Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.806
Da, u pravu si.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nemoj toliko da pišeš pozitivnih stvari. Tražiće ti naučno objašnjenje...
MagnaFuel - gde se kupuje i koliko kosta ?
Cini mi se da sam skoro negde video 4-6000din, nerealno visoka cena, posebno bez konkretnih dokaza o stvarnoj ustedi![]()
Dogovoreno. U Grckoj to kosta 110 eura a kazu da ima efekta. Ako nadjes kontaktiraj me na PPPre neki dan je komsija bacio jedan sa sve crevom.Ako ga nadjem prodacu ti za 2-3000.
Sto stalno spominjes da u Grckoj kosta 110eur, jel planiras da ga tamo kupis, a mogu ja da ti nadjem i za 250U Grckoj to kosta 110 eura a kazu da ima efekta. Ako nadjes kontaktiraj me na PP
Post je tu, ne brigaj-samo vozi...Danas sam od g.miodragm2 dobio posiljkom tablete da testiram potrosnju.Od sutra pocinjem i u dogledno vreme cu vam javiti dali stvarno to cudo reaguje ili je samo "buva". Malo strpljenja. Pozz

istroši se ti na benzin od 112 kinti propisnoOsecam da auto bolje ide tj bolje vuce a sipao sam gorivo na vise razlicitih pumpi. Neverujem da sam bas pogodio da naletim na uvek dobro gorivo. Samim tim sto bolje vuce logicno mi je da i manje trosi al videcemo jos. Sve vise verujem da su tablete ucinile svoje. Videcemo !

Osecam da auto bolje ide tj bolje vuce a sipao sam gorivo na vise razlicitih pumpi. Neverujem da sam bas pogodio da naletim na uvek dobro gorivo. Samim tim sto bolje vuce logicno mi je da i manje trosi al videcemo jos. Sve vise verujem da su tablete ucinile svoje. Videcemo !

,a šta bi sa kupovinom one nubire,osta ti u 1986 sa cc
?
Ovo vec drugi put spominjes...a tablete idu u benzinAuto definitivno mnogo bolje ide i na benzinu i na plinu pa mi je i logicno da manje trosi.

btw
Meni je potrosnja pala sa 9.4 u proseku na 8.5 l\100km...a nisam nista stavljao...i tako zadnja 2 meseca.![]()
Ovo potvrdjujem mada jos nisam izmerio potrosnju. Trosim drugu polovinu rezervoara vozeci na benzin. PozzOsim toga motor mnogo bolje vuce nego ranije.
Jos ce da bude, vozis ko na trkama 5500-6000rpm a potrosnja manja nego neupucenima koji ne stavljaju tableteLaksa voznja pa manje se i trosi. To sam isprobavao prosle godine na citroenu C4 Hdi, bilo je ustede, ali sa tabletama ne moram paziti na gas da bih smanjio potrosnju. Osim toga motor mnogo bolje vuce nego ranije.