Besedi covek koji mora da plati zenu da bi je imao na kratko.
Eto vidis upravo su takve kao ti, problem te slobode o kojima pricamo. Ne pravdam se nikad, a dovoljan bi bio samo jedan link da shvatis, ali eto neka bude...provalila si me, ja sam taj mali, napaceni covek koji placa zene i besedi u prazno.
Na osnovu samo jedne recenice, ja sam ubedjen da sa tobom ne bih mogao ni kafu da popijem.
Zasto ? Pa evo uzecemo zivotni primer koji se meni upravo desava, mogu da pisem..forum je anonimno mesto. Meni je pre sat vremena iz stana izasla zena koja je "srecno" udata i ima dete.
Moracu da upotrebim cuvenu najpogrdniju rec...za takve kao ti, ona je kur-vetina a ja obican olos koji juri tudje zene.
Ako neko trazi nesto vise pa plati drugu osobu za pruzanje seksualnih usluga, za tebe je taj neko pacenik/pacenica.
Inace za prostituciju postoji izgovor da je najstariji zanat, a posto ti kao i mnoge devojke mislis da je seks samo misionarska poza i rasirene noge, nikad u zivotu neces ni moci da skontas kako to moze da bude zanat.
Zbog takvih na hiljade ljudi ne mogu da izadju iz plakara i pokazu svoju seksualnu orijentaciju, zato sto je za tebe lgbt populacija je za spaljivanje na lomaci...ja koji sam totalno ravnodusan bio prema njima, podrzavam ih na sva zvona u ovoj zemlji samo zbog vas takvih.
Za takve kao ti zena slobodnije prirode i vecih seksualni nagona koja ima vise od jednog muskarca u svom zivotu je obicna kur-va (klasican balkanski paradoks, lik koji ima 100 devojaka on je uglavnom smeker, devojka koja zeli samo 2 muskarca ona je obicna profuknjaca).
Takvi kao ti ste upravo to patrijahalno i religiozno koji ceo svoj zivotni koncept zasnivate na osudjivanju drugih ljudi i prosipanju nekih moralnih nacela koja u potpunosti zatvaraju ljudske slobode, to je upravo ona stvar od koje mi se povraca. Vi takvi upravo proizvodite od obicnih prosecnih ljudi-klasicne manipulatore.
Ja nemam potrebu u svom zivotu da foliram zato sto imam i previse, ali eto naprimer gledam masu momaka od 20 do 40 godina prosecnog izgleda i sa manjkom para...ti mucenici da bi dosli do bilo kakvog seksa, moraju da izmanipulisu i slazu neku osobu koja im se u krajnjoj crti uglavnom i ne svidja, zato sto ta osoba zivi u tim glupavim moralnim nacelima totalno bez slobode.
I kao sto rece ovaj iznad, prostitutka sponzorusa i patrijahalnost ne idu u istu recenicu...
Zato sto su ove dve za vas nakazne grupacije, su 3x svestranije osobe od jedne patrijahalne osobe, takve nikad nece da osude ponasanje patrijahalne osobe a ta patrijahalna osoba mrzi njihovo postojanje i osudjuje njihove postupke, a svako ima pravo na svoj zivot. Neko mozda jednostavno ne zeli vezu, brak, porodicu, decu... neko jednostavno zeli da prodaje vaginu i sta je tu lose ? Svako ima svoje zivotne puteve, onaj koji ne osudjuje nikog je 10puta ispravniji od onog koji osudjuje bukvalno svakog.
Ovaj komentar gde sam ja tastaturaman, meni je drago ako uspem bar 5% da doprem do nekoga cak i totalno nepoznatog a kandidata je mnogo. Zato i pisem ovakve gluposti, volim da nateram ljude da razmisljaju van kutije...takav mi je personaliti, a budi siguran da imam masu pametnijih stvari da radim.