Kako da uhvatim miša?

Na čokoladu će se pre neko drugi upecati :D
uzme udicu i stavi mocart kuglu kao mamac...zabaci u garažu i čeka...kad se miš upeca onda polako počne da mota najlon i da vuče miša ka vratima od dvorišta...kad izađu napolje onda pokaže mišu toblerone i ovaj pusti udicu i navali na tobelrone..Sensei tad zatvori vrata od garaže i vrata od dvorišta...i krene po istom principu čokoladom da lovi mačke po gradu...

Моја супруга их лови само тако на теглу и новчић. На дно тегле залепи комад сира, он се држи, сланина пада, и онда обрне теглу и под њу постави вертикално метални новчић. Овде је кованица од 5₽ идеална по висини да миш може да се завуче под теглу. Када се пропне да дохвати сир новчић пада а са њим га тегла поклопи и он је заробљен!
То је научила од оца а он од његовог и тако уназад.

Nemoj ga ubiti :(

Namami ga na čokoladu nekako..
Vidi ova mami misa cokoladom. 🥰

A i ja sam isto za hvatanje i pustanje misa. Ne ubijajte nikada zivotinje oko sebe. Ni insekte. Hvatajte komarca krpom, misa nekom zamkom ali ne oduzimajte zivote, karma iz d bic.

Hteo sam da postedim zivot zmiji koju sam uhvatio u dvoristu, rekli mi kao kucna zmija nemoj, naidje deda misa, deda misa je prekopavao motikom dva minuta.

Vidi ova mami misa cokoladom. 🥰

A i ja sam isto za hvatanje i pustanje misa. Ne ubijajte nikada zivotinje oko sebe. Ni insekte. Hvatajte komarca krpom, misa nekom zamkom ali ne oduzimajte zivote, karma iz d bic.

Hteo sam da postedim zivot zmiji koju sam uhvatio u dvoristu, rekli mi kao kucna zmija nemoj, naidje deda misa, deda misa je prekopavao motikom dva minuta.
Komarca krpom?

Happy Cracking Up GIF by MOODMAN

Back