Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
Tachno tako...Moon Child:Znaci dovoljno je samo da mi se ne osmehne i ja sam odma u nekom down-u...t
ops: 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tachno tako...Moon Child:Znaci dovoljno je samo da mi se ne osmehne i ja sam odma u nekom down-u...t
ops: 
KRATKA SRECA I DUGA TUGA
Ali da promenim, necu nista. Dal mi verujete ili ne nije vazno. Ali ako bi ja nesto promenila, onda bi se sve promenilo. U mom zivotu je sve povezano sa necim drugim. Kada ne bi bilo tuge, onda posle nje ne bi dosla sreca. Zasto promeniti zivot, kada ga jednostavno mozes prihvatiti u uzivati u njemu
:wink:To je optimizam!ändy:Moj zivotKRATKA SRECA I DUGA TUGA
Ali da promenim, necu nista. Dal mi verujete ili ne nije vazno. Ali ako bi ja nesto promenila, onda bi se sve promenilo. U mom zivotu je sve povezano sa necim drugim. Kada ne bi bilo tuge, onda posle nje ne bi dosla sreca. Zasto promeniti zivot, kada ga jednostavno mozes prihvatiti u uzivati u njemu
:wink:
:wink: Problem je sto je to pomalo neshvatljivo... :? I sto kad smo u nekom bedaku, ne mislimo da je sve to zivot i da ga ne treba menjati, da bas treba da bude tako tuzan 

ponekad i povredim nesvesno neke osobe
i sve mi smeta i sve vidim crno... a onda se u utorak probudim nevidjeno happy i ceo dan sam jedan veseli zrachak sunca
)
... ponedeljkom sam TAKO depresivna, da je to chudo jedno... u nekoj sam frci ovih dana, nerviram se oko nekih stvari za koje mi drugarice kazu da nema nikakve potrebe da se nerviram, vec naprotiv, ali eto... uvijek sam bila malcice shashava... ZoPpP :wink:Uff, kod mene je PoTpUnO ista situacijaLanfear:[quote="Electra]
I meni isto... pogotovo sada, u drugom razredu... ne znam zashto... ponedeljkom sam tako strashno izbedachena, ne sme niko da mi se obrati u shkoli jer sam onda mnogo nezgodnaponekad i povredim nesvesno neke osobe
i sve mi smeta i sve vidim crno... a onda se u utorak probudim nevidjeno happy i ceo dan sam jedan veseli zrachak sunca
Weird... I nekad zavisi od sitnica, nekad nemam pojma od chega, a ponekad... ponekad je dovoljno da me jedna osoba sticajem okolnosti ignorishe pa da ode moj dan u Honduras
srecjom, to se sada jako retko deshava poshto je vecj postala *deo mene* (e sad, koliko je to zdravo, ne znam...
)
... ponedeljkom sam TAKO depresivna, da je to chudo jedno... u nekoj sam frci ovih dana, nerviram se oko nekih stvari za koje mi drugarice kazu da nema nikakve potrebe da se nerviram, vec naprotiv, ali eto... uvijek sam bila malcice shashava... ZoPpP :wink:[/quote]Otkrij nam svoju tajnu pa mozda i mi promenimo zivote nase...samo zaboravih da pitam...Jel ti se zivot promenio na bolje ili gore?joGooOOD:ja sam promenila svoj zivot...u stvari kljuc je bio tako zastrasujuce jednostavan da se uzasavam

)Po tebi onda najbolje prolaze sirochicji koji nikada ne postanu roditelji?zmaj013:U svakom slucaju prvu polovinu zivota ti uniste roditelji, a drugu polovinu deca...