stranac119
Stara legenda
- Poruka
- 77.255
To su pacovi u paru,rusi garazu!

napravi ti njemu čokoladnu tortu...pitaj ga prvo koliko je star i dal mu je skoro rođendan...onda na dan rođendana napravi tortu stavi svećice na nju i hrabro uđi u garažu...kad vidi tortu i svećice pomisliće da ste prijatelji..onda mu daj komadić torte na plastičnom tanjiru..kad jednom proba tortu onda kreni polako da izlaziš iz garaže sa tortom...on će te pratiti iz čiste mišje radoznalosti (ili su beše mačke radoznale?)..spusti tortu ispred kapije od dvorišta...kad izađe napolje zatvori sva vrata...
Ispričaj nam, volimo tvoje tetkeSad me podsjeti kako su materina sestra i njen suprug rjesavali stakora...
... ali ako napisem, ovi iz udruge zastite zivotinja s foruma ce se poput magaradi propeti na straznje noge...
![]()
ma piši, šta te brigaSad me podsjeti kako su materina sestra i njen suprug rjesavali stakora...
... ali ako napisem, ovi iz udruge zastite zivotinja s foruma ce se poput magaradi propeti na straznje noge...
![]()
Najverovatnije imaju neki dilZanimljivo je da imam mačku lutalicu koja ustvari živi u mom dvorištu i šetka se naokolo, ali ovog miša ne ulovi
Ovo da vežba kad se ugoji od torte.
Ova je normalna, s materine strane, nije s cacine.Ispričaj nam, volimo tvoje tetke![]()
VažiOva je normalna, s materine strane, nije s cacine.
Smisliste onolike reči a ovo niste mogli da skratite?Sad me podsjeti kako su materina sestra i njen suprug rjesavali stakora...
Eto, prostije tesko da moze. 🤷♂️napravi ti njemu čokoladnu tortu...pitaj ga prvo koliko je star i dal mu je skoro rođendan...onda na dan rođendana napravi tortu stavi svećice na nju i hrabro uđi u garažu...kad vidi tortu i svećice pomisliće da ste prijatelji..onda mu daj komadić torte na plastičnom tanjiru..kad jednom proba tortu onda kreni polako da izlaziš iz garaže sa tortom...on će te pratiti iz čiste mišje radoznalosti (ili su beše mačke radoznale?)..spusti tortu ispred kapije od dvorišta...kad izađe napolje zatvori sva vrata...
Miševi vole čokolade. ProverenoNemoj ga ubiti
Namami ga na čokoladu nekako..
Ali ga je naveo na suicid hahaUzmi jednu testeru I stavi je na sred sobe gde se nalazi mis. Sa jedne strane stavi sir, sa druge cokoladu. I kad dodje mis ima da pogleda sir, pa cokoladu....Dal da uzmem sir, dal da uzmem cokoladu I tako ce da prereze sebi vrat...Tako, da ga tehnicki ti nisi ubio...![]()
Intoksikacijom sira I cokoladeAli ga je naveo na suicid haha
a eurokrem? može da mu napravi palačinke sa eurokremom?Miševi vole čokolade. Provereno
Neće ga namamiti tako, samo čokolada!
Ja bih sigurnoNa čokoladu će se pre neko drugi upecati![]()