gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
sta ces bre tamo je BRRRRRRRRRR ::
)))
)))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))
Finalni rezultat 2.8kg 

Sa srecom! Od ovog prvog koraka, pa nadalje i sve do vizeCeka se kurir da dodje po paketic![]()
![]()
Finalni rezultat 2.8kg
![]()

, ni traga ni glasa ovima i Beca...
) jer je to regional medical office naseg DMP-a... vec smo slali mail u Bec (na koji nam naravno nisu odgovorili) da proverimo da li je paket stigao, ... cekamo i grickamo nokte... verovatno cemo ponovo da ih cimnemo danas.....e necete verovati sta se meni desilo... danas sam dobila mail iz beca da oni nisu primili rezultate nasih lekarskih i da nam daju rok od dva meseca da ih uradimo! wtf!!!!! naravno, odmah sam zvala iom - oni me uveravaju da je sve bilo regularno s njihove strane - sklona sam da im verujem jer znam da se deo svega unosi online, a onda se salje i hardcopy, da tako kazem. znaci, verovatno je neko negde to zaturio. i sada moram da se cimam i trazim taj regional medical office u londonu da vidim da li su poslali becu - da znate, i to sam saznala, ako je proslo vise od 4 do 6 nedelja od kada su vam rezultati poslati za london, mozete da zovete tamo i da pitate sta je s vasim rezultatima - sada cemo videti da li i kako to funkcionise. bar su u pitanju englezi koji ce ipak, mislim, pre odgovoriti na upit od austrijanaca...
sta da vam kazem, prvo su mi dva puta trazili proof of funds jer ih je neko izgubio kada sam prvi put slala, sada ovo...
ali bar da znate da izgleda stvarno ima neke veze kad vam se gubi adresa sa ecas, jer meni se danas upravo pojavila i taman sam se zaradovala...
odoh da jurim, jeste da nikoga necu naci sada, ali bar da budem spremna za sutra da sedim na telefonu, mail mogu poslati odmah.
valjda se ovo desava samo meni i nece nikome vise![]()

LJUDI, GOTOVO JE!!!!!! Pre sat vremena nam stigao mail da saljemo pasose!!!!!! JUPIIII!!!
Ja jos uvek ne mogu da verujem! Ukupno smo cekali 5 i po nedelja!!!!!
![]()
![]()
![]()

LJUDI, GOTOVO JE!!!!!! Pre sat vremena nam stigao mail da saljemo pasose!!!!!! JUPIIII!!!
![]()
![]()
![]()

mozak mi stao, mozda sam negdje procitala i sigurno nam je neko to rekao ali ne mogu se sjetiti
sto se tice IELTS-a, da li se mora polagati general ili akademik? nesto mi u glavi da je to general, ali nisam sigurna....

![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
![]()
i sve najbolje u Kanadi! 

Cestitam,i puno srece!LJUDI, GOTOVO JE!!!!!! Pre sat vremena nam stigao mail da saljemo pasose!!!!!! JUPIIII!!!
![]()
![]()
![]()

vmh, sve cestitke! uzivajte
inace, zvala sam bec, rekli su posaljite mail, sto sam i uradila a malopre i fax sa kopijama priznanica iz iom, u londonu nisam uspela uopste da dodjem do zivog pileta, samo mi se javljaju automati... horor! ne mogu da verujem prosto da se nesto ovako desava.
hvala svima koji su se javili i pokusali da pomognu, valjda cemo se nekako iskobeljati iz ovoga. samo bi mi bilo stvarno uzasno tesko da umesto da sada zavrsavamo, kao sto bi trebalo, odemo negde na kraj neke kolone i cekamo jos ko-zna-koliko zbog greske nekog... sta bih sve rekla, tj. napisala sada, nemate pojma, ali me strah moderatora... mada, verujem da bi mi i moderator progledao kroz prste obzirom na okolnosti
.Obicno vec posle mesec dana skinu novac i krenu da rade nesto,zakazjuju intervju itd.Ovako,vec tri meseca......nije mi neka bas frka,znam da ljudi dosta cekaju i nailaze na svakakve probleme,samo ne znam da li je i ovo njihova azurnost i da li da i dalje cekam ili da saljem mail i kazem "Skidajte mi pare vec jednom"Ceka se kurir da dodje po paketic![]()
![]()
Finalni rezultat 2.8kg
![]()
Zelim vam da lako i brzo dodzete do vize! Puno srece!
Viktoria

Hvala na lepim zeljama!