Kako treba da izgleda žena od 50 godina?

Što se mene tiče kad napunim 50 odabraću font i sliku za spomenik.. grobno mesto već imam.. valjda neću capnuti pre toga.. :mrgreen:
Ti pisi slova za spomenik sa 50 ako tako volis i ako nemas druga posla, ali znaj da su neke zene tek pocinjale pravu karijeru sa 50+. Ovo je glumica na slici ali ima mnogo zena u bankama, medju politicarima, humanitarnim radnicama...naravno nisu tako poznate.

joan5 1985.jpgjoan 2 1985.jpgjoan3 1985.jpgjoan4 1985.jpg

Monika je 60 i sad niko je nebi, budimo realni ako si na plazi ili ulici i pogledas okolo ima veoma malo lijepih zena,vjerovatno i muskaraca. Vecina muskaraca bi bila presretna da ih Dzenifer hoce.Najgori su oni sto su stomacinu odvalili, piju,meze i komentarisu zene koje prolaze kako ni jedna ne valja a mole boga da im i sepava pridje.
Ispod Monika za 60ti rodjendan.
Ovo tvoje nije Monika sa 60, vec je slika od ranije, ali svako ima svoj ukus. Cak i sa 60, kad je nedavno proslavila rodjendan u Parizu, izgledala je nekako i mladje i elegantno, ali opet ne neukusno...i tesko da je niko "ne bi hteo" uostalom, vec je sa nekim, evo i tih slika:

monica 60.jpgmonica.jpg17282354056189941.jpggettyimages-862305180-612x612.jpg

Sve ima svoje vreme i svako ima svog "para".

Ovo je bezvezan komentar
Nije, tacno se vidi drzanje ,govor tijela, ozbiljnije ponasanje itd imamo prijateljicu koja nece seks bez ozbiljne veze a ne moze da nadje ozbiljnu vezu i tako to traje vec nekoliko godina i kad neko dodje novi u drustvo pita ,sta ce ova tetka sa vama iako ima odlicno tijelo i isto godina kao i ostali. Kazem joj sto ne nadjes nekog momka da te dobro ..... ali ne joj mogu reci razlog zasto to govorim tj da je nazivaju tetka jer dosta starije izgleda.

Nije, tacno se vidi drzanje ,govor tijela, ozbiljnije ponasanje itd imamo prijateljicu koja nece seks bez ozbiljne veze a ne moze da nadje ozbiljnu vezu i tako to traje vec nekoliko godina i kad neko dodje novi u drustvo pita ,sta ce ova tetka sa vama iako ima odlicno tijelo i isto godina kao i ostali. Kazem joj sto ne nadjes nekog momka da te dobro ..... ali ne joj mogu reci razlog zasto to govorim tj da je nazivaju tetka jer dosta starije izgleda.
Nema to veze s tim, znam i ja par primeraka koje zaista potvrdjuju tu tvoju hipotezu (mada kad ostare, naglo ostare), ali znam i nekoliko njih koje bas suprotno, nemaju nikoga godinama ili od razvoda (pa i smrti muza), a ne izgledaju nimalo staro niti zastarelo. Nema pravila.

Ko se kako oseca u dusi, tako izgleda.

Nema to veze s tim, znam i ja par primeraka koje zaista potvrdjuju tu tvoju hipotezu (mada kad ostare, naglo ostare), ali znam i nekoliko njih koje bas suprotno, nemaju nikoga godinama ili od razvoda (pa i smrti muza), a ne izgledaju nimalo staro niti zastarelo. Nema pravila.

Ko se kako oseca u dusi, tako izgleda.
Sta znam ,zivim u malom gradu 170000 stanovnika pa to se u jednom momentu sve zna ko je s kim bio, bogami ove bestije da ih nazovem tako, izgledaju bolje od zena istih godina ,opustenije ,ljepse se sa njima druziti ,uvijek dobra zajebanica jer nema kocnica, itd

Poslednja izmena:
Samo kod nas su žene sa 50 "babe". Drago mi je kada vidim starije ljude da voze rolere po Adi ili negde već. Ako bi išta uzela sa zapada to je taj duh da u kasnijim godinama možeš da počneš bilo šta, čak ostvariš i neke želje, zanimacije, koje su ranije bile zatomljene. To da je ženi potreban sex da bi izgledala mlađe, dragi muškarci, zavisi i od toga kakav je sex. 🙂 Osećaj kada se izgubiš u nečemu što voliš da radiš je nezamenljiv. Mada sam ja možda umetnički tip i imam privilegiju da gledam svet iz nekog drugog ugla, pa ne zamerite. Ko se ne slaže, samo bez uvreda. Pun ih je Forum, iznenađena sam količinom bahatluka.

Poslednja izmena:
Samo kod nas su žene sa 50 "babe". Drago mi je kada vidim starije ljude da voze rolere po Adi ili negde već. Ako bi išta uzela sa zapada to je taj duh da u kasnijim godinama možeš da počneš bilo šta, čak ostvariš i neke želje, zanimacije, koje su ranije bile zatomljene. To da je ženi potreban sex da bi izgledala mlađe, dragi muškarci, zavisi i od toga kakav je sex. 🙂 Osećaj kada se izgubiš u nečemu što voliš da radiš je nezamenljiv. Mada sam ja možda umetnički tip i imam privilegiju da gledam svet iz nekog drugog ugla, pa ne zamerite. Ko se ne slaže, samo bez uvreda. Pun ih je Forum, iznenađena sam količinom bahatluka.
Ljubim ruku staramajka.

Back