- Poruka
- 45.546
ma samo ovako )))
to je za Mišuma samo ovako )))
Pogledajte prilog 1214008
to je miš krenuo u kontranapad pa postavio zamku za Senseijama samo ovako )))
Pogledajte prilog 1214008
Jeste, će umre od dijabetes ako se navuče na slatkoNemoj ga ubiti
Namami ga na čokoladu nekako..
nije to mali iznos da drži grejalicu non stop uključenu u garaži...bolje da ga preseli u kuću...a @Sensei će plaćati struju za grejanje
ma ako treba nek spavaju u isti krevetnije to mali iznos da drži grejalicu non stop uključenu u garaži...bolje da ga preseli u kuću...
moj cile je uspesno lovio miseve i donosio ih da mi pokaze, ali lovio ih je samo za igru. donese ga u kucu, poigra se s njim neko vreme kao da je to najlepsa moguca stvar na svetu, i onda izgubi interesovanje i ode, a ja onda lovim misa po kuci. E sad, posto se mis slogira i pravi se mrtav, ako sam dobre srece, kad cile izgubi interesovanje, ja uzmem misa i odnesem ga van kuce tamo gde zivi (ziveo je u zidu garaze) on se osvesti i pobegne verovatno zahvaljujuci se svim svojim misijim svetcima sto je dobro prosao. Naravno malo kasnije se cile vrati i trazi gde mu je mis i upitno gleda u mene, a ja se sakrijem iza drveta i zvizdim kako kupus. Kao, ja jesam video misa, ali ne znam gde je i sta se s njim desilo, uostalom sto ga je ostavio bez obezbedjenja. Lepo mu kazem, moras da cuvas svog misa, neko moze da ga uzme pod gepavac i odnese. Sutra ga cile ulovi opet. Sustainable fun!!!!Zanimljivo je da imam mačku lutalicu koja ustvari živi u mom dvorištu i šetka se naokolo, ali ovog miša ne ulovi
a posle kazu lose je kad deca maltretiraju macke...Ova je normalna, s materine strane, nije s cacine.
Ma mater ima kucu u Dalmaciji, dok njena sestra tamo zivi.
Mater kada se vracala na kontinent sjetila se da nije pozatvarala prozore i nazvala sestru koja ima kljuceve da to rjesi.
Ova dosla i vidila stakora u dnevnom boravku, na brzinu pozatvarala prozore i vrata, pa zvala muza.
U medjuvremenu pokojni tetak kupio neki karton s ljepilom, ili napravio, pojma nemam, isprzio slaninu i to stavio na karton, ugurao u sobu.
Stakor se stvarno zaljepio za to, nema kuda, ali sada ga treba ubiti.
Kaze tetka: "Josipe, uzmi cajnik i polij ga vrucom vodom."
Tetak uskuvao vodu, zalio stakora, ali ovaj se jos uvijek koprca.
Pa je sve ponovio.
Tek nakon drugog surenja je odapeo.
![]()
uuuu samo ne u garazu ... umeju da ti napune motor orasima ... to se meni desilo.Inace meni se uvlaci veverica trebace mi savet sta s njom
I jos se zalis? 😀uuuu samo ne u garazu ... umeju da ti napune motor orasima ... to se meni desilo.
Pa cuj razni orasi u motoru nisu bas preporucljivi, u zavisnosti gde ih je vecerica 'zakopala', i u zavisnosti od toga da li uopse znas da imas orahe u autu/motoru. Morao sam da odvezem auto kod automehanicara da mi ga deoarhiziraI jos se zalis? 😀
Nisi praktican...pokupis te orahe i napravis baklavu.🙂Pa cuj razni orasi u motoru nisu bas preporucljivi, u zavisnosti gde ih je vecerica 'zakopala', i u zavisnosti od toga da li uopse znas da imas orahe u autu/motoru. Morao sam da odvezem auto kod automehanicara da mi ga deoarhizira
To sto kad krenes malo sejes orahe iz auta, i nije tako strasno. Ionako 70% toga sto veverice zakopaju ne mogu kasnije da nadju, ali zato lepo posumljavaju - ruku na srce motor od auta bas nije neko mnogo plodno mesto da iz oraha nesto izraste.![]()
i , sada pored ratluka da im ponudimo i kafuIma u poljoprivrednoj apoteci da se kupi ratluk za miseve