- Poruka
- 406
Za tebe je dovoljno da ga izvadim i lupim o sto. Pala bi u nesvest koliki je. Ajde bre budi ozboljna.Čime ti možeš da zavedeš ženu? Možda i možeš dok ne progovoriš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za tebe je dovoljno da ga izvadim i lupim o sto. Pala bi u nesvest koliki je. Ajde bre budi ozboljna.Čime ti možeš da zavedeš ženu? Možda i možeš dok ne progovoriš.
bas si tvrd orah,220?![]()

Manipulator nikada nije umišljen, pravi manipulator ostvalja utisak nečeg što se podrazumeva.
Ne ističe se ekstravagantnošću ali kada ga nema nekako je... kao da nešto fali nema naboja, prozaično je.
E kada ti stalno bude zanimljivo sa nekim znaj da si u gravitacionom polju njegove manipulacije.
Manipulacija je predstava, ne muvanje riba za kratak provod ili neku sličnu banalnost.
Da bi uživao u toj najprefinjenijoj manipulaciji moraš imati senzibilitet, mnogo šire kapacitete.
U neku ruku, to je privilegija.

Ne primaju se sve ribe na kes, a i one nisu neki izazov. Ove za kes, dovoljno da vide kljuc od kola, jer su vrsne u poznavanju auto industrije i da rasire noge.ja mislim da nista od toga nije bitno ni vredno pomena,da najvise manipulise kes i polusvet,one najprostije lazi sirovina,probisveti kojima puca k za sve kojima nije stalo ,ukratko stoka tretman
Neke vole da pricaju, neke da cute, ali vecina njih ceka da muskarac napravi prvi korak, da pridje, da kaze, tada se sve kod njih meri u vezi sa muskarcem. Od izgleda, da li je napravio neku gresku, sta je rekao itd. Tacno je da zene vole popularne muskarce, ali opet ne sve. Nekima je to odbojno, a moze da bude extra riba.Nije teška tema. Aron je lepo podvukao najvažnije stvari
Jedna od stvari je opažanje kom tipu devojaka pripada neka devojka. Neke imaju kompleks krivice, i možeš ih nahvatati stvaranjem griže savesti. Druge vole da blistaju pa im treba to omogućiti, ali samo u okolnostima kad su s tobom.
Treba poznavati i sebe. Kad s kojim devojkama daješ maksimum, a u društvu kojih izgledaš kao bolestan prst.
U suštini, iza dobrog manipulatora leži mnogo vežbe, mnogo pogrešaka i mnogo uspeha. Postoje i prirodni talenti ali njih ne volim(neki muškarci se rode srećni, a neki moraju mnogo da rade za malo ljubavi)
Greška, zato i kažem da treba biti pametan i veliki psiholog. Treba omogućiti da blista uvek, privid svih stvari je majka... Evo, Srbe lažu Evropom, dali nam šargarepu, a magarad idu, guraju... To se samo primeni i sa ženama. Nije tu ni filozofija uništiti ženu, osim ako to tvoje potrebe ne zahtevaju. Iza dobrog manipulatora stoji inteligencija, često i oblik psihopate ili sociopate, takvi ljudi su genijalni vladari. I ne, ne leži mnogo vežbe, treba talenta, treba intelekta, treba znati dokle se ide, kako, da osoba ne upadne u apatiju, da ne bude ovo, ono... Široka je to tema.
Da iza dobrog manipulatora stoji inteligencija, ali i intuicija, bez nje ne moze se biti dobar manipulator. Tacno je da su oni na granici izmedju sociopate i psihopate, ali opet zavisi sta je cilj manipulacije. Manipulator svojim ulaskom odmah skrece paznju na sebe. Kao da je u pitanju sahovska igra. Sve figure postavljene na svoje mesto. Od prijatelja, do lovine. Najbitnije je kada stati. I koliko god devojka bila samosvrsna, kada naidje master manipulator, nikada nece biti svesna sta je zadesilo.Greška, zato i kažem da treba biti pametan i veliki psiholog. Treba omogućiti da blista uvek, privid svih stvari je majka... Evo, Srbe lažu Evropom, dali nam šargarepu, a magarad idu, guraju... To se samo primeni i sa ženama. Nije tu ni filozofija uništiti ženu, osim ako to tvoje potrebe ne zahtevaju. Iza dobrog manipulatora stoji inteligencija, često i oblik psihopate ili sociopate, takvi ljudi su genijalni vladari. I ne, ne leži mnogo vežbe, treba talenta, treba intelekta, treba znati dokle se ide, kako, da osoba ne upadne u apatiju, da ne bude ovo, ono... Široka je to tema.
Da iza dobrog manipulatora stoji inteligencija, ali i intuicija, bez nje ne moze se biti dobar manipulator. Tacno je da su oni na granici izmedju sociopate i psihopate, ali opet zavisi sta je cilj manipulacije. Manipulator svojim ulaskom odmah skrece paznju na sebe. Kao da je u pitanju sahovska igra. Sve figure postavljene na svoje mesto. Od prijatelja, do lovine. Najbitnije je kada stati. I koliko god devojka bila samosvrsna, kada naidje master manipulator, nikada nece biti svesna sta je zadesilo.

