pesho
Veoma poznat
- Poruka
- 11.253
De imas coveka sa svojim zubima u te godine ima krezubih uglavnomPa to ako si se zapustio načisto. Ko vodi računa može da ima svoje i posle 70-te
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
De imas coveka sa svojim zubima u te godine ima krezubih uglavnomPa to ako si se zapustio načisto. Ko vodi računa može da ima svoje i posle 70-te
..pa kad su guske...Genetika radi do maks 35 odprilike Al cure vec od 25 krecu s hemijom i operacijama
Ima krezubih i u triesDe imas coveka sa svojim zubima u te godine ima krezubih uglavnom
Ja sam cula klinku gde kaze doslovce - ne idem na more, sramota me, nemam silikone...u Srbiji vidim trend da svako iz srednje klase ko ima ćerku plati za implante da se uda za sportistu ili pevača
Ranije ce poprimiti izgled raspada s tim intervencijama..pa kad su guske...
Jos mi je cudnije da vidjam i decake koji pumpaju usta.....popularna glupost medju decom...
Al pazi ti te glave koje moraju setati plastikuu Srbiji vidim trend da svako iz srednje klase ko ima ćerku plati za implante da se uda za sportistu ili pevača
Ja ne znam što ih žene? Razu,eo bih da su ljubavnice, jer tu još imaju i upotrebu, ali supruge, majke dece?Al pazi ti te glave koje moraju setati plastiku
Pa kad deru stomatolozi licno znam desetak krezubih sto ne idu jer nemaju paraIma krezubih i u tries
Realno, nema nista tuznije za videti...Pa kad deru stomatolozi licno znam desetak krezubih sto ne idu jer nemaju para
Pa zato sto su plitki neobrazovano bitno I'm je da ih vide sa plastikanerkomJa ne znam što ih žene? Razu,eo bih da su ljubavnice, jer tu još imaju i upotrebu, ali supruge, majke dece?
jel nema državnih?Pa kad deru stomatolozi licno znam desetak krezubih sto ne idu jer nemaju para
Moja baba imala zlatan zub brate....degradirali smoRealno, nema nista tuznije za videti...
Zlatan zub je nekad bio statusni simbol...Moja baba imala zlatan zub brate....degradirali smo
Ima Al isto napalcujujel nema državnih?
Jest brate kad se baba nasmeje onako smekerski znacajno a zlatni samo zasijaZlatan zub je nekad bio statusni simbol...
al ne tolkoIma Al isto napalcuju
Protetiku mislim da isto napalcuju mozda vadjenje I popravku manjeal ne tolko
nema teorijeProtetiku mislim da isto napalcuju mozda vadjenje I popravku manje
Ima tome jedno 20 godina Kako je takonema teorije
Ja i ne mogu da se oblacim u skladu sa svojim godinama jer nisam u skladu sa svojim godinamaNe podnosim ljude koji misle da neko treba da se oblači i ponaša u skladu sa godinama. Nerviraju me. Da budem precizniji, ne govorim o ljudima koji imaju takav stav za sebe, već koji popiju drugima da treba da se oblače u skladu sa svojim godinama.
Ako naiđem na takve ljude, dođem namerno obučen kao neki starac ili u nekakvim besmislenim bojama, da bih ih kaznio što svoj stav javno nameću drugima.
...bingo...Zavisi od muškarca s kojim će provesti godine do 50. kako će izgledati.
Ako joj bude život naporan, težak, pun stresa neće izgledati ni kao jedna od dvije ponuđene. Ako provede život u miru, bez stresa i fizičkog napora izgledaće srećno. A ljepše od srećne nema, neće je osjeća učiniti lijepom a vala ni frizura.