znam odakle vama ideja da je zenama tako lako manipulisati.Cak sam ubedjen da one mnogo lakse i mnogo cesce manipulisu muskarcima.
Ali,dobro,tema je valjda za savete kako manipulisati zenama.Evo ja ne znam.

Potpisujem :ok: zena je uvek nepredvidiva, taman mislis imas je kada ti ga zavuce na kvarno ... Ne mozes da se opasuljis.
E onda krecu proganjanja i nasilja u znak osvete.

U vezi ovoga si u zabludi. Na terenu se dešava upravo suprotna stvar.
Žene koje vole da drže glavnu reč doživeće kao ozbiljan izazov muškarca koji se opire kontroli i usmeriće ka tom cilju svu svoju pažnju

Ukoliko se zenama da mogucnost da same nesto odluce u vezi bilo kog posla krah je neminovan a posao nece biti ni zapocet a kamoli obavljen.
Dakle organizacija i komanda mora biti muski deo a zene su tu da izvrse naredjenje i to samo uz muski nadzor i celicnu disciplinu.
Naravno da ce gudnjati i negodovati a to je znak da tako treba i da im treba dati jos vise gasa i obaveza.
Poslednji slucaj sam imao kad su gnjiloguze pokusale da eskiviraju zabranu kafenisanja na poslu i kad su se javno pobunile.
Lako sam ih zeznuo jer sam im dao zadatak da se dogovore:hahaha: ne samo da se nisud ogovorile nego su se posvadjale i zakrvile palo je i cupanje za kosu i grebanje sa kandzama a ja sam posle delio pravdu tako stop sam im davao kaznene poslove i obaveze naravno selektivno uvecavajuci osecaj nepravde i protekcionizma sto ih je totalno izbezumilo.

Ti si Šugi Alisa u zemlji čuda.
Jesi li noćas popio onu pilulu od koje porasteš ili onu od koje se smanjiš?

- - - - - - - - - -

Zene koje vole da drze glavnu rec ne znaju sta zapravo hoce. Hoce da se sve pitaju, a da istovremeno imaju jakog, autoritarnog muskarca, sto je neizvodljivo.
Ne znaju šta hoće osim da drže glavnu reč.
Pa ta pometnja je muška prednost koju bi trebalo iskoristiti...
Nisi maštovit noćas...
Voziš samo jednim kolosekom....

Poslednja izmena:

Back