Neke vole da pricaju, neke da cute, ali vecina njih ceka da muskarac napravi prvi korak, da pridje, da kaze, tada se sve kod njih meri u vezi sa muskarcem. Od izgleda, da li je napravio neku gresku, sta je rekao itd. Tacno je da zene vole popularne muskarce, ali opet ne sve. Nekima je to odbojno, a moze da bude extra riba.
Manipulator je u centru paznje, ali to se primecuje samo na nivou nesvesnog. Manipulator je sve vreme usmeren ka tome da zenska bude jedinstvena, pazljivo sve slusa, prati, nije ga strah, ona je kraljica.Manipulator nikada nije umišljen, pravi manipulator ostvalja utisak nečeg što se podrazumeva.
Ne ističe se ekstravagantnošću ali kada ga nema nekako je... kao da nešto fali nema naboja, prozaično je.
E kada ti stalno bude zanimljivo sa nekim znaj da si u gravitacionom polju njegove manipulacije.
Manipulacija je predstava, ne muvanje riba za kratak provod ili neku sličnu banalnost.
Da bi uživao u toj najprefinjenijoj manipulaciji moraš imati senzibilitet, mnogo šire kapacitete.
U neku ruku, to je privilegija.
Ne postoji apsolutni ključ koji otključava svako srce. Bar ja nisam naišao na njega. Čak ni novac nije apsolutni gospodar. Kod žena koje vole da drže glavnu reč, ako osete da takvog muškarca ne mogu da kontrolišu on im nije interesantan. Treba poznavati ono sa čim se radi

U manipulaciji ne postoji plan, zato je improvizacija glavna. Ako neko krene sa stavom ima da padnes na dupe kada se pojavim, taj je prso. Treba dopustiti zeni da pokaze kako da se manipulise sa njom, a to svaka radi, samo treba pazljivo slusati i pratiti.Ne postoji apsolutni ključ koji otključava svako srce. Bar ja nisam naišao na njega. Čak ni novac nije apsolutni gospodar. Kod žena koje vole da drže glavnu reč, ako osete da takvog muškarca ne mogu da kontrolišu on im nije interesantan. Treba poznavati ono sa čim se radi
Pravi manipulant je onaj koji je u tom trenutku bas ono sto je zeni potrebno. Zato intuicija igra veliku ulogu.Zena treba da lozi muskarca na sujetu,isto kao sto on njoj pronalazi slabe tacke..............I tako u krug .............Dok jednom ne dosadi,odnosno ne izmuze ono sto treba.........A pravi manipulanti to rade,ne gube vrijeme kao mi na forumu.............Pravi muski manipulant nikad nije sujetan,on igra ulogu zrtve,,,,,,,,Pa gledali ste film "On uopste nije takav"..........Mislim da se tako zove...............
Švalerska etika nalaže da se žena ostavi u boljem stanju nego što je zatečena. Taman posla da mi se zameri nedostatak empatije u takvim situacijama.
A u konfliktu talent vs rad, uvek sam za rad. Talentovan tip bez iskustva može se naći, ali talentovanih nema mnogo. Većina mora da vežba i brusi ono najbolje što ima. Od izgleda, priče, tipa devojaka kojima prilazi itd.

