Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.764
Ja sam nepoverljiv [za sada]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam nepoverljiv [za sada]![]()
Ja bese taksista ali nebih o svom trosku da eksperimentisem. Ako dobijem na probu par tih tableta obavesticu Vas dali vredi ili je samo prosuta buvaJel si ti jerotije bese taksista?
Mozes da probas, pa da nam svima kazes kako od kilo benzina napraviti kilo i trista grama....
Ja bese taksista ali nebih o svom trosku da eksperimentisem. Ako dobijem na probu par tih tableta obavesticu Vas dali vredi ili je samo prosuta buva![]()

Problem kod taksista: 99% voze na plin!
Kako MPG kapsula funkcioniše:
- rastvori se u gorivu i poveća oktansku vrednost odnosno ceanski broj
- poveća snagu t.j. kola idu malo brže usled jačeg goriva
- stvara zaštitni sloj crvene boje (kod benzinaca su i svećice crvene)
- potpomaže bolje sagorevanje goriva (gorivo se iskoristi u celosti - nema gareži u izduvnim gasovima), zato se dobija i ušteda u gorivu
- izduvni gasovi kod dizela ne smrde (možete da stavite ruku iza auspuha i neće da primi miris goriva)
- smanji stepen zaađenja izduvnih gasova na maltene nulu
- da se ne prisećam više, ima još...
Kako funkcioniše. Svi proizvode gorivo na primer oktanske vrednosti 95 ili 98. Da li mislite da ne može da bude 96? I da li mislite da ne može oktanska vrednost goriva da se poveća naknadno? E to upravo tablete rade!!! A još važnije potpomažu sagorevanje - iskoriste gorivo više od 99%, tako da nema otpada. Sve bolčje funkcioniše i vek mnogih delova se produžava...
Problem kod taksista: 99% voze na plin!
kapsule rade i na plinu, ako se koriste pod posebnim navedenim uslovima. Usteda je 10-15% kod automobila pogonjenih plinom, dok kod dizel/benzin motora dostize cak 30%.
Što se tiče povećanja oktanskog broja, to je tačno. Ovde je npr za 30 evra moguće kupiti "mućkalicu" koja se sipa u pun rezervoar i povećava njegov oktanski broj na 140. Da, 140 oktana.Kako funkcioniše. Svi proizvode gorivo na primer oktanske vrednosti 95 ili 98. Da li mislite da ne može da bude 96? I da li mislite da ne može oktanska vrednost goriva da se poveća naknadno? E to upravo tablete rade!!! A još važnije potpomažu sagorevanje - iskoriste gorivo više od 99%, tako da nema otpada. Sve bolčje funkcioniše i vek mnogih delova se produžava...
] Uostalom postoje zvanični dokumenti o smanjenju potrošnje iz mercedesa, opela, hiundaia, i drugih.
Zaboravih reci da je ova tehnologija koja razvijena za americku vojsku prije 60 godina, a dugo se prodavala samo vladinim institucijama u SAD i odabranim kompanijama. Vlasnik FFI kompanije (koja prodaje ove proizvode) Randy Ray je godinama radio u NASI.
Daj da vidimo te dokumente.
Daj da vidimo i onaj ugovor sto si spominjao.
, i kako se voznjom na plin dodatno ustedi.
I ako uložim pola sata svog dragocenog vremena i prikažem dokument za 1.000.000 dolara, da li ćeš da se učlaniš kod čoveka, počneš da koristiš tablete, prestaneš da budeš negativac,
i počneš da pomažeš ljudima umesto da im smetaš???
Deder ajde malo spustite tenzijumozda je covek u pravu - treba videti. Prosle godine sam sipao benzin u Grckoj i nisam mogao da verujem kako mi auto ide. Nemogu da Vam docaram kolika je razlika izmedju naseg i Grckog benzina sa SHEL-ove pumpe. Digla mi se kosa na glavi od razlike u tome kako mi auto ide, kao da sam stavio 6 cilindara u auto. Gledajuci to pretpostavljam da je i potrosnja manja sigurno 10 % ako ne i vise s obzirom da auto sa dobrim gorivom vozis na takozvano "pipkanje gasa". Ako ove tablete mogu da povecaju tu oktansku vrednost onda bi to moglo da bude to. Kazem : treba probati pa tek onda polemisati jeste-nije vredno. Evo ja dobrovoljno ulazem svoj motor na eksperimentisanje ako mi neko za pocetak pokloni te tablete da probam i iznecu Vam ovde rezultate. S obzirom da sam taksista i da svaki dan predjem 150-200 km gradske voznje mislim da sam idealan za eksperimenat. Imam Audi 100 cc sa motorom 1.800 cm3 i u gradu mi [nocu] trosi oko 12-12.5 l. Pozdrav svima![]()
![]()
Ima jos...svojevremeno su bili magicni fiteri za benzin i oni magneti sto "razlazu grozdove molekula" pa bolje sagoreva. GDE SU SAD?
Jel su dobili neku medalju na nekom sajmu?
I zasto uvek kad se nesto pojavi a neprovereno i nedokazano, uvek se poziva na to da je izmisljeno za USA\Rusku vojsku pa taj sto je izmislio osnovao kompaniju i to pravi solo, a armija-bilo cija, glupi ko k$@ac i nemogu to ni da patentiraju, sudski zabrane ili u krajnjem slucaju likvidiraju spijuna koji im je to maznuo...ako je to takva stvar.
I jos jedno teska noga najvise trosi, lakse na gasu i potrosnja ce pasti i za 10%. A ko hoce da budzi muckalice nek kupi litar alkohola u apoteci, nadje na netu odnos koji treba da napravi i nek proba. I za to kazu da smanjuje potrosnju, bolje sagoreva...itd.
Nije mi jasno kako se kupuju te tablete, narucuju preko neta ili ih Miodrag prodaje(oprecni info od vojana), i koja je cena, spominju se cifre 2eur tableta jel to to ili to zarad lepse racunice?
Ne bi bilo lose za neupucene u cari alhemije jos jednom da se objasni kako se u plin ubacuje tableta, i kako se voznjom na plin dodatno ustedi.
![]()