Kako da ustedite ne skupom gorivu?

U Grckoj to kosta 110 eura a kazu da ima efekta. Ako nadjes kontaktiraj me na PP
Sto stalno spominjes da u Grckoj kosta 110eur, jel planiras da ga tamo kupis, a mogu ja da ti nadjem i za 250;)
Danas sam od g.miodragm2 dobio posiljkom tablete da testiram potrosnju.Od sutra pocinjem i u dogledno vreme cu vam javiti dali stvarno to cudo reaguje ili je samo "buva". Malo strpljenja. Pozz
Post je tu, ne brigaj-samo vozi...:bye:

Prvi utisci : imam osecaj da auto bolje ide. Mozda je to psiholoskoh efekta, mozda zato sto dugo nisam vozio na benzin mada i na plin "kao" bolje vuce [mozda sam sipao dobar plin]. Presao sam nekig 200-250 km na benzin tako da ipak mislim da je to rano za ocenu. Javljam se.....

ma da,tacno tako,crne cvike,pa cilj prodavaca magle je da slatkorečivo odrade žrtvu kao hipnozer,evo ga jedan taksista,kao hipnotisan"javlja mi se,vuče bolje,biće,već pada u delirijum",pa da i u najboljem slučaju smanji potrošnju za 1l čorbe šta sa tim,to je ko priča sa ruskim antipolicaj tabletama odnosno žvakama,testirali na vma,imale su efekta samo na dah da se smanji nešto sitno ali nedovoljno da zezneš pandure da nisi popio 10 piva nego samo jedno...e moj jerotije....:hahaha:,a šta bi sa kupovinom one nubire,osta ti u 1986 sa cc:hahaha:?

ha brate j... lud zbunjenog.ovaj taksista je sa njima...kao probao tablete...ma ajte molim vas,vojane mani se,provaljen si.treba da shvatite da vecina stvari funkcionise na prevari,tako da necete mnogo pogresiti ako nikom nista ne verujete...22% usteda.e svasta cu videti na ovim forumima:rotf:

25 litara benzina koje sam sipao mi se blizi kraju pa cu sipati i drugih 25 i staviti drugu tabletu. Auto definitivno mnogo bolje ide i na benzinu i na plinu pa mi je i logicno da manje trosi. U narednih 10-15 dana cu testirati potrosnju i objavicu rezultate. Inace, neke moje kolege [taksisti] vec koriste ove tablete i kazu da su zadovoljni. Konkretno kolega koji vozi CITROEN C-5 se hvali da je smanjio potrosnju eurodizela sa 8,5 na 7 litara a kaze da ga vozi "mushki"

Neznam. I to cu reci ako nesto pukne u motoru [nedaj boze
c016.gif
]. Za sada je sve ok, motor isto radi a malo bolje ide. Primecuje se !

Back