kako biste opisali svoj zivot>?<sta biste promenili

ändy:
Moj zivot :arrow: KRATKA SRECA I DUGA TUGA :!: Ali da promenim, necu nista. Dal mi verujete ili ne nije vazno. Ali ako bi ja nesto promenila, onda bi se sve promenilo. U mom zivotu je sve povezano sa necim drugim. Kada ne bi bilo tuge, onda posle nje ne bi dosla sreca. Zasto promeniti zivot, kada ga jednostavno mozes prihvatiti u uzivati u njemu :?: :wink:
To je optimizam! :lol: :wink: Problem je sto je to pomalo neshvatljivo... :? I sto kad smo u nekom bedaku, ne mislimo da je sve to zivot i da ga ne treba menjati, da bas treba da bude tako tuzan :(

[quote="Electra]
I meni isto... pogotovo sada, u drugom razredu... ne znam zashto... ponedeljkom sam tako strashno izbedachena, ne sme niko da mi se obrati u shkoli jer sam onda mnogo nezgodna :( ponekad i povredim nesvesno neke osobe :( i sve mi smeta i sve vidim crno... a onda se u utorak probudim nevidjeno happy i ceo dan sam jedan veseli zrachak sunca :D Weird... I nekad zavisi od sitnica, nekad nemam pojma od chega, a ponekad... ponekad je dovoljno da me jedna osoba sticajem okolnosti ignorishe pa da ode moj dan u Honduras :roll: srecjom, to se sada jako retko deshava poshto je vecj postala *deo mene* (e sad, koliko je to zdravo, ne znam... :( )
[/quote]
Uff, kod mene je PoTpUnO ista situacija :( ... ponedeljkom sam TAKO depresivna, da je to chudo jedno... u nekoj sam frci ovih dana, nerviram se oko nekih stvari za koje mi drugarice kazu da nema nikakve potrebe da se nerviram, vec naprotiv, ali eto... uvijek sam bila malcice shashava... ZoPpP :wink:

Lanfear:
[quote="Electra]
I meni isto... pogotovo sada, u drugom razredu... ne znam zashto... ponedeljkom sam tako strashno izbedachena, ne sme niko da mi se obrati u shkoli jer sam onda mnogo nezgodna :( ponekad i povredim nesvesno neke osobe :( i sve mi smeta i sve vidim crno... a onda se u utorak probudim nevidjeno happy i ceo dan sam jedan veseli zrachak sunca :D Weird... I nekad zavisi od sitnica, nekad nemam pojma od chega, a ponekad... ponekad je dovoljno da me jedna osoba sticajem okolnosti ignorishe pa da ode moj dan u Honduras :roll: srecjom, to se sada jako retko deshava poshto je vecj postala *deo mene* (e sad, koliko je to zdravo, ne znam... :( )
Uff, kod mene je PoTpUnO ista situacija :( ... ponedeljkom sam TAKO depresivna, da je to chudo jedno... u nekoj sam frci ovih dana, nerviram se oko nekih stvari za koje mi drugarice kazu da nema nikakve potrebe da se nerviram, vec naprotiv, ali eto... uvijek sam bila malcice shashava... ZoPpP :wink:[/quote]

Svi prolazimo kroz takve situacije...i one prodju...

na bolje :wink: ...joj pa u 1. postovima sam govorila kako imam osecaj da nikad nemam vremena ni za sta a da se bedacim jer ne vezbam dovoljno crtanje...neki podsvesni otpor crtanju se sakupljao...stvar se sastoji u tome sto ako imam zelju da crtam da ne odlazem pa padam u depresiju,nego da svojoj dusi poklonim slobodu imitiranja prirode... 8)

Volela bih mnogo toga... Glavnije:
-da nekako vratim ranija srecnija vremena kad sam bezbrizno trckarala, smejala se, imala manje briga tj uzivala u zivotu
-ako to vec ne mogu da nadjem neku srecu, nesto sto ce da me ispuni i ucini srecnom
-da prestanem da brinem
-da manje razmisljam i da me vise vodi srce a ne razum
-da prekinem u pravljenju jedne te iste greske
-da nadjem nekog ko ce mi stvarno znaciti i ko ce biti vredan toga jer bez njega ne mogu vise ziveti. zelim srodnu dusu
A najvise bih volela kad bi se nesto od ovog za promenu i ostvarilo:)

