Kako treba da izgleda žena od 50 godina?

Ne podnosim ljude koji misle da neko treba da se oblači i ponaša u skladu sa godinama. Nerviraju me. Da budem precizniji, ne govorim o ljudima koji imaju takav stav za sebe, već o onima koji javno popuju drugima da treba da se oblače u skladu sa svojim godinama, ili u prevodu da treba da se oblače kako su oni to za njih zamislili.

Ako naiđem na takve ljude, dođem namerno obučen kao neki starac ili u nekakvim besmislenim bojama (postoji i odeća koja je stilski napravljena sa greškom; da deluje da ima neka oštećena. Imam nekoliko primeraka specifično za te prilike radi takvih ljudi), da bih ih isprovocirao ili kaznio što svoj stav javno nameću drugima.

Ne podnosim ljude koji misle da neko treba da se oblači i ponaša u skladu sa godinama. Nerviraju me. Da budem precizniji, ne govorim o ljudima koji imaju takav stav za sebe, već koji popiju drugima da treba da se oblače u skladu sa svojim godinama.

Ako naiđem na takve ljude, dođem namerno obučen kao neki starac ili u nekakvim besmislenim bojama, da bih ih kaznio što svoj stav javno nameću drugima.
Ja i ne mogu da se oblacim u skladu sa svojim godinama jer nisam u skladu sa svojim godinama
ni mentalno ni fizicki...:rotf:
Genetka hebiga...:malav:

Zavisi od muškarca s kojim će provesti godine do 50. kako će izgledati.
Ako joj bude život naporan, težak, pun stresa neće izgledati ni kao jedna od dvije ponuđene. Ako provede život u miru, bez stresa i fizičkog napora izgledaće srećno. A ljepše od srećne nema, neće je odjeća učiniti lijepom a vala ni frizura.

Zavisi od muškarca s kojim će provesti godine do 50. kako će izgledati.
Ako joj bude život naporan, težak, pun stresa neće izgledati ni kao jedna od dvije ponuđene. Ako provede život u miru, bez stresa i fizičkog napora izgledaće srećno. A ljepše od srećne nema, neće je osjeća učiniti lijepom a vala ni frizura.
...bingo...

Jedna mladja žena je postavila pitanje na drustvenoj mreži

Pitanje :

Moja svekrva ima 70 godina, ali stalno gleda mlađe muškarce i čak nosi mini suknje. Kako da joj obazrivo objasnim da je njezino vrijeme prošlo?” pitanje je koje je jedna snaha postavila na platformi Quora. Nimalo odobravanja nije sjelo na njezin račun, a mnoge je gotovo razljutila iako je ne poznaju. Napominjemo i da su joj odgovarali ljudi iz svih krajeva svijeta.

Back