Sweety_S
Početnik
- Poruka
- 30
Ne bih voljela da umrem od starosti...tamo negdje u 55 bi bilo dobro(da ne docekam da moram zivjeti od nasih jadnih penzija
),i voljela bih da ta smrt ne bude bolna...da umrem u snu,ili tako nesto.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih voljela da umrem od starosti...tamo negdje u 55 bi bilo dobro(da ne docekam da moram zivjeti od nasih jadnih penzija),i voljela bih da ta smrt ne bude bolna...da umrem u snu,ili tako nesto.
Moja baka ima 54 god. I vise je aktivnija od mene... xD
Većina bi da umre na spavanju.
:/
Ipak, tužno je što nikad ne znaš šta život nosi.
I ja bih, ako Bog da, da umrem na spavanju.
Ne mogu da ne odgovorim na ovo...
Verujem da što više prolazi vreme, ljudi shvataju vrednost svog života, i koliko samo ima primera da bakice i dekice imaju više želje za životom od tinejdžera.
Bolje je bilo kako biti pored dragih osoba (makar i čuj, od naše penzije) nego umreti.
Kako tako ne cenite ni malo život?
Pa u pedeset petoj se ljudima uglavnom i javi ta borba...
Ne mogu ovo da shvatim....
Verujem da što više prolazi vreme, ljudi shvataju vrednost svog života, i koliko samo ima primera da bakice i dekice imaju više želje za životom od tinejdžera.
Bolje je bilo kako biti pored dragih osoba (makar i čuj, od naše penzije) nego umreti.
Saobraćajkom u 55.ili kojoj godini manje...I kremacija pod obavezno,neću dati da se pravi veselje(pečenje,rakija,vicevi i ostale grozote)u spokoj moje duše.
ja bih najradije sam da se ubijem, nego da me pokori smrt.
realno, meni bi jedno 4,5 banki bilo puna kapa.
Starost je odvratna.
Potpisujem! Zivot je samo jedan i netreba ga upropastiti! Tema je moja i bio sam mlad,zelen i nisam ni znao sta je zivot,ni sada ga ne zivim kako treba ali ga cenim! Zeleo bih da umrem u ratu ili da u saobracajci trenutno poginem sa jedno 60 godina!