Kako biste voleli da umrete?

Moj deka od 87 godina se smeje vise nego neki moji vrsnjaci,70god.mladji od njega:neutral:

O tome pričam.
A sad bi svi da umru mladi... Čekajte da prvo dodjemo u te godine, pa da nas čujem ondak.

Od mene se sigurno više smije! :D
Ja bih volio da izdahnem na nečijim rukama...
Ili negdje potpuno sam, udaljen od svijeta...

Najs kajnd of ded.

Pozz svima. Drago mi je da sam pronasao neku "taboo" temu za svoju prvu poruku :) Dakle, znam samo jedno. Posto nisam neki veliki ljubitelj ostrica, ne bi voleo da to bude od noza ili kojim slicajem maca. To je ,verovatno, grozna i spora smrt. Ako bi morao da biram bilo bi to prirodno ili sto brze, da se ne oprastam previse :)
Jos jednom, pozdrav svima ...

Znam al opet....:neutral: kad pomislim kroz sta sve telo prodje...A ovako samo izgoris.

kad god razmisljam o smrti...setim se jedne drugarice mog tate,koja se iznenada razbolela od raka i umrla sa 30.Sta je 30 godiina?!:(

I onda pomislim--kako je to uzasno...Jedan dan zivis,sledeceg saznas da te uskoro nece biti.:neutral:

Znam samo da bih volela da ne znam da cu umreti.To je najgore,kad znas,i onda ocekujes,i nekako se pomiris sa tim.:sad2::sad2:

Znam al opet....:neutral: kad pomislim kroz sta sve telo prodje...A ovako samo izgoris.

kad god razmisljam o smrti...setim se jedne drugarice mog tate,koja se iznenada razbolela od raka i umrla sa 30.Sta je 30 godiina?!:(

I onda pomislim--kako je to uzasno...Jedan dan zivis,sledeceg saznas da te uskoro nece biti.:neutral:

Znam samo da bih volela da ne znam da cu umreti.To je najgore,kad znas,i onda ocekujes,i nekako se pomiris sa tim.:sad2::sad2:
Covek je jedina vrsta koja zna da ce umereti...
Ostali nisu svesni ni svog postojanja...

A 30 godina i jeste nekako malo, mada ja imam osecaj da cu poceti da placem kad navrsim 30-u, jer vise nisam mlada, polako usla sam u 4. deceniju, od zivota verovatno necu uraditi nista, zivecu negde u nekom iznamljenom stanu, sa nekom mackom i tako, uz mnogobrojan nemonoton splet dogadjaja guracu do smrti i polako poceti da zalim sto nisam umela da zivim bolje, a mogla sam mnogo bolje...

Poslednja izmena:
A 30 godina i jeste nekako malo, mada ja imam osecaj da cu poceti da placem kad navrsim 30-u, jer vise nisam mlada, polako usla sam u 4. deceniju, od zivota verovatno necu uraditi nista, zivecu negde u nekom iznamljenom stanu, sa nekom mackom i tako, uz mnogobrojan nemonoton splet dogadjaja guracu do smrti i polako poceti da zalim sto nisam umela da zivim bolje...

Ovo je tako okrutno....:sad2:Ja cu ziveti sa psima, cisto da ti ne uzimam foru....:sad2:

Back