kako biste opisali svoj zivot>?<sta biste promenili

Mislim,da niko ne bi trebao nishta da menja!!!! Da iz svega toga ,kasnije,proizilazi neshto bolje i iz svega nauchite neshto.

Jedna od mojih omiljenih rechenica,mozda jedan od mojih vodecih iskri.....konstatacija u koju pre nisam verovala,ali mi je najgori deo zivota obojila bojama blagostanja i prozrachnosti

=>"Posle Kishe,UVEK izadje SUnce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"<=

Hm... recimo, recimo... paaaa... u sustini je dobar mada mi treba jedno 4 godine unazad da ispravim sve najbitnije greske u zivotu, ali posto je to nemoguce, jedna od mojih trenutno najvecih zelja je da umrem da bih se rodio ponovo i u sledecem zivotu ispravio te greske, a cak i da ih ne ispravim siguran sam da bi novim zivotom bile zaboravljene greske iz starog, i plus bih cak imao ne 4 godine unazad nego ceo novi zivot... :x

heh, ni na ovo nisam odgovorila (:
izgleda da tad nisam ni postojala.
mislim, na 4umu.
mislim, kad je ova tema bila aktivna.
mislim.

nego, ja sam zadovoljna svojim zivotom, daleko od toga da je savrshen i daleko od toga da sam zadovoljna svim s.ranjima koje su mi se deshavale u proshlosti [realno to i nisu neka s.ranja vec obichne gluposti karakteristichne za tinejdzersko doba ;p], ali ne bih nishta menjala jer sam iz svih tih s.ranja izvukla neku "pouku", tj imam neko iskustvo vishe...
a i nekad mi se desi da razmishljam "shta bi bilo kad bi bilo..."
onda skontam da ovako kako je i treba da bude.
bilo loshe ili dobro.

moj trenutni zivot je onakav kakav bih opisala kad mi nista ne ide......fax hvala bogu jos ne pocinje ali nevezano za to nisam nikako zadovoljna i nalazim se u situaciji da ne znam odakle da krenem,sta da menjam...sve bih promenila,ali bukvalno ne znam odakle da krenem pre......a najvise sam nezadovoljna na ljubavnom planu pa kada bi to makar islo kako valja islo bi i sve ostalo...ljubav mi je glavni pokretacki motiv,pa kako na tom polju nisam zadovoljna ostalo drugo kocim...divota

peachwise:
...promenio bi gatje!
...i zaboravio si da treba da popiješ tablete protiv mučnine******************************** ;) (Ostali na ovom podforumu,izvinite malo na ovim rečima,jes da ste vi maloletni,ali ovome sam hteo da kažem šta treba da promeni u ponašanju da mu se ponovo pruži prilika)

edit, keeper > na glup komentar ne mora da ide odvratan odgovor.
i dobro si zapazio, dobar deo ljudi su maloletnici, a ovo je pdf 'tinejdzeri' a ne 'sexualne zgode & nezgode'. ;)

Ex da........razmisljam stalno kako bih opisala svoj zivot,u nekoliko recenica ne bih mogla sigurno,ali eto mislim da jedna pribilzino moze da ga opise:to je jedna zanimljiva,za sada neispricana prica.Da li bih nesto menjala?Samo neke svoje odluke i dela.Ali,mozda cak ni to ne bih,jer uvek postoji jedno pitanje:Ko zna zasto je to dobro?Koliko god da je nesto lose u nekom trenutku,doci ce neki drugi momenat kada covek shvati da je bas nesto sto se nekad desilo bilo dobro(ma koliko tada to bolelo,naprimer)jer je na na racun toga naucio nesto,stekao neko novo iskutvo,postao pametniji bar malo.A pameti i iskustva nikad dosta.

Back