Volela bih toooooliko mnogo stvari........Kao na primer:
*da imam vishe vremena za sve prijatelje
*da izbegnem chesta bedachenja, koliko god je moguce
*da imam vishe strpljenja sa roditeljima
*da prestanem da se s vremena na vreme samosazaljevam
*da poshtujem svoje odluke
*da se drzim nekih principa
*da budem shto manje nervozna
*da ne bezim od veza i vezivanja
ma svashta neshto.......al ne moze........................... :(
Zelim da sredim zivot shto preeee.............

Ma ne bih menjao nista... Posto i da promenim zivot, ne mogu da promenim sebe, tako da cu svakako zavrsiti opet na ovom istom mestu...
34.gif
(na kom i nije toliko lose:p)

@zmaj013
pa stvarno,kada razmislim ispada tako...

Zbog roditelja nemamo {ne kazem za sve,ali kolko sam ja upoznata,vecina u mojoj okolini} slobodu misljenja. Ne mozemo da radimo neke stvari koje bi NAS ispunile,zabavile itd...
Nemam pojma,mislim da mene moji mnogo kontrolisu i ne daju mi da disem {ne bas uvek,ali ponekad} i prvo sto bih promenila je to....MALO VISE SLOBODE!

iskreno,..u opsiu mog sadasnjeg zivota napisacu samo-komplikovan na jednostavan nacin.
Sta bi promenila,..e sad,to je vec nesto drugo.
Prvo rekla bih nekome mesto grubih reci koliko mi znaci,i da ne zelim ni zbog cega da ga izgubim,da cu uvek stajati iza njega,i slicno.
Rekla bih nekome drugome da je on nejzanimljiviji decko na celom svetu,da ne mogu da poverujem da on zaista misli da mlo vredi i da mi je zaista dosta nasih pustih svajda i rasprava i najvise bih volela da se sve vrati na ono pre dve godine kad mi je bio najbolji drug na celom svetu.
Ubila bih jednu malu kretenku pre nego sto me je iza mojih ledja svajdala sa drugima a predamnom glumila nevinasce.
Zakucala bi K.Z-a,..ili te Bishopa za zid i rekla "Slusaj,...ako sam ti ikad ista znacila ne cini to".
Nikad ne bi izvela kuce u nasu bastu i na vrme bi privrnula siju komsiji sto je zatrovao bastu otrovom za toplokrvne zivotinje da bi pobio ulicne macke koje tuda prolaze i time sprecila smrt moje zivotinje.

Hiljadu i jednu sitnicu bi ispravila,...ne mislim da se treba kajati zbog velikih stvari.Ono sto nam u tom trenu izgleda najnebitnije je cesto ono za cime najvise zalimo.

Da me je ovo neko pitao pre godinu dana verovatno bih rekla da bih menjala SVE pogotovu moju proshlost i dogadjaje koji su mi na neki nachin unishtili jedan deo zivota,onaj najosetljiviji(period adolescencije),ali sam sada svemu tome zahvalna jer sam brze sazrela,ostvarila svoje ciljeve,shvattila znachaj postojanja,uchiila se I NAUCHILA!!!!! na SOPSTVENIM greshkama i shvatila kakvi su ljudi,kakva je MASA,kakav je svet.......mozda jesam izgubila taj,kako neki kazu,najlepshi period zivota i mozda su ga obelezile mnogo ruzne stvari ali...... ne kajem se( i ne bih JA trebala da se kajem,VEC ONI....)

znachi-ne bih menjala nishta!!!! A moj zivot je jedna velika zagonetka mog uma i dushe koju niko nikada nece odgonetnuti.Imam vremena za sve jer imam red i raspored u svojim unutrashnjim svetovima i umnim wrtovima i tu,unutra,u sebi,imam sve shto mi je potrebno.Sama sebi dovolja..........

Back