Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Moj deka od 87 godina se smeje vise nego neki moji vrsnjaci,70god.mladji od njega![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj deka od 87 godina se smeje vise nego neki moji vrsnjaci,70god.mladji od njega![]()
Od mene se sigurno više smije!
Ja bih volio da izdahnem na nečijim rukama...
Ili negdje potpuno sam, udaljen od svijeta...
glupe li teme...ne mislim da umirem jos uvek...
Mislis ne zelis da umres.
Umirati pocinjes po rodjenju.
Svakim danom sve blizi smrti.
Statistika je lazhov
ja uvek igram kladionicu prema statistici i dobio sam samo jednom u 5000 puta
али волела бих да ме кремирају.
Al' ti neces biti svesna da te kremiraju, tako da ce ti doci isto....Takodje.
Uzasavam se tog fizickog raspadanja,truljenja...![]()
Covek je jedina vrsta koja zna da ce umereti...Znam al opet....kad pomislim kroz sta sve telo prodje...A ovako samo izgoris.
kad god razmisljam o smrti...setim se jedne drugarice mog tate,koja se iznenada razbolela od raka i umrla sa 30.Sta je 30 godiina?!
I onda pomislim--kako je to uzasno...Jedan dan zivis,sledeceg saznas da te uskoro nece biti.
Znam samo da bih volela da ne znam da cu umreti.To je najgore,kad znas,i onda ocekujes,i nekako se pomiris sa tim.![]()
A 30 godina i jeste nekako malo, mada ja imam osecaj da cu poceti da placem kad navrsim 30-u, jer vise nisam mlada, polako usla sam u 4. deceniju, od zivota verovatno necu uraditi nista, zivecu negde u nekom iznamljenom stanu, sa nekom mackom i tako, uz mnogobrojan nemonoton splet dogadjaja guracu do smrti i polako poceti da zalim sto nisam umela da zivim bolje...
Ovo je tako okrutno....Ja cu ziveti sa psima, cisto da ti ne uzimam foru....
![]()
Zivot je sam po sebi jako okrutan.
Al' treba s vremena na vreme i uneti nesto optimizma...
:]]]