- Poruka
- 95.557
Kod mene su psi zaduženi za tamanjenje miševa i krtica.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uzme udicu i stavi mocart kuglu kao mamac...zabaci u garažu i čeka...kad se miš upeca onda polako počne da mota najlon i da vuče miša ka vratima od dvorišta...kad izađu napolje onda pokaže mišu toblerone i ovaj pusti udicu i navali na tobelrone..Sensei tad zatvori vrata od garaže i vrata od dvorišta...i krene po istom principu čokoladom da lovi mačke po gradu...Na čokoladu će se pre neko drugi upecati
snikers verovatnoInace meni se uvlaci veverica trebace mi savet sta s njom
Njoj čokoladu sa celim lešnicimaInace meni se uvlaci veverica trebace mi savet sta s njom
Vidi ova mami misa cokoladom.Nemoj ga ubiti
Namami ga na čokoladu nekako..
Komarca krpom?Vidi ova mami misa cokoladom.
A i ja sam isto za hvatanje i pustanje misa. Ne ubijajte nikada zivotinje oko sebe. Ni insekte. Hvatajte komarca krpom, misa nekom zamkom ali ne oduzimajte zivote, karma iz d bic.
Hteo sam da postedim zivot zmiji koju sam uhvatio u dvoristu, rekli mi kao kucna zmija nemoj, naidje deda misa, deda misa je prekopavao motikom dva minuta.
Ja čekam da napiše da ga je umlatio gitaromKako je krenulo još će i pesmu na gitari da mu odsvira dok miš ždere tortu.
Pa ona iz sume preko krova ulazi i spava u zidu,a grebe jako ko zna kakvu stetu praviNjoj čokoladu sa celim lešnicima
Šalim se. Verovatno ima neka klopka za njih, pa je pusti u neku šumu
Pa odnesi je u neku drugu šumu, dalje od tvoje kućePa ona iz sume preko krova ulazi i spava u zidu,a grebe jako ko zna kakvu stetu pravi
Tesko cu je uhvatiti,kad postavim skelu mogu samo da zaptijem te rupe gde ulazi gdu se i ptice pravile gnezdaPa odnesi je u neku drugu šumu, dalje od tvoje kuće
Komarce ne stedeti... nisam toliko bas dobarKomarca krpom?
možda je svirao a miš išao za njim i igrao kao hipnotisan...pa ga je tako izveo iz garaže, dvorišta, ulice,grada, države, kontinenta, planete, sunčevog sistema, galaksije.....Ja čekam da napiše da ga je umlatio gitarom
Pa one mogu mnogo da progrize, ko joj je tamo gnezdo, malo teže ćeš je se rešitiTesko cu je uhvatiti,kad postavim skelu mogu samo da zaptijem te rupe gde ulazi gdu se i ptice pravile gnezda
zadavio ga gitarskom žicomJa čekam da napiše da ga je umlatio gitarom
Jesi probala sa puskom da hvatas misa?Zavukao mi se miš negde u garažu i pravi mi štetu. Mislim se kako da ga se rešim. Opcije koje mi padaju na pamet
- Mišolovka da ga klepi i polomi mu kosti
- Lepak (mišolovka) pa da crkne sam polako
- Neka posebna mišolovka gde ga uhvatim živog pa ga onda pustim daleko od kuće?
Pogledajte prilog 1212496
ne, ali jednom davno sam jurio pacove sa ogromnim mesarskim nožemJesi probala sa puskom da hvatas misa?
i?ne, ali jednom davno sam jurio pacove sa ogromnim mesarskim nožem