Kako hrišćani objašnjavaju svesno kršenje druge božije zapovesti?

Ne ismevam Boga. Smejem se tumačenju njegovog imena. Nije ''Ja jesam''
nego je njegovo ime po vama ''Biću''
Jednog dana kad porastem.. :rotf: postaću..

Pa Bog je izvan koncepta vremena i prostora. Kad će postati ako nije sad?
Bog je živo biće, a sve što je živo se menja raste izgrađuje se....Da nije tako bio bi mrtva stvar.
Savršenstvo je nedostižno, uvek biće može da se usavršava i nadziđuje.
Tako da se savršenstvo ogleda u nesavršenstvu
Malo je to teško za razumevanje za ljudsku misao naviklu na okvire

Prosto ne mogu da se odlučim da li mi Bogorodica više liči na gmizavca, pticu,
četvoronožnu životinju ili smrtnog čoveka... :think:
A gde si ti videla tu "bogorodicu" pa da ocenjujes na sta ti realno lici ? :kafa:
Hrista da rodi, kadra je samo ona žena koja veruje da će Hrista roditi.
Koliko je meni poznato,prvicno nije poverovala da je to moguce ali je ipak verom prihvatila ono sto joj je bilo receno...nadam se da primecujes razliku ?
Besmtrna
je ona.
Ovo je jedna od onih hula na Boga koje direktno izednacuju stvorenja sa Stvoriteljem
Biblija je jasna poi tom p[itanju - jedino Bog ima besmrtnost !!!
Evo Biblijskog dokaza:

1 Tim.6,14-16:
"...Da držiš zapovijest čistu i nezazornu do dolaska Gospoda našega Isusa Hrista,
Koji će u svoje vrijeme pokazati blaženi i jedini silni car nad carevima i gospodar nad gospodarima,
Koji sam ima besmrtnost,
i živi u svjetlosti kojoj se ne može pristupiti, kojega niko od ljudi nije vidio, niti može vidjeti, kojemu čast i država vječna. Amin. "

Koliko god tamne sile navaljivale, uvek će se takva naći.
:sad2::sad2::sad2:

A gde si ti videla tu "bogorodicu" pa da ocenjujes na sta ti realno lici ? :kafa:

Koliko je meni poznato,prvicno nije poverovala da je to moguce ali je ipak verom prihvatila ono sto joj je bilo receno...nadam se da primecujes razliku ?

Ovo je jedna od onih hula na Boga koje direktno izednacuju stvorenja sa Stvoriteljem
Evo Biblijskog dokaza:

1 Tim.6,14-16:
"...Da držiš zapovijest čistu i nezazornu do dolaska Gospoda našega Isusa Hrista,
Koji će u svoje vrijeme pokazati blaženi i jedini silni car nad carevima i gospodar nad gospodarima,
Koji sam ima besmrtnost,
i živi u svjetlosti kojoj se ne može pristupiti, kojega niko od ljudi nije vidio, niti može vidjeti, kojemu čast i država vječna. Amin. "

Šta si sad ti rešio tamnu silu da glumiš? :lol:

Evo Biblijskog dokaza:

1 Tim.6,14-16:
Koji sam ima besmrtnost,

https://www.britannica.com/topic/Christianity/The-immortality-of-the-soul

Back