Izrael bombardirao Dohu glavni grad največeg američkog saveznika na bliskom istoku države Katar

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne veruj jevrejima ni kad ti pare donose a kamoli u ratu.
Kad god Izrael nagazi okolne arape, tvoji Bošnje kažu: ma ajde da se mi udružimo sa pravoslavnima. Zapad želi da nas uništi.

Ali ne lezi vraže, takvi kao ti su doprineli da nema volje među pravoslavnima da se udružuju s vama. Kurvate se sa zapadom, pa gledajte kako ćete dalje.

Razlika je u tome da Izrael ima podrsku Zapada pa moze da radi sta hoce.
Mi kad bi to uradili bili bi bombardovani.
Bombardovanje se svakako desilo godinu dana posle.
Suparnik razume samo silu i “stanje na terenu”.
Rat nije igra; ubij ili budi ubijen - oruzje se ne poteze ako nisi spreman da pucas.

To su neka opstepoznata pravila, iako sam ja pacifista i uvek sam za mirno resenje osim ako nisam zivotno ugrozen.

Они имају своје пипке свуда, тако су држали све империје скоро. Када не буду могли САД да музу наставиће са осталима.
Јевреји су лукави.
Stvar je u tome kako Izrael upotrebljava to što kontroliše, i šta će da bude kada to što kontroliše više ne bude najjače na svetu?

Mali Izrael od 10 miliona stanovnika rastura čitav Bliski Istok ko svinja masnu vreću.
Ni Turska im se ne smije zamjeriti.
Ko je pobedio u nedavnom izraelsko-iranskom sukobu?

Zašto je bilo potrebno u tom sukobun da Ameri prilete u pomoć sili koja rastura BI kao svinja masan džak?

IMG-508454c4e33fecfc99d9d99aafef02e5-V.jpg
IMG-d01a09e5de438649e6fb01c970efa0db-V.jpg
IMG-565378aa10c2c0252f85a49d2182dc4c-V.jpg

Back