Ne postoji apsolutni ključ koji otključava svako srce. Bar ja nisam naišao na njega. Čak ni novac nije apsolutni gospodar. Kod žena koje vole da drže glavnu reč, ako osete da takvog muškarca ne mogu da kontrolišu on im nije interesantan. Treba poznavati ono sa čim se radi

Manipulator je u centru paznje, ali to se primecuje samo na nivou nesvesnog. Manipulator je sve vreme usmeren ka tome da zenska bude jedinstvena, pazljivo sve slusa, prati, nije ga strah, ona je kraljica.
Pravi manipulant je onaj koji je u tom trenutku bas ono sto je zeni potrebno. Zato intuicija igra veliku ulogu.
Švalerska etika nalaže da se žena ostavi u boljem stanju nego što je zatečena. Taman posla da mi se zameri nedostatak empatije u takvim situacijama.
A u konfliktu talent vs rad, uvek sam za rad. Talentovan tip bez iskustva može se naći, ali talentovanih nema mnogo. Većina mora da vežba i brusi ono najbolje što ima. Od izgleda, priče, tipa devojaka kojima prilazi itd.

Da iza dobrog manipulatora stoji inteligencija, ali i intuicija, bez nje ne moze se biti dobar manipulator. Tacno je da su oni na granici izmedju sociopate i psihopate, ali opet zavisi sta je cilj manipulacije. Manipulator svojim ulaskom odmah skrece paznju na sebe. Kao da je u pitanju sahovska igra. Sve figure postavljene na svoje mesto. Od prijatelja, do lovine. Najbitnije je kada stati. I koliko god devojka bila samosvrsna, kada naidje master manipulator, nikada nece biti svesna sta je zadesilo.

Ja ne znam odakle vama ideja da je zenama tako lako manipulisati.Cak sam ubedjen da one mnogo lakse i mnogo cesce manipulisu muskarcima.
Ali,dobro,tema je valjda za savete kako manipulisati zenama.Evo ja ne znam.
Ja ne znam odakle vama ideja da je zenama tako lako manipulisati.Cak sam ubedjen da one mnogo lakse i mnogo cesce manipulisu muskarcima.
Ali,dobro,tema je valjda za savete kako manipulisati zenama.Evo ja ne znam.
zena je uvek nepredvidiva, taman mislis imas je kada ti ga zavuce na kvarno ... Ne mozes da se opasuljis.Ne postoji apsolutni ključ koji otključava svako srce. Bar ja nisam naišao na njega. Čak ni novac nije apsolutni gospodar. Kod žena koje vole da drže glavnu reč, ako osete da takvog muškarca ne mogu da kontrolišu on im nije interesantan. Treba poznavati ono sa čim se radi
ne samo da se nisud ogovorile nego su se posvadjale i zakrvile palo je i cupanje za kosu i grebanje sa kandzama a ja sam posle delio pravdu tako stop sam im davao kaznene poslove i obaveze naravno selektivno uvecavajuci osecaj nepravde i protekcionizma sto ih je totalno izbezumilo.U vezi ovoga si u zabludi. Na terenu se dešava upravo suprotna stvar.
Žene koje vole da drže glavnu reč doživeće kao ozbiljan izazov muškarca koji se opire kontroli i usmeriće ka tom cilju svu svoju pažnju
Ne znaju šta hoće osim da drže glavnu reč.Zene koje vole da drze glavnu rec ne znaju sta zapravo hoce. Hoce da se sve pitaju, a da istovremeno imaju jakog, autoritarnog muskarca, sto je neizvodljivo.